rebel Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 I chcesz mnie wyprzedzić?!!?!?!? Niech ci Rebel napisze jak sie "goni" za "dużym Bandytą" Jeżeli chodzi o wyprzedzanie dużego B przez małego B to tylko i wyłącznie za zgodą i przyzwoleniem tego pierwszego :icon_evil: Za tym dużym się nie goni, bo jak duży nie zechce poczekać, to lipa będzie okrutna.Ja właśnie o tym ;) A jak jeszcze i jeden i drugi śmigają z plecaczkami to robi się bardzo dramatycznie a dyskomfort jazdy potęguje się z kilometra na kilometr.......szczególnie na zatłoczonych traskach :) jak trzeba wyprzedzić naraz kilka katamaranów i konwój TIRów :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) Tere fere... liczą się umijętności... :icon_mrgreen:Zresztą tak go dotrę, że będzie szybciej stał niż twój jechał... Edytowane 13 Lutego 2007 przez ruso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Siema, nie chce przeszkadzać w dyskusji ale...dzięki za podpowiedź za aku :icon_mrgreen:Ave :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) taaa, jesli o wyprzedzanie chodzi to nawet bez redukcji ma taki power ze konwoj tirow wyprzedza z latwoscia w mig.. mowie rzecz jasna o 12tce .moment obrotowy robi swoje.ale wyczytalem gdzies ostatnio ze b12 osiaga 96 [chyba] Nm przy 6000obr/min. a moj gsx to samo ale przy 4600 . prawda to?nie pamietam ale w kiblu mam stosik slusznej lektury i gdzies tam bylo .musze sprawdzic o jaki model rocznikowo chodzilo ;) Edytowane 13 Lutego 2007 przez kulka Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Siema, nie chce przeszkadzać w dyskusji ale...dzięki za podpowiedź za akuKurbat ,SK to gdzie to jest?Jeżeli to Skierniewice to pewnie czasem do Wawy przyjeżdżasz.A jak przyjeżdżasz to podjedź na ul.Starzyńskiego róg Namysłowskiej.Tam chłopaki mają aku w dobrych cenach.w kiblu mam stosik slusznej lektury i gdzies tam bylo .musze sprawdzic Kulka coś Ty czytał :icon_biggrin: Napewno wziąłeś gazety z odpowiedniego stosiku :icon_mrgreen: :buttrock: Sprawdź jeszcze raz po obrazkach.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 taaa, jesli o wyprzedzanie chodzi to nawet bez redukcji ma taki power ze konwoj tirow wyprzedza z latwoscia w mig.. mowie rzecz jasna o 12tce .moment obrotowy robi swoje.ale wyczytalem gdzies ostatnio ze b12 osiaga 96 [chyba] Nm przy 6000obr/min. a moj gsx to samo ale przy 4600 . prawda to?nie pamietam ale w kiblu mam stosik slusznej lektury i gdzies tam bylo .musze sprawdzic o jaki model rocznikowo chodzilo :buttrock: Kulka, nowy Bandyta ma 107 Nm przy 3700 obr/min :icon_biggrin: Wyrzuć te Świerszczyki :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 to moze ja wpadne swoim B4 i poscigam sie z wami :icon_mrgreen:zakładam ze przez pierwsze 10 metrow nawiazał bym rowna walke :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) zakładam ze przez pierwsze 10 metrow nawiazał bym rowna walke :]Z pewnością :) :) :buttrock:"Kulka, nowy Bandyta ma 107 Nm przy 3700 obr/min"........cholera ja musiałem zajrzeć do mojego FAHRERHANDBUCH i sprawdzić ile ma mój B12 :] Edytowane 14 Lutego 2007 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Mod przykleił nam temat :) :) :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 No i dobrze ,przynajmniej nie bedzie trzeba teraz szukać gdzie jest nasz temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 O jak sie ciesze ze zostalismy rownierz przyklejeni.Bo przeciez bandit to taki fajny i mozna rzec kultowy motocykl.pozdro banditowcy, teraz trza poglowkowac nad zlotem zeby to jakos z sensem zorganizowac :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Mod przykleił nam temat :clap: :lalag: :biggrin: :icon_razz: Bo taki był zamiar od samego początku :biggrin: Dziekujemy Pawle :crossy: :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 witam,no fajnie ze temat został przyklejony,a ja juz niedługo zaczynam sie rozgladac na powarznie za jakims Banditem 600,to mysle bedzie za jakies 2-3 tyg,takze licze na waszom pomoc przy zakupie dobrej sztuki,jak by ktos wiedział o jakims dobrym egzemplarzu to prosze dac znac(ale za 2-3 tyg),acha Bandit to tak do 8 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 koledzy nie wytrzymałem, o 18.30 naszego czasu obudziłem z zimowego snu mojego kochanego Bandziorka.odpalił jak ta lala. Trochę na trasie mokro i mgła, ale to nic - 40 kilosów nawinełem, z czego 20 we mgłe a następne 20 km w bardzo gęstej mgle. Cały czas mam banana na twarzy, latam po chacie i udaje że ujeżdżam Bandziora,jade i przed fotelem nagle hamuje - oczywiście przednim, staje i stawiam go na stopkę, a żona do mnie "czy cię pogrzało" - przecież to normalne prawda??? Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 eetam ,lece do kibla zobaczyc :icon_biggrin:............bylem i zobaczylem :biggrin:SM nr.08 2006 zapodaje ze: b12 ostatniej chyba juz modyfikacji ma 91Nm przy 4500 obr/min.ladny jest ale ten cyfrowy zestaw wskaznikow to juz przesada...hmmm taki ladny zestawik spie**olic :flesje: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi