M. Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Kulka, ślimak był przez nich rozmontowany i złożony ponownie. Cholera wie co z tym dalej robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 czesto sie zdaza ze linka pada. w inazumie mi dwa razy sie ukreci;la a slyszalem ze innym tez sie urywaly. odkrec i sprawdz linke, ale obstawiam raczej licznik -cos z nim nie tak skoro mimo zatrzyman9ia pojazdu nadal pokazuje predkosc Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Siema. Mam do wymiany łożyska głowki ramy. Czy może mi ktoś napisac jakie mają rozmiary i inne jakies tam numery. Bo taniej będzie kupic w sklepie z łozyskami niż w sklepie z częściami do moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Potrzebował bym uszczelke pod prawą pokryweta małą z napisem suzukiOd czujnika oleju Ma ktos jakieś namiary? Pytałeś w serwisie Suzuki? Ja zamawiałem dużą i koszowała około 40zł Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 W salonie suzuki kosztuje 23zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisz1980 Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 (edytowane) Witam Myśle o zakupieniu zestawu pod turystyke - na poczatek stelaż i kufer centralny do B6 z 98 roku.Pod zadupkiem w Bandicie sa takie dwie rurki - ale nie moge nigdzie znalezc stelaza ktory jest do nich mocowany - moze ktos takowy posiada - prosze o dane producenta.Chyba ze to sa rurki do mocowania kufrow bocznych ?Dzieki Edytowane 12 Lipca 2008 przez kalisz1980 Cytuj If the Bandit 1200 was a film star it would be Chuck Norris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Givi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Givi. rozwiniesz może tę światłą acz niezmiernie enigmatyczną myśl..? :crossy: AFAIK te "rurki" mają/ stanowią tylko zaczepy pod siatkę, nie są ani przystosowane do obciążenia kuframi, ani nie znam przykładu stelaża z nich korzystającego. givi wszem, ma dedykowane stelaże, ale mocowane do ramy/ ramy pomocniczej siodłajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Chodzilo mi o to że givi robi stelaże do wszystkich motocykli. Ja mam centralny i boczne z tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam Myśle o zakupieniu zestawu pod turystyke - na poczatek stelaż i kufer centralny do B6 z 98 roku.Pod zadupkiem w Bandicie sa takie dwie rurki - ale nie moge nigdzie znalezc stelaza ktory jest do nich mocowany - moze ktos takowy posiada - prosze o dane producenta.Chyba ze to sa rurki do mocowania kufrow bocznych ?Dzieki Bandita potrzebujesz jesli Givi to 511F , a kuferek polecam Ci V46 , oczywiście płyta jest potrzebna, pasuje do tego M2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 maktos zdjecie stelaza na kufer centralny?? prosze o przyslanie mi zdjecia zebym wiedzial jak sie zabrac za robote bo chce sam sobien zrobic takie cos dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 maktos zdjecie stelaza na kufer centralny?? prosze o przyslanie mi zdjecia zebym wiedzial jak sie zabrac za robote bo chce sam sobien zrobic takie cos Kondorio. Ile zamierzasz wydać kaski i ile czasu Tobie to zajmie??? Jeżeli bedzie Ciebie to kosztować ok 100 PLNów to dołóż jeszcze 150PLN, nie chrzań się i nie rób druciarstwa. Kup stelaż pod Topcase. Firm które to robia jest sporo. System mocowania tez możesz sobie dobrać wg. własnych upodobań. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 W salonie suzuki kosztuje 23zł a mozna prosic o adres:) Bo ja musze zamówic jak najszybciej teraz włąsnie uszczelke pod dekielek od czujnika oleju PILNE! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 a mozna prosic o adres:) Bo ja musze zamówic jak najszybciej teraz włąsnie uszczelke pod dekielek od czujnika oleju PILNE!Pytania jakie zadajesz od kilku postów świadczą o wysokim stopniu Twojego zułomienia :) Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Tak moge podac adres; Jasło, ulica 17 Stycznia 40. :banghead: :banghead: Poszukaj na stronie suzuki gdzie masz najbliższy salon :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi