Gawron Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 no jak CR to od 98r bo top całkiem nowy motocykl z nową aluminiową przecudną i genialną ramą :buttrock: fajnyt motor tylko na początku możesz mieć z nim nie wielkie problemy, w sensie sponiewiera Cie kilka razy a potem jak nabierzesz do niego pokory i szacunku to będzie już dobrze. A że to HONDA to będzie CI długo i bezawaryjnie służył pod warunkiem że będziesz rygorystycznie dbał o serwis itp. Ubranko za tą kase to tylko używane. 800 funtów to nie wiele w porównaniu z cenami u nas w Kraju ;) Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 no nondzie możesz kupować a jeszcze na aluramnie ;) moidzio :wink: baardzo wytrzymałe motocykle ale troszke nerwowe są lecz moz na sie przyzwyczaić i dbać o serwis to bedzie gitowo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam. Widze, ze rozmowa przeszla na temat Hondy CR 250. No wiec wlasnie mam male pytanie do znawców. Mialem wczesniej CR-ke 125. Jednak teraz mam na oku CR-ke 250 wlasnie z 98r. na aluramie z holandii. Po swojej wczesniejszej Hondzie wiem ze silniki sa nie do zajechania. Czy w CR 250 rok. 98 sa jakies wady o ktorych slyszeliscie lub mieliscie doczynienia...? Interesuje mnie to, poniewaz jest to rok w ktorym Honda zastosowala alu...czy tez w 98 r. honda zmienila cos w silniku czy tylko inny cylinder.Pozdrawiam i czekam na podpowiedz chlopaki;] :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 alurama byla w 250 od 97 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.gda Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Czy ktos mógłby napisać cos konkretnego na temat silnika WR 426 ? Słyszałem że było coś z nimi nie tak ,tylko nikt nie umie powiedzieć co :biggrin: Jezeli miałbym wybierać pomiedzy 400 a 426 to który i dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Wiem tyle że 400 jest bardziej narwany,jego charakterystyka pasuje bardziej do 2T... 426 bedzie napewno elastyczniejsza i bedzie się jezdziło lepiej niż na 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) Jezeli miałbym wybierać pomiedzy 400 a 426 to który i dlaczego ?426. Bo młodszy ;) Edytowane 27 Lutego 2008 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_00 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 też planuje kupic WR ale w nastepnym sezonie, mam 191cm i czy jestem za wysoki na WRke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.gda Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) 426. Bo młodszy :) Ale żeś napisał :notworthy: Edytowane 27 Lutego 2008 przez adam.gda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Ale żeś napisał :icon_mrgreen:no po prostu kilka znajomych osób ma WRki i nikt kompletnie nie narzeka ani na 400 ani na 426 ani na 450.Nie widze zadnych znaczących różnic w exploatacji i serwisie tych modeli więc ja bym wybrał to co młodsze. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 426 napewno przeszla juz jakies modernizacje w silniku, ja bym sie bal brac 400 bo to byla pierwsza wrka a wiadomo ze trafiaja sie wady wieku dzieciecego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 426 napewno przeszla juz jakies modernizacje w silniku, ja bym sie bal brac 400 bo to byla pierwsza wrka a wiadomo ze trafiaja sie wady wieku dzieciecego :flesje: np. błyskawiczne i bez pardonowe mordowanie świec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi