Patryk_mx Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 No i nie zawsze trening kończy sie happy endem. Na dziurach zdławiłem silnik i moto poszło w kozły. Efekt tylny stelaż przekoszony i wydech troche stracił na świetnośći. Ale moto już wraca do stanu używalności :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 u nas mieliśmy podobną akcję, moto wystrzeliło gore na podjezdzie i spadając nadzialo się na drzewo, pękl stelaż pod siedzeniem a tłumik wyglada jak wyglada :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 (edytowane) wygląda OK, jak ganiasz po torze to moze trochę wytrzyma cos ode mnie:i 5 s pozniej Edytowane 30 Czerwca 2012 przez jjank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Pare fotek z dziś, było tak parno że chmura kurzu które wzbijało się za moto utrzymywała się ok 15 min i aparat nie wyrabiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Parę fotek z dziś. Pokręciliśmy się po łące i ćwiczyliśmy dohamowania i zakręty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Kolejna porcja fotek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Gleba była tutaj, desant przez kiere :P Co do startów to 3 oraz 2 lata temu startowałem w pucharze polski cross country. Później trochę finanse się posypały i zeszły rok nie startowałem nigdzie. W tym roku okazjonalnie startuje w OML. W planie start w ostatniej rundzie 21 października jak sztuka wytrzyma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Nikt już nie robi fotek ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 w środku puszczy rozleciało mi się łożysko w tylnym kole, trochę popękala piasta ale tylko na wysokosci zimmera, 150km od domu, brak znajomych w okolicy, przed nami bagno, za nami bagno, wybiłem jakims drutem zewnętrzną bieżnię, kumpel w tym czasie znalazl w najblizszym miescie odpowiednie łozysko(łatwo nie było, sobota po południu) i pojechalismy dalej, ale było ciepło :D wcześniej zanim jeszcze dojechałem do puszczy jakis patyk czy kamien skrzywil przewód hamulcowy i tarcza go posiekala, na szczęscie niedalko miałem zakład Steców (rajdówki), chłopaki "zarobili" kawałek przewodu i ogień dalej, jeszcze później kumplowi przweinęło wentyl w deerze w przednim kole, znalezc dętkęw niedzielę ie jest latwo, ale dało radę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karen Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 A ja fotki.. robię ;) Więc jakby ktoś w okolicach Wrocka chciał zdjęcia po "forumowej znajomości" to piszcie :) To akurat nie brudasy typowe, tylko cross country w Wałbrzychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Stara fotka robiona go pro na chest mount-cie. Chyba wyłamane moto ? :cool: :cool: Edytowane 31 Października 2012 przez Patryk_mx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 No to i ja coś dodam z wczoraj, wiem, że Wam nie dorównuję , ale ja się dopiero uczę :)Tor Prabuty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Uploaded with ImageShack.us 26 grudnia centralna Polska 10 stopni i słońce :D a przez ten lód na dnie kałuż to teraz siedze z mokrym zimnym ręcznikiem na kolanie któremnie nap***la kosmicznie :D jest +10 ale grunt w sumie nie rozmarzł i jest masakryczny potop a na dnie kałuż jest lód no i zachciało mi się gumy, poderwać poderwałem ale jak wpadłem na lód na tylnim kole to był koniec świata :D i z wiosny -jak naprawić linkę gazu :D Uploaded with ImageShack.us urwała się przy samym rolgazie -rozmonotwałem rolgaz to co zostało prowizorycznie zawiązałem w manetce i zabezpieczyłem trytytka , pancerz trytytka do kierownicy i jazda :D Edytowane 26 Grudnia 2012 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi