MeDeViLL Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 :D takie miałem oczy jak się dowiedziałem, że sama dukacika serwisujesz....ale teraz brawa podwójne :) szacunek MAŁA :crossy: a w wawce popracujesz troszku :icon_mrgreen: :) .....moze jakies doszkalanko bym zrobił :D No jak chłopaki Promotorowe stwierdzą, że chcą poprawić swojego disajna to może i do Wawki zawitam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Gratulacje :banghead: :icon_question: .Nie jestem zaskoczony, masz korbę, umiesz, chcesz się dalej uczyć, tylko tacy ludzie powinni przekazywać wiedzę. Gosiaku siedź w Krakowie, masz tam wiele osób do naprostowania na właściwą drogę. ProMotor-ek zawita na południe w celu wiadomym, może nawet na dłużej. Bardzo się cieszę i jeszcze raz gratulacje!!!! Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskiniowiec Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Diabełku !!! Wielka mała kobietko - GRATULUJĘĘĘĘĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 No Witamy serdecznie Panią Instruktor :eek: Gratulacje Mała!!!!!!! :icon_eek: p.s. Poprosimy o fotki .................. w Bikini :cool: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ...o ja pierdziu :lalag: :) :D :wink: ...GOSIA ....serdecznie gratulację! ...no i wypada chyba cierpliwości życzyć pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 gratulacje no i chyba nie powiem nic nowego: cierpliwości do kursantów, cierpliwych kursantów i niezmiennej nieustającej korby na jazdę i przekazywanie wiedzy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Gienka kupiłaś?Trzymam kciuki za zakup maszyny służbowej :buttrock: Buziaki Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 (edytowane) Dzięki wszystkim za dobre słówka, WIARĘ i dopping :crossy: Póki co szkoły zaczynają walki o mnie, hihi, no taki PR to niemały chłyt małketingofy :icon_mrgreen: Moto się szuka, oby znalazł się szybko bo to przecież sezon bliżej tuż niż tuż :clap: Nie omieszkam poinformować wsiech gdzie w końcu zawitają moje cztery (wystringowane specjalnie dla Klaudiego) literki :D Edytowane 18 Lutego 2008 przez MeDeViLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Gratuluje :) No to panowie... Czekamy na zdjęcia ^^ Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) Wooowww RESPECT!!!!! Chylę czoła i zazdroszczę... ja mam egzamin na instruktora w sobotę... na poprzednim egzaminie na 40 osób zdało 6 z samej teorii ... więc jak widzicie nie jest to takie hop siup... jeszcze raz gratuluję i zazdroszczę... PS. Pamiętasz może pytanka jakie miałaś na teorii ?? :flesje: Możesz się podzielić ??? Tak tylko pytam... :bigrazz: Edytowane 20 Lutego 2008 przez cabaniero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomek87 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 chetnie poszedlbym jeszcze raz na kurs, zwłaszcza że tym razem z panią instruktor :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 chetnie poszedlbym jeszcze raz na kurs, zwłaszcza że tym razem z panią instruktor :D A zapraszam zapraszam :lapad: Zdolnych uczniów zawsze chętnie przyjmę :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Do pełni szczęścia jeszcze trochę brakuje , ale i tak źle nie jest... egzam teoretyczny na instruktora kat AB zdałem ...ufff... ale padłem na praktycznym (rozporządzenie do wykucia na blaszkę) ... na trzydzieści z hakiem osób zdało kilka... tak więc i tak jest całkiem ok. ... teraz kuję rozporządzenie odnośnie egzaminu praktycznego... i podchodzę do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksi Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 No pięknie ;) gratuluje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 No pięknie :icon_rolleyes: gratuluje :icon_razz: a dzięki składam, dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi