Okrop Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 To naciagnij!! Lancuch sie normalnie naciaga w trakcie eksploatacji....i zamiast wydac 5stow wydasz 50zl a jak uruchomisz google, lub podjedziesz do kolegi to nic nie wydasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 tylko że na przedziałce już jest na ostatniej kresce , czyli max no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 no niby max, ale jeszcze pare razy podciągniesz, jak równomiernie wyciągniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ale co tu naciągac, wymien bo się jeszce urwie i zrobisz sobie krzywde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 zalezy jak czesto trzeba naciagac.Jesli musisz naciagac co 100 200km to wymieniaj raz dwa, a jezeli ktos zalozyl o 1-2 gniwa za dlugi to moze sie przedzialka skonczyla a lancuch jeszcze pociagnie(albo zebatke zmieniona masz?)? ale w jednym i drugim przypadku - niebawem bedziesz kupowal nowy ;) wesolych i spokojnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Panowie a gdzie mozna kupic naped taki jak zakladany fabrycznie?? Moj bandziorek ma 33tys przebiegu a naped jeszcze calkiem dobry.. zmieniajac chcialbym uzyc identycznego napedu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Polecam tej firmy zębatki i łańcuch. Możesz wybrać jeszcze mocniejszy łańcuch jeśli tak uważasz http://allegro.pl/zestaw-napedowy-naped-suzuki-gsf1200-bandit-95-05-i2259917719.html Rozbierał ktoś gaźniki ? mianowicie chodzi mi o sprawdzenie na jak mam ustawione iglice bez wyciągania gaźników - da rade? serwisówkę mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 znalazlem odpowiedz na moje pytanie...byla w instrukcji obsługi :) a więc dla zainteresowanych bandziorek 1250 ma oryginalnie założony łańcuch RK GB50GSVZ3 (118 ogniw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codiii Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam. Potrzebuje waszej pomocy. W mojej Bandicie na mocowaniu liczników pojawił się luz, jadąc po nierównej drodze czuć i widać drgania na licznikach, a moje pytanie brzmi mianowicie, jak dostać się do liczników żeby je dokręcić? Moja Bandita to rok 2002 z owiewkami czyli model S. Czy ktoś posiada jakiś instruktarz co najpierw, którą śrubkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Z Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Cześć, Pytanie do użytkowników Bandita 1250, gdyż zamierzam podróżować we dwoje + bagaż, a do tego potrzebny mi niezły moment obrotowy jaki bandit posiada. Szczególnie upodobał mi się model GT z owiewką. Czy ta owiewka raczej pełni funkcję estetyczną czy choć trochę chroni przed wiatrem?Jak spisuje się ten motocykl pod względem eksploatacyjnym, są jakieś bolączki tego modelu, częste awarie?? Do jakiego przebiegu można się ciszyć spokojną jazdą, a kiedy zaczynają wychodzić różne niespodzianki i awaire? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 GT to chyba to samo co zwykly tyle ze z kuframi..czy się myle? Jesli chodzi o eksploatację to pewnie zależy jak zwykle od sposobu użytkowania...natomiast ja uważam, że bandziorek jest naprawde mało problemowy... moj ma 34tys przebiegu i oprócz zmiany opon, wymiany klockow czy oleju nie mialem zadnych wydatków...lać i jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 (edytowane) witam maniakow olejakow , jako ze stara milosc nie rdzewieje :biggrin: zrobilem zwrot do korzeni i zanabylem olejaka gixera starego z 91'nie ma to jak olej :cool: Edytowane 29 Maja 2012 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Cześć, Pytanie do użytkowników Bandita 1250, gdyż zamierzam podróżować we dwoje + bagaż, a do tego potrzebny mi niezły moment obrotowy jaki bandit posiada. Szczególnie upodobał mi się model GT z owiewką. Czy ta owiewka raczej pełni funkcję estetyczną czy choć trochę chroni przed wiatrem?Jak spisuje się ten motocykl pod względem eksploatacyjnym, są jakieś bolączki tego modelu, częste awarie??Do jakiego przebiegu można się ciszyć spokojną jazdą, a kiedy zaczynają wychodzić różne niespodzianki i awaire?Witaj - ja od 2 latek dosiadam BANDITA 1250 GT - i świetnie się sprawdza jako motocykl do jazdy turystycznej - z pełnym załadunkiem i pasażerem radzi sobie bez najmniejszych problemów!!! Z czystym sumieniem POLECAM ten model na długie wyprawy i nie tylko :-) Jeśli masz więcej pytań to dawaj na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 widze ze olejaki zaczynaja byc wypierane przez zwodowane bandziory :biggrin: ja jednak zaliczylem powrot do przeszlosci :biggrin: z powrtotem zanabylem gixa 1100 ostatniego olejaka :biggrin: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 widze ze olejaki zaczynaja byc wypierane przez zwodowane bandziory :biggrin: ja jednak zaliczylem powrot do przeszlosci :biggrin: z powrtotem zanabylem gixa 1100 ostatniego olejaka :biggrin: W orginale czy w stritfajterze :wink: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi