leonstar Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 tak a cos więcej może :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 takNo żeś dał wyczerpującą odpowiedź :) :clap: Japa, spokojnie, każdy wkurzony bo widzisz co sie za oknem dzieje, mój stoi pod kołderką i czeka na jakieś +2 lub +5 ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Jeszua, weź wyluzuj, tu jest temat o Bandziorach, kolega ma Bandziora więc sie pyta grzecznie a ty jak zwykle z tymi swoimi linkami wyskakujesz :) jeszcze żeby chociaż działały te linki...ejsz :wink: sam jestem w trakcie zakupu oponki i im więcej czytam tym mniej wiem :evil: twarde, średnio miękkie ,szybko scierające mniej ścierające te sie trzymają te mniej ja pierdziele,chyba najlepszym wyznacznikiem jest cena. Dobre Bo Drogie.Jak ktos ma gotową receptę bez ceregieli- dawać !! :crossy: Edytowane 8 Stycznia 2008 przez gumbej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Sportowo-turystyczne, ja mam Pirelki Diablo Strady i polecam :) p.s. Chyba Diablo strady ............................ cholera nie wiem dokładnie :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 i wszystko jasne TNX :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 jeszcze żeby chociaż działały te linki...ejsz :) (...)Jak ktos ma gotową receptę bez ceregieli- dawać !! :) hmm... popsułeś wyszukiwarkę :buttrock: dotychczas działało :icon_mrgreen: gotowa recepta..? opierając się na tym rankingu (był również przedruk w motocyklu w lecie ub roku) szukałem najtańszych spośród 3 pierwszych miejsc. najlepszą cenę dostałem na pirelki i teraz kanapa jest w nie obutajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Tak jak Jeszua mówi, poszukaj najlepszej oferty cenowej pomiędzy Pirelkami Diablo Strada, Metzelerami Z6 i Michelin Pilot Road 2 :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 A ja was trochę wkurzę :bigrazz: Jeżdżę sobie cały czas, co prawda po podziemnym garażu ale jeżdżę :biggrin: Tylko irytuje mnie fakt, że mam strasznie brudny motocykl, nie miałem kiedy go umyć a teraz pogoda nie pozwala na wyjazd na myjnię ;) PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 A ja was trochę wkurzę ;) Jeżdżę sobie cały czas, co prawda po podziemnym garażu ale jeżdżę :biggrin: Tylko irytuje mnie fakt, że mam strasznie brudny motocykl, nie miałem kiedy go umyć a teraz pogoda nie pozwala na wyjazd na myjnię :icon_mrgreen: PozdrawiamJanuszmNie wiem czym sie tu chwalić, moge to samo robić kiedy mi sie za chce ale mi sie nie chce :bigrazz: :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Dziś w Żorach jest około 5 stopni i grzeje słońce. Wszystko płynie.Jak bedzie tak dalej, to za dwa dniu sucho i można :biggrin: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Dziś w Żorach jest około 5 stopni i grzeje słońce. Wszystko płynie.Jak bedzie tak dalej, to za dwa dniu sucho i można :notworthy: tja... nie dy ryry motong rozebrany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nie wiem czym sie tu chwalić, moge to samo robić kiedy mi sie za chce ale mi sie nie chce ;) :notworthy: Bo pewnie jeździsz sam, ja pomykam z kolegami po garażu :notworthy: A tak serio, jeżdżę ponieważ nie miałem kiedy zakonserwować maszyny i teraz ją przepalam. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Bandziorki 600 czasami mają wyświetlacz w obrotomierzu, czasami nie. Zależy od rocznika ? jeśli się nie mylę to od 2002r. są z wyświetlaczem, ale można spotkać też ten rocznik bez wyświetlacza, ale chyba tylko pierwsze miesiące. sam jestem w trakcie zakupu oponki ja posiadam continental road attack i jestem bardzo zadowolony, dobrze trzyma w zakrętach jak również nieźle radzi sobie na mokrym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 tja... nie dy ryry motong rozebrany.To tak jak mój. Cholera i jak dalej z takim zapałem do motonga bede podchodził to do wiosny go nie poskładam :o .Pozdro.Btw. Sporo nowych bandziorków przybyło. Pieknie pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Części znalezione, teraz tylko pora na zakup i zabranie się za wymiane startych części :) Potem napoić Suzi olejem i można ruszać :) Szkoda że dopiero wiosną :/ Pozdrawiam wszystkich składających i oczekujących na pierwsze dni wiosny, fajnie by było wyskoczyć gdzieś z kimś z okolicy ;) Edytowane 8 Stycznia 2008 przez gustafinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi