Ziuteek Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Niemam zadnych znizek, a wiadomo ze oc od motocykla najtansze w pzu.A wiec pytanie ile bym zaplacil 100% oc od motocykla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Nie mam 100 % pewnosci .. ale sadze ze nie wiecej niz 150 pln. Pzdr. Ps. najlepiej bedzie gdy odwiedzisz ktorys z oddzialow (PZU ma ich kilka :icon_twisted:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Niemam zadnych znizek, a wiadomo ze oc od motocykla najtansze w pzu.A wiec pytanie ile bym zaplacil 100% oc od motocykla? zapłacisz 223zł - zresztą http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=88929&st=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 zapłacisz 223zł - zresztą http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=88929&st=0 223? skąd taka duża kwota w PZU? ja ubezpieczałem motocykl w listopadzie, jako, że miałem parcie, żeby odkręcać więc poszedłem do PZU po OC, żeby dostać zniżki (bo mam w innych TU 60%) musiałbym przynieść zaświadczenie o przebiegu ubezpieczenia, ale jak usłyszałem kwotę do zapłaty to olałem temat, więc: PZU POZNAŃ (listopad 2007), dostałem 10% zniżki za zapłatę całości "z góry" i wyszło 97zł (dziewięćdziesiąt siedem złotych). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 100% w pzu to ok 150złi jeszcze zwyżka za wiek bodajże 50%i wychodzi własnie ciut ponad 2stówy Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 W Twoim wieku warto sprawdzic oferte innych, zwyzki za wiek sa nizzsze. Trzeba szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 W Twoim wieku warto sprawdzic oferte innych, zwyzki za wiek sa nizzsze. Trzeba szukac. Te 223zl jeszcze nie tragedia, za auto zaplacilem 1000zl :icon_mrgreen: bo niewiedzialem ze ojca znizki sie nie licza z simka, a ja jestem wspolwlascicilem. W nastepnym roku juz bym mial taniej do zaplacenia na moto pewnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 a do jakiego wieku sa wzwyzki w pzu ? w tamtym roku zapłaciłem 140 zł tyle że w dwóch ratach w jednej wyszło by 120 parę zł z tym że miałem 2 lata samochód na współwłaściciela z ojcem,aha nie wszyscy przedstawiciele czy agenci pzu mają takie same ceny np w lublinie zaśpiewali mi 110 zł ale miałem zbyt duże cisnienie w sezonie i ubezpieczyłem na szybko warto więc pochodzić i popytać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 W Twoim wieku warto sprawdzic oferte innych, zwyzki za wiek sa nizzsze. Trzeba szukac. raczej w pzu i tak wyjdzie najtaniejstawka podstawowa jest śmiesznie niskaw innych firmach (może oprócz warty gdzie jest tylko ciut drożej) stawki podstawowe są dużo droższezresztą w większości firm ubezpieczeniowych zwyżki za wiek są (procentowo) podobne Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 zaraz po pzu jest allianz ok 30 zł drozej. A zwyzki są za wszystko - jak ktos ma prawko krócej niz 2 lata, jak nie ma skonczone 25 lat itd itp. Jak sie spełnia te dwa warunki to juz jest prawie połowe taniej, a jak sie ma jeszcze znizki do tego to kwoty wychdzą smiesznie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 OC w pzu zależy od wojewodztwa w jakim mieszkasz. W lodzi OC na moto wynosi 160 (bez żadnych zniżek). Zwyżka za wiek to 30% do 25 roku życia włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 OC w pzu zależy od wojewodztwa w jakim mieszkasz. W lodzi OC na moto wynosi 160 (bez żadnych zniżek). Zwyżka za wiek to 30% do 25 roku życia włącznie.Nieprawda w pierwszym roku masz 50% zwyżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Nieprawda w pierwszym roku masz 50% zwyżki. dokładnie - pod warunkiem ze masz prawko ponizej 2 lat i masz ponizej 25 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Piszcie dalej, że stawki są śmiesznie niskie to będziemy widzieć.Dobrze, że benzyna nie jest śmiesznie tania nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Piszcie dalej, że stawki są śmiesznie niskie to będziemy widzieć.Dobrze, że benzyna nie jest śmiesznie tania nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi