Avalon Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Chodzi o to że do Dunlopa mam bardzo dobry dostep i bardzo,ale to bardzo dobre ceny,więc nie myśle o innych markach. :D ZATEM..... Chodzi o rozmiar 160/60ZR17 i moge wybrac pomiędzy bieznikiem F204,F205 i F207 Czy ktos z Was ma jakies doświadczenia z tymi bieznikami :?: Czy w ogóle ma to jakieś wielkie znaczenie skoro wszystkie są wzmacniane taśmą aramidową i mają poza wzorem bieznika podobne paramerty (w /g katalogu) Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Ja chcę !!!! Ma u siebie Dunlop 208 u siebie z przodu i to naprewdę dobra opona - nieźle trzyma. Z tyłu mam Bridgestona i to lipa - ślisak jak popada deszcz. Dunlop jest naprwdę ok, nie wiem jak inne modele, ale wspomniany 208 jest naprewdę spoko. jedna wada - niska trwałość - oponka jest miękka i przyczepna, ale łatwo się ząbkuje. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Z trzech wymienionych 207 jest najnowsza ( czytaj najnowocześniejsza ) najbardziej sportowa. Niezła trwałość w XJR'rze tył zrobił 17 tys. km są jeszcze ślady bieżnika (bardziej ekstremalini bikerzy zakładają opony w takim stanie :D ) przód można by było dużo jeździć ale zmieniam ze względu na poząbkowaną gumę.205 z tego co pamiętam jest jeszcze trwalsza ale coś za coś, nie nadaje się tak do ostrej jazdy jak 207 czy 208.Generalnie dobry wybór. ZbychoXJR1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 11 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Uffff......Znaczy że nie jest źle. Zobaczymy którą chłopcy będą mieli w interesującym mnie rozmiarze.Ta będzie najlepsza :D Dzięki. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan rutkowski Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 CZESC JAK MASZ JAKIE FAJNE OPONKI I TAK TANIO TO MOZE SIE MOZNA DO CIEBIE PODPIAC, KUPISZ I MI BO MUSZE KUPIC COS NA TYŁ????????Z GÓRY DZIEKUJE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 16 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 Na razie muszę zaopatrzyć się dla siebie w opone na tył i chyba przód bo też nie jest "za tęga" W związku z tym limit "grzecznościowy" na oponki do motocykli na jakiś czas mam wykorzystany ale jeśli będziesz chciał poczekać to czemu nie.Może blizej wiosny. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 najlepiej kup D207 strasznie dobrze sie klei a nieząbkuje sie jak 208 ,a za ile taką masz o ile mozesz zdradzić?? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Listopada 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 Jeździłem na D207, potem na Metzelerach Mez4, teraz na Pirelli Dragon Corsa. Fakt, najlepsze były Dunlopy, ale niestety namniej trwałe. Jakbyś Grzesiek miał tańsze wejścia, to tez piszę się na komplecik. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 16 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 Do firmy (gdzie pracuje) zamawiamy opony zawsze u jednego dostawcy w związku z tym jeśli chce kupic dla siebie opony to zawsze dostaje po kosztach.Dla przykładu do poprzedniego motocykla za opone 150/?? x 15 zapłaciłem niecałe 300zł .Oczywiście Dunlop ale nie pamietam dokładnie jaki wzór.jakis F czy D 204,404 .Nie pamietam,ale był dobra.Jak by co to moge popytać.Może nie całkiem po kosztach ale na pewno 25-30% rabatu. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 No to i ja piszę się w kolejke! Grzesiu, zbierz zamówienia, i może kup od gościa hurtem...? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 20 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 można zapytać czy przy wiekszej ilości dorzuca troche więcej rabatu. dzisiaj chyba odbieram swoje opony to moge zapytać. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Mi też by się przydały gumki, więc jeśli utargujesz jakis rabat i będzie taka możliwość to chętnie się piszę :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 20 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Dzisiaj odebrałem oponki do swojej kochanej Kawusi :notworthy: Przednia to Dunlop Sportmax D 207 FTylna to Dunlop Sportmax D 207 RR Wyglądaja świetnie i mam nadzieję że tak też będą sie sprawować Dostałem cennik na opny motocyklowe (Dunlop :notworthy: ) Jak by co to podawać rozmiary i będziemy sprawdzać, chociaż generalnie nie są to tanie gumki :cry: Możemy liczyć na rabat w granicach 15%. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 Dostałem cennik na opny motocyklowe (Dunlop :notworthy: ) Jak by co to podawać rozmiary i będziemy sprawdzać' date=' chociaż generalnie nie są to tanie gumki :cry: Możemy liczyć na rabat w granicach 15%.[/quote']zawsze bak będzie gratis... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi