rusty Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Tak tak to ze mną witaj rusty u nas na forum, fajnie że jesteś!!!!-- dzieki!!! fajnie sie gadalo! Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 elo Rusty .... A ktus ty ?? tak cobym skojarzyl z niechorza ;] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 bedzie ładna pogoda a ja w domu ale pach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 elo Rusty .... A ktus ty ?? tak cobym skojarzyl z niechorza ;] pozdrawiam--Jedna z Amazonek-ta z warkoczem! na blekitnym Vulcanie pomalowanym w wilki! Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Jeśli tak to dawajcie propozycje i chociaż informujcie, bo o powitaniu Majora dowiaduje sie dopiero teraz. Trzeba być obecnym na spotkaniach klubowych, poza tym to był pełen spontan ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 No dobra rebiata o której planujecie wyjazd do Rewala? No i kto sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Jedna z Amazonek-ta z warkoczem! na blekitnym Vulcanie pomalowanym w wilki! Rusty Siemanko nie sądziłam, że tak szybko się zalogujesz. To ja Żana siedziałam na ławce z dziewczynami jak do nas podeszłaś. Bardzo sympatycznie że sie odezwałaś. Pozdrawiamy Cię. [ Dopisane: 07-10-2005, 20:36 ]Trzeba być obecnym na spotkaniach klubowych, poza tym to był pełen spontan A kurde czasem nie mogę być wszędzie-mam dziecko, które jeszcze trzeba pilnować. Cwaniaczki. A jak spontan to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Jedna z Amazonek-ta z warkoczem! na blekitnym Vulcanie pomalowanym w wilki!Opowiedz jak na spotkaniu Amazonek u Karoliny-Szerszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 ogłaszam konkurs na to kto zgadnie kto a raczej co był moim przyjacielem hehehe..... Ja wiem Ja wiem co wygrałem?Michał?? Jak tam mały?? Mały ok a ciekawe jak tam mały u Szymona :-D Bo bym pofetorzył jeszcze w tym roku Mikołaj MY FRIEND też bym pofetorzył troche,co do Niechorza było zajebiscie tylko jakis ciec ciągle za nami łaził i płakał ze mu jakieś zywoploty psujemy sikamy gdzie popadnie ze nas wiecej nie zaproszą nie wiem o co mu chodziło.Fakt ze szkoda ze nie było namiotow tylko jakas audi na ktora i tak zle sie lało :-D Pani w Gryficach bardzo ładnie przywitała i pozdrowiła grupe De Fetors,pozdrowienia dla pani.Poza tym jak szlachta żądzi to grosza nie żal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 też bym pofetorzył trocheMichał ty sie uspokuj bo ci eksmisję zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 OO brat fetors sie odezwal !!! Witam witam! Powaznie ktos lazil za nami? A ze na audi lalismy to nie pamietam ;) Za to pania w gryficach tak (wtedy dopiero 6 pifko pilem) A pamietasz jak maciek mowil zebysmy nie pili za duzo bo odpadniemy za szybko?? I kto odpadl - Maciek heheheJa tam do konca z Grzechem wytrwalem, a do was jak pukalem hamy w nocy to tylko chrapanie slyszalem i musialem u kogos w pokoju na podlodze spac. No ale zacnie bylo i trza bedzie to poworzyc <i to przed nast. rozpoczeciem> Pozdrrro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Siemanko nie sądziłam, że tak szybko się zalogujesz. To ja Żana siedziałam na ławce z dziewczynami jak do nas podeszłaś. Bardzo sympatycznie że sie odezwałaś. Pozdrawiamy Cię-Dzieki bardzo! ja tez pozdrawiam! Rusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 SIEMA WSZYSTKIM ! MIKITL OPISUJE KILKA CIEKAWYCH HISTORI Z OSTATNIEGO WYJAZDU ,PRZYZNAM SIE ZE JESTEM ZDEGUSTOWANY ! MYSLE ZE POROZMAWIAM Z NIM W CZTERY OCZY! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Opowiedz jak na spotkaniu Amazonek u Karoliny-Szerszenia-Bylo swietnie!! Karolina ,Klucha i Heffi zrobli kawal swietnej roboty! Ale po 3 dniach picia to juz trzeba bylo odpoczac! hi hi! Rusty :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Pozdrowionka dla przedstawicielki AMAZONEK,szkoda tylko ze tak szybko jezdzicie bo nigdzie was nie widzialem .W Niechorzu podobno tez bylyscie mam nadzieje ze pozwolicie zrobic z wami choc jedna fotke,BA... a moze razem cos wypijemy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi