Skolinka Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 :!: :!: :!: UWAGA :!: :!: :!: Halo czy tu nikt się nie wypowie w sprawie sylwestra? Banda i Wanda , czyli silna grupa pod wezwaniem organizuje sylwka, mamy nadzieję, ze będziecie z nami, hiszpany, konrady, mikochy, niedzwiedzie, sosnowskie, i inne zaprzyjaźnione osobistości. Czekamy na info , od środy robię listę chętnych. Pogadamy dzisiaj w domu. Ja zdaję 22.12.05 egzamin i zemną nie można już rozmawiać siedzę z nosem w ksziążkach. Nigdy nie lubiłam farmakologii :!: :!: Nasze życie wygląda okropnie wszystkie mrożonki jakie są w sklepach są nasze :) :P Milosz na pewno bedzie w środę tam gdzie wy to pogadacie, ja nie stety ale odpadam z towarzystwa do 22.12.05. :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Gitta i Szachcior!Można nas do listy dopisaćNo to ja tez :-D tym razem wezme old spica bo zapomnialem ostatnio Szachciora wysmarowac. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 A czy już silna grupa wyznaniowa ustaliła gdzie w środę się spotykamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 :!: :!: :!: UWAGA :!: :!: :!: Halo czy tu nikt się nie wypowie w sprawie sylwestra? Banda i Wanda , czyli silna grupa pod wezwaniem organizuje sylwka, mamy nadzieję, ze będziecie z nami, hiszpany, konrady, mikochy, niedzwiedzie, sosnowskie, i inne zaprzyjaźnione osobistości. Czekamy na info , od środy robię listę chętnych. Witam. Niestety obecny kryzys domowy nie pozwala mi mysleć o wspólnym sylwestrze. Byc może złoży sie tak że sylwestra spedzę już bez mojej połówki. ale co ja was bedę zanudzał swoimi problemami. wszystko sie jeszcze okaże. jak narazie nie mogę jednak zadeklarować że będziemy. Możliwe że bedę sam :PDziekuję jednak za pamięć :)PZDR! PS jak tylko bedę wiedział na czym stoję to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 A czy już silna grupa wyznaniowa ustaliła gdzie w środę się spotykamy??? Proponuję RioBrawo na godzine 19:00.Im wczesniej tym lepiej-wiecej miejsca.Tam piwo bylo w cenie znosnej i przedewszystkim cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tommy Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Witam Witam Ze Szczecina!! Ja smigam FZ6 fazer 04' i mam nadzieje ze jak najszybciej zima sie skonczy.. dzisaij jeszcze latalem.. ale troche liże w koła...:)) pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 SIURYT!!! ZDROWIA, SZCZESCIA, ZAWSZE WIATRU W PLECY I ZDROWEGO ''KONIA'' Z OKAZJI URODZIN ŻYCZA SOSNOWSCY Wypatrzyłaś :?: :!: Wielkie dzięki. Stary... Ja stara dupa juz jestem :ehz: Pozdrawiam wszystkich z Halo Szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Ja stara dupa juz jestem Ehz I co z tego, ważne że duchem młodzian. Wszystkiego NAJ.Może w końcu dotrzemy z klanem prawego brzegu na to piwko. Dawno nas tam nie bylo. Czekamy na info gdzie konkretnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 ciekawe czy też byłem widziany? jeżeli było to przed 9 rano - nie ma szans. Miśka nawet jeździ do tej godziny z zamkniętymi oczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Jutro tj.MOTOŚRODAspotykamy się w Rio Brawo(za Mc Donalds na ul.Wojska Polskiego) o godzinie 19:00.Zrobiłam tam dla nas rezerwacje na 20 osób.Piwo nadal jest w cenie promocyjnej 3,80zł pomimo że impreza Andrzejkowa.Do zobaczenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 ciekawe czy też byłem widziany? jeżeli było to przed 9 rano - nie ma szans. Miśka nawet jeździ do tej godziny z zamkniętymi oczkami.Oj! Było to stanowczo przed 9:00 ba nawet przed 8:00 !Dobrze zatem, że trzymałem sie za Subarynką :)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
track99 Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 hello chyba mnie tu dawno nie bylo, jedzie ktos na bazar poznanski w sobote ?Pozdrowienia dla wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Jutro tj.MOTOŚRODAspotykamy się w Rio Brawo(za Mc Donalds na ul.Wojska Polskiego) o godzinie 19:00.Zrobiłam tam dla nas rezerwacje na 20 osób.Piwo nadal jest w cenie promocyjnej 3' date='80zł pomimo że impreza Andrzejkowa. Do zobaczenia!!!![/quote']Ja dzisiaj odpadam z powodu kontuzji przeszczepa.Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Ja jadę do pubu. Chłopcy i dziewczynki mam wolne miejsca w pojeździe więc zapraszam. Konrado daj znak czy lecisz, i jak tak kolos z tej no.................... bio cośtam :-) :-) Co do Sylwka nic jeszcze nie wiem. U mnie w firmie wszystko na ostatnią chwilę. Do zobaczyska w Rio Brawo. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Ja dzisiaj odpadam z powodu kontuzji przeszczepa.Miłej zabawy To amputowac i przyjsc na 3 :P Gitta bede mial dla was gazetke o ktorej z szachciorem gadalem (nie wiem czy bedzie pamietal :D ) Jakby co to odezwijcie sie w piatek, jol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi