misiekts Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Hej Kriso toz to w 100% normalne objawy zlotowicza ;) Portfel na lancuch, troche drutu, kilk asrubek i kluczy i nie bedziesz wiecej zaskoczony ;) P.S. A tak wogole to zwsze jak kobiete wieziesz pierwszy raz na zlot to sie jaja dzieja, patrz moj przyklad :) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Vizka daj znać, czy zdjęcia na PW dotarły.Dotarły, dotarły, dzięki wielkie! Nawet nie wiem, kiedy to wszystko napstrykałeś ;) Zaraz coś wrzucę na avatarka! Świetnie to mało powiedziane Dokładnie, brak słów coby opisać jak świetnie się razem bawimy!!! Pavulonik i jego kuń odstawieni na miejsce. O kurde, mam nadzieje, że wszystko ok! Wy to zawsze macie jakieś przygody ;) Tak coś, żeby fajnie było!!! Pozdrawiam wszystkich! Do zobaczenia w sobotę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Siemacie! Mamy plana z moją Klameczką polatać trochę zanim się mocno ściemni. I raczej po okolicach miasta niż nim samym.Jak ktoś chce się przyłączyć to 18 na Wałach. Pa! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Czesc wszystkim !!! Witam najwiekszych pijakow ze Zlocienca ;) Zlocik byl baaardzo udaaany ;) Vidlak nie pij juz tyle, nosisz to samo nazwisko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Czesc wszystkim !!! I my witamy ciebie abstynencie jeden :-D :-D :-D a na drugi raz to bardzo prosimy na dwóch kóleczkach i nie mam na mysli rowerka. ;) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Czesc wszystkim !!! Witam najwiekszych pijakow ze Zlocienca ;) Zlocik byl baaardzo udaaany ;) Vidlak nie pij juz tyle' date=' nosisz to samo nazwisko :)[/quote'] przygadał kocioł garnkowi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Hej! Dzięki wszystkim za świetny zlot!!! Choiciaż byliśmy krócej niż wszyscy to i tak było dobzie, dobzie. :-) jacyś faceci bluzgali intesywnie pod mojim namiotem jak spotkam któregos to sobie z nim ostro porozmawiam! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 mialem okazje poznac naprawde w deche odlotowo pozytywnie zwariowaną ekipe dla wszystkich ktorych poznalem na zlocie i ktorych jeszcze nie znam wielkie dzieki za wspaniałą zabawę. Jesteście w porządku. Śle SzacunyVidlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Mikoch pilnie musiał być w domniu więc jako papuzki nierozłączki poleciec musieliśmy wcześniej Smile za to trasa została pokonana w coś koło 90 minut z przerwą na tankowanie Twisted Evil Byłoby szybciej ale na początku jeszcze przysypialiśmy. ;) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Marek! Widzisz! Nie ma to jak mieć "plecy"!!! :-D :-) Tomkowi też wrzuciłam zdjęcie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Tomkowi też wrzuciłam zdjęcie :twisted: Carioka stwierdziła że jest goły.... ;) [ Dopisane: 29-08-2005, 21:25 ] Byłoby szybciej ale na początku jeszcze przysypialiśmy. :) My tez w niedzielke rano w 90 min z tankowaniem.. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Cześć wszystkim !!!! Właśnie dotarłam do domu po pracy ;) Zlot w Złocieńcu był extra, szkoda że nie udało mi się z Wami bawić i zintegrować :cry: .... ale tworzycie niesamowicie spójną i zgraną grupe aż onieśmiela. Myśle że wielu ludzi z innych miast mocno wam zazdrościło .Gratuluje jestem pod wrażeniem. 8O Pozdrawiem !!! Kurcze tak dalej :P [ Dopisane: 29-08-2005, 21:49 ]O tej ikonki mi brakowało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 O tej ikonki mi brakowało mowisz i masz jak ty jestes w porzo to i my dla ciebie tacy :) wiec pa do nastepnego razu ,jeszcze masz pare okazji sie otworzyc dla nas,wiec sie nie krepuj i smialo dawaj z nami pozdrowionka pa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Vidlak nie pij juz tyle, nosisz to samo nazwisko Tak w ogóle, to chcialam zauważyć, że klan Vidlaków opanowal zlot w ZlocieńcuByl Papa Vidlak na intrderku, Mama - Irka Vidlakowa, Vidlak wlaściwy, żona Magda Vidlakówna, kuzynostwo Vidlakowe-po sesji w klubie AA i na koniec male Vidlakontko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 witam! znowu tu byłem :) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi