Gitta Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Dobra, dzięki, to idę do domu... Faktycznie poszła i jej nie ma.Ja tez chce z kimś pogadać.Jest jakiś psychiatra wśrod nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 usiądź wygodnie na jakims fotelu i opowiadaj :) Do zobaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 O ....HISZPAN TO ZROBILES BALAGAN !!!!! Najlepszym" Dresem" na twojej subarkowej stronce był WRC FUN...hi hi!!!! Zaczelo sie od bezpieczenstwa, ale szybko przeskoczyli na temat bardziej intrygujacy ....KTO SZYBSZY!!! No i sie zaczelo!!! Bracie pojedz mu jeszcze , ubawilem sie jak nigdy! Pozdro do polatania! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 WITAJTA LUDZISKA. Jak by to kogoś interesowało to dziś na 19.30 na salke na ćwiczenia dla złapania kondycyjki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 WITAJTA LUDZISKA. Jak by to kogoś interesowało to dziś na 19.30 na salke na ćwiczenia dla złapania kondycyjki.DAJ SPOKÓJ ŻANA .......TYM DZIADKOM I TAK SIĘ NIE CHCE...HAHHAH :buttrock: :( :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Co tam, dzieci??? Rączki wam pourywało na tym treningu?? :buttrock: :(Taka cisza...........................................................nieznośna :roll: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 No zakwasy sie porobiły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 No to ładnie musiało się dziać na tym treningu! Jak to dobrze, że to juz piątek. Przyszły tydzień zanosi się poprostu rewelacyjnie. Prawdopodobnie czeka mnie tłumaczenie instrukcji bagatela 196 stron. Jak znam życie to termin dostane zupełnie nierealny z 4-5 dni. Ktoś zna tłumacza technicznego gotowego zrobić taką pracę w tym tempie? Ja oceniam, że będę się z tym babrał około 2-3 tygodni. Już mi się nie chce iśc do roboty w poniedziałek :buttrock:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Dobra... szukam pracy... (w obecnej przegieli pale i chce jak najszybciej ja zmienic)... moze ktos z was cos wie o pracy dla studenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 moze ktos z was cos wie o pracy dla studenta ? wpadni do mnie jest pare dołków do wykopania :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Hej ludkowieDajcie się nacieszyć wieśniakom swoimi zabawami i wrzućcie kilka fotek do galerii na stronie Cruiser'ówpozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Zadam tendencyjne pytanie. A co z nasza stronka Halo???PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Zadam tendencyjne pytanie. A co z nasza stronka Halo??? PZDR!!! No więc jest w trakcie i ma się dobrze.Cos wiecej chcesz wiedziec :evil: ?Powstaje nowy dział ale to juz tajemnica :D Czekajcie wkrótce oficjalnego otwarcia :D [ Dopisane: Sobota Luty 11' date=' 2006 1:55 pm[/i'] ]Dzisiaj o godzinie 20:00 odbędzie się pacyfikacja SCHODOW. Jesli nie macie co robic to wpadajcie bo bedzie nas nie mało:Vizka,Ada,Żana,Carioka i Michał,Szymon zwany Batman batman, Sylwia,Deyaj z Moniką,Przemek zwany Klecha,Szach i ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 odbędzie się pacyfikacja SCHODOWAle o co chodzi??? Jakie schody??Mnie nie ma w Szczecinie ale te schody są bardzo intrygujace. :roll: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 A gdzie te schody??? Ja dzisiaj katowalem sprzeta drogie mietkie pisiory, a wy cooo :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi