KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 nie rob obciachu bandytom,pisze sie wziać a nie wziaść hehe :icon_razz: Mam to gdzieś jak sie pisze. :icon_mrgreen: Szyby nie moge zamontować i tu jest problem :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff84 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Mam to gdzieś jak sie pisze. :icon_mrgreen: Szyby nie moge zamontować i tu jest problem :icon_razz:tia.. i pozniej przez takie podejscie inni robia bledy bo ty masz w dupie.ale powodzenia z szyba, mi montowal gosc w serwisie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 tia.. i pozniej przez takie podejscie inni robia bledy bo ty masz w dupie.ale powodzenia z szyba, mi montowal gosc w serwisie :-PInni? Ja nie ucze w Szkole :icon_razz: p.s. A s tym serwisem to nie głópie, chyba tak zrobie zanim coś popsóje :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dobra teraz sie chwale. Szukaliśmy sprzęta dla kumpla i trafiliśmy B 12 po pewnych modyfikacjach, rocznik 96 ( czyli najmocnejszy aż do modelu 01 ) http://picasaweb.google.pl/tancerzmaciej/BanditCzaji K....a to ja myślałem że mam mocny silnik bandyty ale ten to w ogóle lata, banan mi z gęby nie schodził przez cały dzień, chyba w trzeciej minucie przejażdzki zamknąłem budzik, dynamit nie motor- i ta lekkość prowadzenia poprostu AVE BANDIT !!! Sory że tak mało zdjęć, jak będzie zainteresowanie to dorzuce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dobra teraz sie chwale. Szukaliśmy sprzęta dla kumpla i trafiliśmy B 12 po pewnych modyfikacjach, rocznik 96 ( czyli najmocnejszy aż do modelu 01 ) http://picasaweb.google.pl/tancerzmaciej/BanditCzaji K....a to ja myślałem że mam mocny silnik bandyty ale ten to w ogóle lata, banan mi z gęby nie schodził przez cały dzień, chyba w trzeciej minucie przejażdzki zamknąłem budzik, dynamit nie motor- i ta lekkość prowadzenia poprostu AVE BANDIT !!! Sory że tak mało zdjęć, jak będzie zainteresowanie to dorzuce .No piękna DZIWKA :icon_mrgreen: ale jakaś taka Streeetowa :icon_biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 No piękna DZIWKA buttrock.gif ale jakaś taka Streeetowa icon_mrgreen.gifAngole takie lubią.....mnóstwo takich sprzętów tam można zobaczyć.w ogóle B12 to idealny sprzęt do modyfikacji (czyt. tjuning) :icon_mrgreen: .A najlepiej do tego nadają się gaźnikowce a nie jakieś tam wytryski :DWkrótce i ja pewnie coś pomyśle o zmianach ;)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Klaudiusz zapodaj namiar na szybkę A tak ogólnie to jak sie z tym pomyka chodzi oczywiscie o akcesoryjna szybke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Klaudiusz zapodaj namiar na szybkę A tak ogólnie to jak sie z tym pomyka chodzi oczywiscie o akcesoryjna szybke ??Kupiłem w Sklepie http://sklep.scigacz.pl/ A jak sie z tym śmiga to nie wiem, jeszcze nie udało mi sie zamontować ;) p.s. Rebcio, ty lepiej nic SAM nie kombinuj bo znów coś upierdolisz :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 p.s. Rebcio, ty lepiej nic SAM nie kombinuj bo znów coś upierdolisz bigrazz.gifTym razem wszystko bedzie pod kontrolą.Zobaczymy czy wymiana puszki + K&N + DynoJety + wypasione świece :buttrock: dadzą jakiś efekt. Jak bedzie mało to wałek rozrządu sie wymieni i sprężyny zaworowe.A na koniec k...wa NITRO przypieprze ....a co :) :icon_mrgreen: :notworthy: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) No w koncu przebrnalem przez temat, calkiem ciekawie sie czytalo a teraz mam mala prosbe o zerkniecie na dwie maszynki ktore znalazlem na allegro : http://www.allegro.pl/item204238699_suzuki...ndit_2001r.html http://www.allegro.pl/item202739171_suzuki...zwypadkowy.html Interesuje mnie czy ten Bandit z Piły powinien miec lampe ze starym typem klosza czy raczej z gladkim ? No i dlaczego w niektorych Banditach nie ma centralnej stopki (ten z Inowroclawia), zauwazylem to juz przy kilku sztukach. Ogolnie to co sadzicie o tych dwoch bandziorach, wygladaja spoko ale moze cos wypatrzycie. EDIT : Pare dni juz je ogladam i dopiero wypatrzylem ze ten z Inowroclawia ma nieorginalne mocowania lampy. Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Cerberus Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Interesuje mnie czy ten Bandit z Piły powinien miec lampe ze starym typem klosza czy raczej z gladkim ? No i dlaczego w niektorych Banditach nie ma centralnej stopki (ten z Inowroclawia), zauwazylem to juz przy kilku sztukach. Ogolnie to co sadzicie o tych dwoch bandziorach, wygladaja spoko ale moze cos wypatrzycie.Jeżeli chodzi o lampy to w wersji N gładkie szkło przyszło razem ze zmianą ramy.Doszły jeszcze inne kosmetyczne zmiany.We wcześniejszych rocznikach centralna stopka występowala jako wyposazenie opcjonalne.Generalnie opcja z Piły ciekawsza.Przewody hamulcowe w stalowym oplocie i stelaż na topcase. POdjedź do mechanika i niech sprawdzi rozrząd. Przy okazji ogólny stan motocykla.B12N to świetna baza dla spragnionych tjuningu motonitów :biggrin: preferujacych styl streetfighterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 w bandziorze z Piły nie otwieraja mi sie foty.w Bandziorze z Inowrocławia jest moim zdaniem zadupek z S-ki. Mam za to inne pytanie : czy ktoś może wie gdzie można dostać kanapę "turystyczną" do bandziora 1998 ?Problem w tym, że z seryjnej kanapy każdy plecaczek mi się zsówa i wali na plecy - średnia przyjamność, nawet jeśli ma odpowiednie zderzaki :icon_biggrin: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dobra teraz sie chwale. Szukaliśmy sprzęta dla kumpla i trafiliśmy B 12 po pewnych modyfikacjach, rocznik 96 ( czyli najmocnejszy aż do modelu 01 ) http://picasaweb.google.pl/tancerzmaciej/BanditCzaji K....a to ja myślałem że mam mocny silnik bandyty ale ten to w ogóle lata, banan mi z gęby nie schodził przez cały dzień, chyba w trzeciej minucie przejażdzki zamknąłem budzik, dynamit nie motor- i ta lekkość prowadzenia poprostu AVE BANDIT !!! Sory że tak mało zdjęć, jak będzie zainteresowanie to dorzuce . No o zapraszm na śmignięcie na moim B12 ,też poczujesz odjazd :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam wszystkich banditowców !! Mam takie małe pytanko, a mianowicie : Jak się ma bandit 1200 do gsxr 1100 (tego olejaka)czy ktoś z was mierzył się może od świateł do świateł ?Generalnie chodzą legendy i o 1100 i o B12 że oba wyrywają płyty chodnikowe przy starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Mam za to inne pytanie : czy ktoś może wie gdzie można dostać kanapę "turystyczną" do bandziora 1998 ?Problem w tym, że z seryjnej kanapy każdy plecaczek mi się zsówa i wali na plecy - średnia przyjamność, nawet jeśli ma odpowiednie zderzaki smile.gifTurystyczna kanapa jest.Producentem jest firma ,która robi osłony na bak i torby -Bagster , a kanapa nazywa sie Seatster. Kosztuje to siodło ponad albo ok. 1tys. PLNów. :)http://www.bagster.com/en/ Masz namiar na rodzimych producentów a raczej tapicerów.....ceny na miarę polskiej kieszeni ;) :http://www.werson.waw.pl/Poszukaj na Allegro gościa z Gliwic albo Bytomia już nie pamietam ,ale tapiceruje siodła i ma kilka fajnych wzorów. Cena ok. 240 PLNów.Generalnie chodzą legendy i o 1100 i o B12 że oba wyrywają płyty chodnikowe przy starcie.Nie tylko płyty ale i dziołchy spod remizy tyż. :crossy: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi