rajmundek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 a przebieg to wiadomo 15000 troche za malo jak na 9 latka wiadomoz tym ze tu nie chodzi o zime ale to ze sruby sa zardzewiale i jakis przewod i pewnie tez kilka innych elementow metlaowych - jak na fotkachczy moze to miec jakis wplyw albo powiedziec cos o stronie technicznej ? dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Śruby to śruby, zawsze można wykręcic i wkręcic nowe, lepsze, wiec tym bym sie nie przejmowal. A przewód to też zależy od czego. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 jak ktoś poszukuje bandziorka, to mam jednego na zbyciu, z żalem no ale na utrzymanie 3 motocykli mnie nie stać ... chwilowo oczywiście :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 No i przebieg... przebieg... Ja też swojego kupowałem jak był targany z Francjyyy, ale przebieg to po 2 latach mialem 13 tyś. km. pozdro.Dokładnie.Śruby to śruby, zawsze można wykręcic i wkręcic nowe, lepsze, wiec tym bym sie nie przejmowal. A przewód to też zależy od czego. pozdroZapomniałeś ikonki z mrugającym oczkiem dodać. Zartujesz sobie tak? Ja bym się wszystkim przejmował. Jest duży wybór więc niech się chłopak dobrze zastanowi zanim się wpieprzy w kolejną "igłe". Ostrozności nigdy za wiele.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmundek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Śruby to śruby, zawsze można wykręcic i wkręcic nowe, lepsze, wiec tym bym sie nie przejmowal. A przewód to też zależy od czego. pozdro przwod od chlodnicy oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Dokładnie. Zapomniałeś ikonki z mrugającym oczkiem dodać. Zartujesz sobie tak? Ja bym się wszystkim przejmował. Jest duży wybór więc niech się chłopak dobrze zastanowi zanim się wpieprzy w kolejną "igłe". Ostrozności nigdy za wiele.Pozdro No, ale jeżeli mówi, że wszystko jest ok, a martwią go tylko te śruby, to mówię, że te śruby można wymienic, a wiadomo, że trzeba na wszystko zwracac uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmundek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 No, ale jeżeli mówi, że wszystko jest ok, a martwią go tylko te śruby, to mówię, że te śruby można wymienic, a wiadomo, że trzeba na wszystko zwracac uwagę.to moje pierwsze motoa patrzylem na to czy prosty czy biegi wchodzaczy odpala na zimno no jesli chodzi o te sruby to nie tyle rdza mnie martwi ale wplyw tego ze stal ten rok pod chmurano i ten przewod od chlodnicy - jest skorodowanyduzo wyniesie wymiana w razie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zakupy rozpoczęte. Szyba turystyczna zamówiona. Przewody w oplocie się robią.Jak finanse pozwolą to bedą DynoJety i K&N. Składać do kupy już pora.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 jakby ktoś miał chłodnice od bandziora do sprzedania roczniki starsze do olejaka chętnie zakupie:) poza tym ja sezon zacząłem i nie mam zamiaru go kończyć:icon_twisted: sucho, słoneczko +8 stopni i jazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 rebel gdzie zamówiłeś przewody hamulcowe? Ile komplecik? W Bandziorze mam oplot ale w kawie nie :icon_twisted: PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 rebel gdzie zamówiłeś przewody hamulcowe? Ile komplecik? W Bandziorze mam oplot ale w kawie nie :icon_mrgreen: PozdrawiamJanuszmJanusz .......................... do Tomcata nie robią, za stary model :icon_twisted: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 http://allegro.pl/item291900655_suzuki_bandit_600_s.html Odnoisę się do ogłoszenia. Ja mam tą samą generację bandita i guziki przy manetkach mam starego typu, takie kanciaste. Nie wiem, czy tu coś, ktoś nie zmieniał.Druga sprawa to, dlaczego licznik w milach jest? Tak jakby angielski jakiś :/ Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmundek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 http://allegro.pl/item291900655_suzuki_bandit_600_s.html Odnoisę się do ogłoszenia. Ja mam tą samą generację bandita i guziki przy manetkach mam starego typu, takie kanciaste. Nie wiem, czy tu coś, ktoś nie zmieniał.Druga sprawa to, dlaczego licznik w milach jest? Tak jakby angielski jakiś :/ ponoc kupiony w anglii - tez o to pytalemkierownica - nie zwrocilem uwagi ale jak patrze na inne bandity w podobynych rocznikach to rozne mająkierownice i przyciski - przynajmniej na allegro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 No to i ja się przywitam :icon_razz: Granatowy B6S, słuszny rocznik 99. Jak dotąd 100% oryginał :biggrin: Być może uda się zamienić w tym sezonie na coś bardziej turystycznego z odrobiną więcej mocy :biggrin: ;) JJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Sie ma Regulowałem zawory w moim Bandziorku i zdjąłem pokrywe od zapłonu zeby obracac walem i zaczął stamtąd kapać olej... w środku było wilgotno od oleju. I tu pojawia sie moje pytanie- Czy tak powinno być? Jezeli tak to po co tam olej? poniżej zamieszczam fotki... http://img87.imageshack.us/my.php?image=25656078oo7.jpg http://img144.imageshack.us/my.php?image=10138179aj7.jpg Pozdro Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi