Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Słuchajcie - przejrzałam troszke forum i na temacie szukam kompanów- kraków przeczytałam ciekawego posta (str 74 "monka") o jakims serwerze do którego kazdy z nas miałby dostęp a na którym znajdowałyby się wszystkie zdjęcia i filmy. Niestety ni w ząb :) się na tym nie znam, dlatego mam prośbe żeby ktos na to spojrzał.. Fajnie by było gdybysmy wszyscy mogli zrzucać fotki w jedno miejsce...Pozdr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Czołem Wszystkim, stary Niedźwiedź już się obudził i zderzył z rzeczywistością ;) Wolał bym pomieszkać jeszcze w Złocieńcu :split: , ale trudno. Od kogo mogę wydobyć zdjęcia? Bedę wdzięczny za przesłanie na mój adres :) Ciebie Marek tez to dotyczy. Chyba, że wolisz byc uduszony :evil2: [ Dopisane: 14 ]Co tu dzisiaj tak pusto :P Nie ma co poczytać :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Co tu dzisiaj tak pusto Nie ma co poczytać nikt po prostu nie umie pisac,kazdy by tylko chciał poczytac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Cześć Wszystkim ;) Ale dzisiaj spokój na forum aż niespotykane 8O Słyszałam że za 2 tygodnie ma się odbyć zlot w Drawsku Pomorskim ???? Może ktoś coś wie ??? Bo jak tak przeglągam te wtrześniowe gazenty i nic :) a ja bym tak chciała zrobić jeszcze jedno podejście :P Może Was kiedyś wszystkich poznam i zapamiętam po imionach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Może Was kiedyś wszystkich poznam i zapamiętam po imionach wszystko zalezy od ciebie moze byc po imieniu,a jak sie sciemni to i po ramieniu da sie zrobic.mowisz i masz :-D, odnosnie drawska czekam na telefon od organizatora,i jak bede cos duzo wiedzial napewno napisze naf orum,pewne jest to abys zalatwila sobie wolne od piatku do niedzieli OD 9 WRZESNIA,juz mam OD JUTRA NA STRONIE INFO www.gryfgarb.szczecin.org.pl mysle ze bedzie zajebiscie bo to pierwszy zlot w MIELENKU pozdrawiam pa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 bedzie zajebiscie bo to pierwszy zlot w MIELENKU pozdrawiam pa Hmmm trochę sie pogubiłam.....zlot w Mielenku :? kiedy ???wszystko zalezy od ciebie moze byc po imieniu,a jak sie sciemni to i po ramieniu da sie zrobic.mowisz i masz będę pamiętać .....o tym ramieniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 od piatku do niedzieli ,juz mam OD JUTRA NA STRONIE INFO www.gryfgarb.szczecin.org.pl mysle ze bedzie zajebiscie bo to pierwszy zlot w MIELENKU To w ten weekend bedzie?Kurde to bliziutenko :) Moje rodzinne strony, jesli tylko polowka bedzie w stanie to sie pojawimy ;) Czekam na wiecej info. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 bedzie zajebiscie bo to pierwszy zlot w MIELENKU pozdrawiam pa tak chodzi o drawsko a dokladnie o miasteczko MIELENKO W KTORYM TO JEST MIEJSCU TO SAM JESZCZE NIE WIEM KONTAKT.0605047026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jakie to skomplikowane :) może te utrudnienia to przez ten mój kolor włosów :P ale już wiem ;) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7777 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Słuchajcie - przejrzałam troszke forum i na temacie szukam kompanów- kraków przeczytałam ciekawego posta (str 74 "monka") o jakims serwerze do którego kazdy z nas miałby dostęp a na którym znajdowałyby się wszystkie zdjęcia i filmy. Niestety ni w ząb :P się na tym nie znam, dlatego mam prośbe żeby ktos na to spojrzał.. Fajnie by było gdybysmy wszyscy mogli zrzucać fotki w jedno miejsce...Pozdr!! cześć ;) :P <br>wita Was glówny grzebalniczy strony http://cruiser.szczecin.pl.mamy trochę miejsca na serwerze i możemy wam udostępnić miejsce na galerie zdjęć :lol: .Szczegóły techniczne do uzgodnienia na maila administratora.pozdrowienia dla wszystkich HALO SZCZECIN :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PapaVidlak Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Tak w ogóle, to chcialam zauważyć, że klan Vidlaków opanowal zlot w Zlocieńcu Byl Papa Vidlak na intrderku, Mama - Irka Vidlakowa, Vidlak wlaściwy, żona Magda Vidlakówna, kuzynostwo Vidlakowe-po sesji w klubie AA i na koniec male Vidlakontko. :twisted: "Ojciec Chrzestny" to moj ulubiony film, angielska wersja "GodFather", nowa, jeszcze nieukonczona, nasz rodzinny serial to "VidlakFather", hmmmm, marzy mnie sie "kurna chata".......!!?? :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zrobiło się kilkunastoosobowe grono ze Szczecina. Może by tak się dogadać co do miejsca spotkań?? np. w jakiejś knajpie co środę?To oczywiście tylko taka nieśmiała propozycja. Pamiętam jak kilka lat temu istniał taki pub jak Corvette, gdzie właśnie co środę spotykała się brać motocyklowa. Piekielnie podobała mi się atmosfera takich spotkań. Co wy na to?? :?: :?: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_plusnet Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja mam miejsce na serwerku... Trzeba będzie tylko przysiąść i jakąś ładną galerię i stronkę zrobić. Ale to może w weekend. Jakby ktoś chciał zdjęcia zapodać to adres dam na PW. [ Dopisane: 31-08-2005, 00:41 ]MIELENKO W KTORYM TO JEST MIEJSCU TO SAM JESZCZE NIE WIEM -mielenko - można dojechać od drogi drawsko - kalisz pomorski w prawo lub od drogi drawsko - oleszno w lewo hihihi. Jakieś 6 km od drawska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 witam! kurcze cos jakby sie zimno zrobiło z rańca... w Złocieńcu już troszkę pizgało a teraz to strach się bać :) W Mielenku jak tak dalej pójdzie to bedziemy budować na noc ogloo ;) Kurcze zresztą o czym ja mówię... będziemy albo i bedziecie bo ja jak narazie znowu niczego nie moge planować :P PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Byl Papa Vidlak na intrderku, Mama - Irka Vidlakowa, Vidlak wlaściwy, żona Magda Vidlakówna, kuzynostwo Vidlakowe-po sesji w klubie AA i na koniec male Vidlakontko. Witamy cały klan Vidlaków w naszym szacownym gronie!!! szkoda że nie udało mi się z Wami bawić i zintegrować Jeszcze zdązysz, tylko zatrzymuj się jak za Tobą wołamy ;) !!! Carioka stwierdziła że jest goły.... A tam od razu goły... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi