Czarny Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Wydaje mi sie, ze najszybciej i najprosciej aczkolwiek nienajtaniej bedzie jezeli zmienisz sobie samochod na nowy, wowczas pozostaje ci wylacznie przykleic taka naklejke co zajmuje kilka sekund... :icon_mrgreen:No pewnie a jak ktoś się uprze na używany to zawsze można szybę wymienić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie wiem jak, ale ziutek u kumpla na warsztacie zmienił mi naklejki w minutę :)Wystarczy odrobina cirpliwości i opalarka nie suszarka. Tak zmieniają przy wymianie szyby i sam też tak robiłem.A kleje naprawde dobrze czyści się płynem do mycia szyb. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam, w klepach z cześciami do samochodów mają takie specjalne ściągczki do tych naklejek. Wygląda to jak skrobaczka do lodu z szybach, tyle że na końcu jest żyletka. Działa super. A jesli Ci szkoda kasy to nóż do tapet i jest po naklejce, resztkami ,jeśli takie Ci zostaną, się nie przejmuj bo po naklejenu nowej nalepki i tak ich nie będzie widać. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zeszłą za pomocą zmywacza do pazmokci ......................... ale niebieski paseczek z flagą PL został :biggrin: Olac, reszte wyczyszczą jutro na Serwisie :icon_rolleyes: Danke za podpowiedzi :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) najlepiej ActiveJet label remover ;) Edytowane 27 Stycznia 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 :biggrin: Zeszłą za pomocą zmywacza do pazmokci ......................... ale niebieski paseczek z flagą PL został :icon_twisted: Olac, reszte wyczyszczą jutro na Serwisie :icon_twisted: Danke za podpowiedzi :icon_twisted:\Reszte Klaudiusz to najlepiej PALNIKIEM ...ładnie zejdzie.... A tak na powagę to można zastosować płyn co się zowie COSMOFEN i można zapodać z numerem 5 ( silny) Tylko trza uważać na ręce i na inne plastiki..... Ma właściwości rozpuszczające plastik stosowany do PVC.. Dziadowstwo jast mocne na tyle ,że tzw GRAFITI na rolecie zew. budynku ładnie doczyściło... Jakby co mogę ci ODLAĆ w słoiczek .. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurer Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Suszarką z 2 stron grzać i nożykiem do tapet powoli schodzi. Zejdzie kawałek znowu nagrzewanie z 2 stron i tak w kółko aż zejdzie a na koniec rozpuszczalnik na szmacie. Operacja trwała jakieś 15 min.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Rozpuszczalnik będzie najlepszy, coś gdzieś słyszałem że jak się podgrzeje to łatwiej schodzi(ale nie sugeruj się bo może to zła interpretacja jakiegoś sposobu. pzdr, bebu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Ale z Was esteci... Ja zdarłem starą i powyżej tego gówna, co zostało, przykleiłem nową. pozdr Edytowane 6 Lutego 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ale z Was esteci... Ja zdarłem starą i powyżej tego gówna, co zostało, przykleiłem nową. pozdrJak ja zdarłem starą to numery rejestracyjne(stare zostały) :bigrazz: No ale już większośc zeszła, a że nie jestem estetą to mam gdzieś reszte naklejki ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ja śrubokrętem całą zerwałem :flesje: Trochę się pomęczyłem i zeszło - a i szyby nie porysowałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinhc Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Mojej matce stlukli przednia szybe w Lagunie i pojechala ją wymienić. Musze przyznac, ze kolesie w serwisie to magicy - wy sie tu martwicie jak odkleic, a oni nie dosc ze odkleili w jednym kawalku to pezykleili jeszcze do nowej szyby :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Mojej matce stlukli przednia szybe w Lagunie i pojechala ją wymienić. Musze przyznac, ze kolesie w serwisie to magicy - wy sie tu martwicie jak odkleic, a oni nie dosc ze odkleili w jednym kawalku to pezykleili jeszcze do nowej szyby :OMow mi magik :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Mojej matce stlukli przednia szybe w Lagunie i pojechala ją wymienić. Musze przyznac, ze kolesie w serwisie to magicy - wy sie tu martwicie jak odkleic, a oni nie dosc ze odkleili w jednym kawalku to pezykleili jeszcze do nowej szyby :Ożyletką odkleję w całości :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello93 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 trzebabyło podgrzać np suszarką i szerokim nożykiem podważać, schodzi bez śladu ZGADZAM SIE Z TĄ ODPOWIEDZIĄ SUSZARKA ZGRZAC I POWINNO ZEJSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi