mikitl Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 generał jak juz sprawe wyjasnicie to napisz Kolega ksiąke pisze i zakończenia zabrakło chyba a co jestes glodny sensacji niczym dziennikarze tvn? co chcesz zrobic forumowe "pod napieciem" Daj spokoj to jest ich sparawa ( tak przymajmniej mi sie wydaje ). Pozdro Popieram , forum to nie miejsce na załatwianie takich spraw!! Pogadajcie sobie na gadu. No i szacón źomy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 co chcesz zrobic forumowe "pod napieciem" ;) Daj spokoj to jest ich sparawa ( tak przymajmniej mi sie wydaje ). Pozdro mysle ze bedzie po sprawie jak pan poniesie konsekwencje swojego złego i nie odpowiedziałnego zachowania -trzeba aby nasza grupa była zgrana a nie jeden na drugim jezdzi po plecach.pozdrawiam do nastepnej strony PA sa juz pierwsze kroki do porozumienia wiec czas pokaze :?: TRZEBA DAC SZANSE ZAGUBIONYM I JA TO ROBIE,POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 witam po weekendzie! tylko dlaczego czuję sie jakbym wpadł pod walec? coś mnie dopadło C5N1? hmmm zobaczymyPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Nie............. ten śnieg za oknem to juz przesada !!!!!!!!Wy też to macie za oknem??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam! Ja za oknem mam piękne słoneczko i zero śniegu. Czego i Wam życzę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam! Ja za oknem mam piękne słoneczko i zero śniegu. Czego i Wam życzę. Pozdrawiam. Do nas ono też już dochodzi.Szukam na necie potwierdzenia moich prognoz pogody ale jakoś nie moge znaleźć.Jak moje prognozy się nei sprawdza to czuje jak będę wisiała na szubienicy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Wy też to macie za oknem???????????????Potwierdzam. Za oknem białe G...... w ilościach nieprzyzwoitych. Kiedy to się kurde skończy?? ;) :banghead: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Jak moje prognozy się nei sprawdza to czuje jak będę wisiała na szubienicy ;)Pisalas ze za 5 dni :banghead: ? Jak na razie przelotne opady sniegu przez tydzien, lacznie w weekendem :| ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Proponuje nam wszystkim spotkać się w środę o 20-tej na wspólnym zlewaniu tfu....zaklinaniu śniegu, co wy na to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 NIE PODARUJE CI TEGO KOLEGO NIE MYSL SOBIE-JA NIE JESTEM LESZCZEM Generał, nie rób boruty, takie sprawy załatwiaj na privie,a nie na forum!!! Pozdrawiam z zasypanego śniegiem ronda w centrum Szczecina!!! [ Dopisane: 27-02-2006, 13:18 ]co wy na to No jasne, pomysł przedni, tylko nie zapomnij, że w środę jest środa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Pozdrawiam z zasypanego śniegiem rondaAle w koło jest wesołooo, człowiek w pracy - małpa w zoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 No jasne, pomysł przedni, tylko nie zapomnij, że w środę jest środa wiem wiem właśnie tą środę na myśli miałam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 No jasne, pomysł przedni, tylko nie zapomnij, że w środę jest środa wiem wiem właśnie tą środę na myśli miałam ;) Witam ! Dziś otrzymałem zaproszenie na środę do ODLUDÓW na ulice Ludową na godz 20.00- tam gdzie kiedyś i myślę, że moglibyśmy się tam spotkać dla rozluźnienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 a w środe jest namiot! don't forget :banghead: piwo od 2,50 pln, pani celina 20 zl (w paszczu), 30zl niżej... ;) heh niedawno wymienili barmankę. jednak nie był to dobry pomysł bo jak na nią patrze to coraz bardziej trzeżwieję a nie odwrotnie...reduwww.wyprawa.xtra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Wracałem ok 20 tej z Dąbia i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu minęła mnie zielona kawasaki .Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt , że samochody jechały ok 50-60 kmh , na drodze szklanka a temperatura za oknem -4 stopnie. 8O Zobaczcie jak zbawiennie działa 2-3miesieczna pauza w jeżdzie. Namówić na polatanke w listopadzie przy temp .10stopni jest trudno , a po takiej przerwie nawet mróz wydaje się lżejszy. Najgorsze już za nami jeszcze 2-3 tyg i diabelskie zimno pójdzie w zapomnienie .POZDRO!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi