Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszua, weź wyluzuj, tu jest temat o Bandziorach, kolega ma Bandziora więc sie pyta grzecznie a ty jak zwykle z tymi swoimi linkami wyskakujesz :)

jeszcze żeby chociaż działały te linki...ejsz :wink:

sam jestem w trakcie zakupu oponki i im więcej czytam tym mniej wiem :evil:

twarde, średnio miękkie ,szybko scierające mniej ścierające te sie trzymają te mniej ja pierdziele,

chyba najlepszym wyznacznikiem jest cena.

Dobre Bo Drogie.

Jak ktos ma gotową receptę bez ceregieli- dawać !! :crossy:

Edytowane przez gumbej

jeszcze żeby chociaż działały te linki...ejsz :)

(...)

Jak ktos ma gotową receptę bez ceregieli- dawać !! :)

hmm... popsułeś wyszukiwarkę :buttrock: dotychczas działało :icon_mrgreen:

gotowa recepta..? opierając się na tym rankingu (był również przedruk w motocyklu w lecie ub roku) szukałem najtańszych spośród 3 pierwszych miejsc. najlepszą cenę dostałem na pirelki i teraz kanapa jest w nie obuta

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

A ja was trochę wkurzę :bigrazz:

Jeżdżę sobie cały czas, co prawda po podziemnym garażu ale jeżdżę :biggrin:

Tylko irytuje mnie fakt, że mam strasznie brudny motocykl, nie miałem kiedy go umyć a teraz pogoda nie pozwala na wyjazd na myjnię ;)

Pozdrawiam

Januszm

A ja was trochę wkurzę ;)

Jeżdżę sobie cały czas, co prawda po podziemnym garażu ale jeżdżę :biggrin:

Tylko irytuje mnie fakt, że mam strasznie brudny motocykl, nie miałem kiedy go umyć a teraz pogoda nie pozwala na wyjazd na myjnię :icon_mrgreen:

Pozdrawiam

Januszm

Nie wiem czym sie tu chwalić, moge to samo robić kiedy mi sie za chce ale mi sie nie chce :bigrazz: :icon_razz:

Nie wiem czym sie tu chwalić, moge to samo robić kiedy mi sie za chce ale mi sie nie chce ;) :notworthy:

Bo pewnie jeździsz sam, ja pomykam z kolegami po garażu :notworthy:

A tak serio, jeżdżę ponieważ nie miałem kiedy zakonserwować maszyny i teraz ją przepalam.

Bandziorki 600 czasami mają wyświetlacz w obrotomierzu, czasami nie. Zależy od rocznika ?

jeśli się nie mylę to od 2002r. są z wyświetlaczem, ale można spotkać też ten rocznik bez wyświetlacza, ale chyba tylko pierwsze miesiące.

sam jestem w trakcie zakupu oponki

ja posiadam continental road attack i jestem bardzo zadowolony, dobrze trzyma w zakrętach jak również nieźle radzi sobie na mokrym.

Części znalezione, teraz tylko pora na zakup i zabranie się za wymiane startych części :) Potem napoić Suzi olejem i można ruszać :) Szkoda że dopiero wiosną :/ Pozdrawiam wszystkich składających i oczekujących na pierwsze dni wiosny, fajnie by było wyskoczyć gdzieś z kimś z okolicy ;)

Edytowane przez gustafinski