kalisz1980 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 rebel, pozbycie się olejaka, to nie efekt gry księgowych. Olejak z definicji jest niemożliwy do dostosowania do norm EURO3, a jeśli tak, to duużo więcej by kosztował. Czy to były cięcia księgowych czy nie - to wiedzą tylko w SUZUKI. Tak jak piszesz - dostosowanie olejaka do kolejnych norm EURO jesli byłoby możliwe to pociągnęło by za sobą koszty a więc wzrost ceny końcowej "produktu-motocykla". Więc łatwiej sprostać konkuręcji pozostając na podobnym pułapie cenowym, w efekcie czego zmieniono silnik (mój domysł). Być może, że pozostając przy olejaku mieli byśmy treraz tłumiki z katalizatorami wielkości wiadra! Może x2 - a drugi tłumik to juz wiekszy koszt. A że olejak duże możliwości miał - to potwierdza jego rodowód z toru :smile: P.S. Mam nadzieje, że nie bedzie Bandyty z silnikiem elektrycznym :/ Cytuj If the Bandit 1200 was a film star it would be Chuck Norris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 P.S. Mam nadzieje, że nie bedzie Bandyty z silnikiem elektrycznym :/ poczekaj 15 lat :icon_mrgreen: Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaroZS Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 .... P.S. Mam nadzieje, że nie bedzie Bandyty z silnikiem elektrycznym :/ :eek: Kalisz, spluń 3 x przez lewe ramię i zarżnij koguta o północy w świetle księżyca żeby się nie spełniło :icon_razz: (i nie czytać " ...zerż...j dziewicę w świetle księżyca..." ) :biggrin: , no chyba , że na Bandziorze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: nie bedzie. a jak tak to czy dożyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Hej Bandziory. Poszukuje bocznych stelaży Givi model PL523. Chyba dobrze pamiętam typ. Oczywiście do dużego B z 2001r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowik14 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam! Jestem posiadaczem Bandita 600N z 2002r. Jeżeli pozwolicie chciałbym dołaczyć do waszego grona miłośników tych motocykli. :notworthy: Jest to mój pierwszy motocykl i jakże jestem z niego zadowolony. Moja przygoda z nim zaczęła sie w maju zeszłego roku i napewno tak szybko się nie zakończy. Podczas zimowych i mroźnych dni przeczytałem wszytkie 143 strony i teraz wiem praktycznie wszytko czego mi było trzeba i jestem jeszcze bardziej utwierdzony w tym że kupując go dokonałem właściwego wyboru. Pozdrawiam wszystkich Banditowców :buttrock: :buttrock: :buttrock: a tu mój skarb http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/Bandit,600/41688 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) No to witaj wśród LosBanditos :buttrock: Podczas zimowych i mroźnych dni przeczytałem wszytkie 143 strony :clap: :bigrazz: teraz wiem praktycznie wszytko czego mi było trzeba ..serio? ;) jestem jeszcze bardziej utwierdzony w tym że kupując go dokonałem właściwego wyboru. ...to na pewno :clap: Szerokości i do zobaczenia na drodze...no i może w barze :icon_mrgreen: Pozdrawiam Edytowane 10 Stycznia 2009 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam! Jestem posiadaczem Bandita 600N z 2002r. Podczas zimowych i mroźnych dni przeczytałem wszytkie 143 strony Cześć... i tak powinno to wyglądać.....przynajmniej wiesz że pytania typu jaki olej lejecie są bardzo czesto powtarzane i na dodatek nic nie wnoszą :icon_mrgreen: Bandzior super i w jedynym właściwym kolorze :buttrock: ...pozdro szerokości :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam! (...) Czołem! Szamotuły widzę... Uważaj na psiarnię, bo szamotulskie egzemplarze to wyjątkowo podłe egzemplarze. Z resztą... pewnie o tym wiesz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowik14 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Czołem! Szamotuły widzę... Uważaj na psiarnię, bo szamotulskie egzemplarze to wyjątkowo podłe egzemplarze. Z resztą... pewnie o tym wiesz :( Oj wiem, już nie raz się o tym przekonałem... Kolego nie wiesz przypadkiem gdzie w poznaniu można założyć oponki do sprzęta?? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Kolego nie wiesz przypadkiem gdzie w poznaniu można założyć oponki do sprzęta?? :crossy: pod adresem z reklamy na dole, na przykład... poza tym przeglądnij z łaski swojej tytuły działów na forum, będziesz wiedział gdzie możęsz sobie samemu poszukać takiej informacji jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Kolego nie wiesz przypadkiem gdzie w poznaniu można założyć oponki do sprzęta?? :crossy: pod adresem z reklamy na dole, na przykład... Dokładnie. Jest tam Gumiś - człowiek z renomą co również używane opony w przyzwoitym stanie i w dobrej cenie zakłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowik14 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Dokładnie. Jest tam Gumiś - człowiek z renomą co również używane opony w przyzwoitym stanie i w dobrej cenie zakłada. ok, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Gumiś zacznie działać od 15 lutego ale czy to w nowej lokalizacji (na Krauthofera) czy po prostu miał przerwę zimową to nie wiem. Jego nr jest podany na stronie motorowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basieńka Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Panowie mam problem. Za cholere nie moge odkrecic koncowki kierownicy w B650 2005. Na jakiej zasadzie one tam siedza i jak sie za to zabrac??? Bo sruba sie kreci kreci, ale nie odkreca do konca :/ nie moge przez to zalozyc ogrzewanych manetek... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi