Vizka Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 ja po wczorajszym dzniu robie sobie dłuuuuuga pszerwe od alkocholu No co ty, fajnie było!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 PROPONUJE GLOSNO I WYRAZNIE OKAZYWAC ZAINTERESOWANIE A NAPEWNO FETORZYC BEDZIEMY RAZEM.POZDRAWIAM Witam bractwo po malej przerwie!! Co za fetorzenie mnie omnielo ??? Wracam niebawem i znowu damy w palnik :):):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 na wymuszeniach mineła znacznej części forum prawie cała sobota Czołem banda. To naprawdę wyglądało jak niezłe napady 8) 8) 8) Ciekawe tylko, czy zgłosi się ten "netoperek z Royalem", co mnie napadł na pl. Zwycięstwa :-) :-) :-) Tym razem to już naprawdę koniec sezonu. Max powiedział DOŚĆ. :) :P :P Pozdrawiam wszystkich i może do zobaczenia w którąś środę :split: :split: :split: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Pozdrawiam wszystkich i może do zobaczenia w którąś środę A może w tą środe :?: :?: przyjedz z Misią :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 A ja w sobote po slubach tez sie bawilem .. ;] bylo fajnie.... i mlode, fajne studentki tez byly :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 cześć Wszystkim :mrgreen: czytam....czytam.... i widzę że tu się ciagle coś dzieje :) szkoda że sobotnią paradę musiałam opuścić ale mam nadzieję że się spotkamy w środowy wieczór... :P hej towarzycho no jak będziecie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 mam nadzieję że się spotkamy w środowy wieczór... hej towarzycho no jak będziecie ????Witam! Taaaaaak będziemy, będziemy. Tylko podajcie mi dokładny namiar. Carioka pokazywała, ale zapomniałem :roll: . Dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 elou ptysie w ten weekend - dokladnie w niedziele - w rzedzinach (wiocha 20km od szczecina, za dobra szczecinska) odbedzie sie kolejna edycja krasz derby czyli sprawdzamy ile wytrzymaja polskie konstrukcje automobilowe z konca lat '60. koszt: widzowie - gratis, czynni uczestnicy - 20 PLN (paliwo i koszt lawety). oczywiscie klimaty zlotowe, czyli wursty i motocykle mile widziane. pisze to w imieniu Kulta, a wiecej szczegolow zdradzi sam kult w srode w knajpie. adres jego strony: www.rajd1majowy.comdla szczegolnie niecierpliwych start imprezy w sobote wieczorem, m.in. o 18 pokaz slajdow z Magadanu, film z tegorocznego streetfighter festival bielawa i inne atrakcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Witam! Taaaaaak będziemy, będziemy. To super bo się zobaczymy do zobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 dla szczegolnie niecierpliwych start imprezy w sobote wieczorem, m.in. o 18 pokaz slajdow z Magadanu, film z tegorocznego streetfighter festival bielawa i inne atrakcje.Yo DiZ jakie są współrzędne projekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 mam nadzieję że się spotkamy w środowy wieczór... Wink hmm no ja sie wybieram :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 ten weekend - dokladnie w niedziele - w rzedzinach (wiocha 20km od szczecina, za dobra szczecinska) odbedzie sie kolejna edycja krasz derby czyli sprawdzamy ile wytrzymaja polskie konstrukcje automobilowe z konca lat '60. koszt: widzowie - gratis, czynni uczestnicy - 20 PLN no ok jutro w pabie ustalimy szczegoly,mamy zamiar byc tam z wami ale napewno dopiero w niedziele bo po nocy w sobote boje sie szukac bo moge sie zgubic PORWA MNIE CYGANIE i nici z zabawy ,pozdrawiam pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 mam nadzieję że się spotkamy w środowy wieczór... hej towarzycho no jak będziecie ???? bedziemy... ;] Witam! Taaaaaak będziemy, będziemy. Tylko podajcie mi dokładny namiar Fajnie ze bedzieta... pub rock city (dawne 2/3). ulica wyzwolenia, na przeciwko centrum handlowego Fala (budynek nauki jazdy itp) zejscie na dol. A o krasz derby sie jeszcze zastanowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 na przeciwko centrum handlowego Fala centrum handlowe..... :-D oj Grześ ale Cię poniosło...a jak byś nazwał Galaxy :) pozdrawiam [ Dopisane: 14 ]a ja z Gosią w Lubiniu jako goście robiliśmy u mojej kuzynki. Wódy też sie troche polało. i fajnie ....mam nadzieję że "lubiniaki"potrafią się bawić ( jeszcze 8 lat temu tam mieszkałam :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 hehe zanosi się na to, że znowu w rock city spotka się sporo osób. niestety nie wiem czy ja sie tam pojawię. pogoda w każdym bądź razie wskazuje na to, że jewśli już to autkiem :)kto wyłączył to cholerne ogrzewanie?! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi