drzewulec Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 WitamCzy któś z Was miał przyjemność jazdy na tym motórku :cool: . Jest to chyba mało popularny silniczek w Polsce.Pytam się bo nie wiem czy się w coś takiego pakować. Ile to ma koników?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Google nie gryzie :biggrin: http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yam..._fazer%2097.htm Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 A może troszkę więcej niz odesłanie do google (już tę stronke zaliczyłem a takie odpowiedzi wywołują u mnie mdłości od ich właściciela mądrości). Chodzi mi np. o awaryjność, dostępnoś części, opinie etc.Pytam się, bo jeżeli go kupię, to chciałbym wrócić nim do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Pytasz ile ma koników to Ci linka podesłałem, więc o co chodzi?? :) :) Odpowiem tylko na dostęp do części - jest dobry, bo silnik jest praktycznie ten sam co w FZS600 tylko ma zmniejszoną pojemność :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) Pytasz ile ma koników to Ci linka podesłałem, więc o co chodzi?? :) :) Odpowiem tylko na dostęp do części - jest dobry, bo silnik jest praktycznie ten sam co w FZS600 tylko ma zmniejszoną pojemność :wink: Praktycznie taki sam....?? hehe nie wiem czy 400 a 600 to taki sam;] Więc części to inna sprawa Edytowane 10 Lutego 2008 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Praktycznie taki sam....?? hehe nie wiem czy 400 a 600 to taki sam;] Więc części to inna sprawaKtoś na forum pisał, że wiele rzeczy (nie wszystkie) jest takich samych w silniku, bo miał porównanie :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Jednak pewnie dużo elementów jest innych i z nimi mogą być problemy, maszyny klasy 400 cm3 są sprzedawane głównie na rynku japońskim więc do Europy nie sprowadza się do nich części. PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Owy motocykl ma 53HP ,jak juz JanuszM napisal z czesciami moze byc spory klopot...tym bardziej ze z motocykli posiadajacych silnik 400ccm3 wiekszosc u nas w polsce to Bandity..a Fazera w takim silniku nie widzialem w ogole...chyba iz widzialem myslac ze to wiekszy Fazer :smile: Typowy motocykl na japońskie rynki gdzie nie ma"kompleksu litra" :banghead: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 To juz nie lepiej fazera 600 ?? bezpieczniej z czesciami a wygląd taki sam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Owy motocykl ma 53HP ,jak juz JanuszM napisal z czesciami moze byc spory klopot...tym bardziej ze z motocykli posiadajacych silnik 400ccm3 wiekszosc u nas w polsce to Bandity..a Fazera w takim silniku nie widzialem w ogole...chyba iz widzialem myslac ze to wiekszy Fazer :icon_razz: Typowy motocykl na japońskie rynki gdzie nie ma"kompleksu litra" :clap:Klasa "400" jest dosc popularna w UK, i zapewne stamtad autor tematu ma zamiar zwiezc toto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Nie kompleksu litra. Tam chodzi o to ze trzeba co najmniej 400ccm miec zeby wjechac na autostrade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Pierwsze slysze, ze istnieje Fazer 400 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Pierwsze slysze, ze istnieje Fazer 400 :bigrazz: boś młody, i jeszcze niewiele wiesz :wink: życie nie zaczyna się od sześćsetki... :biggrin: w temacie: osobiście nie pchałbym się w sprzęt, z którym już na wstępie wiadomo, że nie był oferowany na danym rynku i prawdopodobnie będą schody z częściami; zwłaszcza drobiazgami, eksploatacyjnymi, itp. postudiuj sobie choćby katalog larssona pod kątem filtrów, uszczelek, tarczy hamulcowych; może nie jest tak źle - ale zdecydowanie warto sprawdzić, nim się zdecydujeszjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 W klasie 400 w Polsce popularny jest ( z tego typu) bandit 400 i cb1. Z tego co się orientuję to z częściami wiekszego problemu nie ma. A fazerki 400.....no tu jest lipa... Ze dwa razy na allegro sie spotkałem.A z całej gamy fazera były 150, 250, 400, 500, 600, 750 i 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Podziękowania za dobre rady :D :clap: . Faktycznie jest to dosyć popularny motocykl UK i Irlandi (tu go właśnie wyczaiłem). Oczywiście, że bym bardziej chciał 600. Ale tych z rocznika , który mnie interesuje i jednocześnie stać, nie ma za dużo na rynku.Fazer 400 jest w pewnym sensie alternatywą. W Polsce śmigałem gs-ką 500 (tutaj to ich w ogóle nie ma ), która miała mniej koników niż ta fazerka. Swoją drogą musi być to fajny sprzęcik dla początkujących obok wcześniej wspomnianej gs-y, kawy, itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi