przemek3578 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 ... a może jest za bardzo naciągnięty, lub nie równo..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Oooo Przemek, mijałem Cię przed wjazdem do Opoczna jakiś tydzień temu :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Po 1000 tys.km to nie powinno byc, żadnych oznak zuzycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Ja na swoim napędzie w Bandziorze zrobiłem 26 000 km i jak sprzedawałem był jeszcze OK. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelmaRXL Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Dziei chłopaki, sprawdze sobie to i tamto ;) Może jednak jest nierówno naciągnięty, najlepiej to podjade do serwisu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomczyk Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 (edytowane) Witam, dzisiaj z nudów wyciągnąłem filtr powietrza... Ogólnie w sumie nie znam się i nie wiem czy to normalka że tak wygląda? Bo wydaje mi się że jest mega brudny... Da sie to jakoś wyczyścić czy nowy zakładać? Aaa i czy może przez to dużo palić? Edytowane 22 Lipca 2011 przez tomczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 filtr powietrza kosztuje grosze poprostu zmien na nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 nie takie grosze ale wymienpozdr Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Jest mega brudny. Moto moze przez to wiecej palic. A nawet przerywac, dusic sie na najwyzszych obrotach, czy przy predkosciach maksymalnych. Takich filtrow sie nie czysci - to jak podcieranie tylka szklem :]. Wymien, moto bedzie Ci wdzieczne. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kichacz Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 z HIFLO chyba za 70 zł kupywałem do bandita 600 , a na zdjęciach filtr masakra , do wyrzucenia. Czyszczenie pogorszy sprawe ( wiem bo tak robiłem) :) . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomczyk Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ok, dzięki ;) właśnie przy spokojnej jeździe chlał mi coś koło 7l :/ mam nadzieję że to dlatego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 (edytowane) Witam - dziś w trasie (Radom - Opoczno) złapałem kapcia... - wszystko byłoby ok gdyby nie fakt,że jak na złość po drodze w 2 stacjach benzynowych mieli niesprawny kompresor... i musiałem przelecieć jakieś 40km z syczącą oponką :sad: do tego jeszcze padał deszcz :evil: Jak dojechałem do garażu miałem - niecałe 0,4 bara. (a powinno być 2,9 :excl: ) Szkoda oponki :banghead: ale po naprawie nie stwierdziłem żadnych odkształceń i wszystko gra. Motocykl prowadzi się tak jak przed uszkodzeniem.POZDRAWIAM!!! Edytowane 22 Lipca 2011 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomczyk Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Suzuki GSF 600N z 2001r. Wie ktoś co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisz1980 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) Suzuki GSF 600N z 2001r. Wie ktoś co to jest? Te kabelki są całe niebieski czy z jakimś kolorowym paskiem ?Masz podgrzewane gaźniki ? Na gaźnikach E-02 ?Jeśli tak to jest to termiczny włącznik grzałek w gaźnikach. Edytowane 24 Lipca 2011 przez kalisz1980 Cytuj If the Bandit 1200 was a film star it would be Chuck Norris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 (edytowane) Ok, dzięki ;) właśnie przy spokojnej jeździe chlał mi coś koło 7l :/ mam nadzieję że to dlatego :DHej i jak z tym spalaniem? Mój Bandyta przy spokojnej jeździe spala 5l/100km a tak normalnie w okolicach 6l/100km A czy orientujecie się jak wygląda praca silnika przy zmianie filtra powietrza np na taki: Filtry powietrza firmy K&N? Czy faktycznie odczuwalna jest różnica i czy warto dołożyć kilka zł? :icon_question: No i czy jest on praktycznie nie wymienny? http://moto.allegro.pl/suzuki-gsf-650-1200-1250-bandit-filtr-powietrza-kn-i1714641753.html Edytowane 28 Lipca 2011 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi