MariuszJ Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 ale to zaraz po moim :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 (...)Czytaliście artykuł w ostatnim Motocyklu o Banditach?PozdrawiamJanuszm To weź zeskanuj i pokaż. Też jestem ciekawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Niestety nie mam dostępu do skanera :crossy: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Polecam wycieczke do Empiku i lekture gazetki. Przeglądałem ten artykuł i w skrócie wyszło że nowa wersja nie ma startu do "olejaczka" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam banditowców. Poszukuję łożysk do dolnego mocowania amortyzatora tylnego w B6 96r.Jest tam 6 łożysk ale numery są nieczytelne a muszę je wymienić. Może macie namiary na jakieś zestawy naprawcze bo ja znalazłem tylko do crossów.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Polecam wycieczke do Empiku i lekture gazetki. Przeglądałem ten artykuł i w skrócie wyszło że nowa wersja nie ma startu do "olejaczka" :biggrin: Dokładnie.... Przez ostatnie parę latek bandit stracił na swej zadziorności. Jakiś czas temu był test 1250 i chyba paweł(?) powiedział że nie wiele zostało z jego zadziorności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Polecam wycieczke do Empiku i lekture gazetki. Przeglądałem ten artykuł i w skrócie wyszło że nowa wersja nie ma startu do "olejaczka" :biggrin:Chyba czytałeś o czymś innym :rolleyes: :biggrin: ha ha ha ha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) To weź zeskanuj i pokaż. Też jestem ciekawy... Jak to mowia lepiej pozno niz wcale :D Ponizej linki do zdjec artykulu. Podkreslam ze sa to zdjecia nie skany tak wiec jakosc pozostawia wiele do zyczenia :biggrin: przykro mi, ale te materiały są objęte prawem autorskim. zainteresowanym sugeruję kontakt z redakcją w celu ich udostępnienia np. na stronie śmjsz Chyba czytałeś o czymś innym ha ha ha ha Nie ma co sie obruszac Klaudiusz, powszechnie wiadomo ze olejaki rzadza i nie maja sobie rownych ale to wcale nie znaczy, ze Twoj bandit nie jest fajny :P Edytowane 4 Października 2008 przez jeszua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalisz1980 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Powszechna opinia głosi, iż "produkcje BANDITA zakończono w roku '99 - no moze poza niedobitkami zarejestrowanymi w roku 2000 (I generacja)" Później było Suzuki z olejakiem z Bandziora(II gen.), a teraz to już jest tylko Suzuki (III gen.) :icon_mrgreen: Edytowane 5 Października 2008 przez kalisz1980 Cytuj If the Bandit 1200 was a film star it would be Chuck Norris! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyŁódź Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Nie ma co sie obruszac Klaudiusz, powszechnie wiadomo ze olejaki rzadza i nie maja sobie rownych ale to wcale nie znaczy, ze Twoj bandit nie jest fajny :biggrin:Tu sie z tobą zgadzam mimo tego że szanowne olejaki przez te pare latek sie ciutkę postarzały i nie zabardzo jest w czym wybierać (jakby kto chciał kupić)ja narazie śmigam b 12 z pierwszych egzemplarzy i nie narzekam chociaż oczywiście myśli sie to bądź tamto na temat czegoś młodszego.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Nie ma co sie obruszac Klaudiusz, powszechnie wiadomo ze olejaki rzadza i nie maja sobie rownych ale to wcale nie znaczy, ze Twoj bandit nie jest fajny :P Tu sie z tobą zgadzam mimo tego że szanowne olejaki przez te pare latek sie ciutkę postarzały i nie zabardzo jest w czym wybierać (jakby kto chciał kupić)ja narazie śmigam b 12 z pierwszych egzemplarzy i nie narzekam chociaż oczywiście myśli sie to bądź tamto na temat czegoś młodszego.....pozdrawiam no to mnie zmartwiles z tym stanem uzywek na rynku, bo ja sie zamierzam rozgladac za b12 2 generacji najlepiej taki z rocznika 2005 stan cud miod malina :crossy: ale dopiero za okragly rok Wtedy to juz wogole pewnie nie bedzie nic interesujacego do nabycia :biggrin: p.s. jak ktos zamierza cos takiego za ok rok sprzedawac to prosba o kontakt. Oczywiscie wersja N :flesje: Edytowane 5 Października 2008 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Ależ ja sie nie obruszam, Panowie, spokojnie, żarty :biggrin: No ale prawda jest taka że "olejaki" nie nadążają ............... niestety :flesje: :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 nie no mi jakos nie pasuje ta najnowsza buda w banditach. Takze nie wiem co bedzie jak za rok nie znajde zadnego fajnego B12 do 2005 roku :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wini Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Powitac wszystkich banditowców ;) Dawno tu nie zagladalem...ale po przez moja sytuacja musze sie poradzic...Chcialem zmienic B6 na B12 ale nie tak drastyczny sposob ;) zaliczenia dzwona (przez kota ;/ :) teraz ja juz prawie sie zlozylem , pasowalo by B6 zlozyc a mjanowicie czy lagi beda pasowac z rocznika 98 do 01....moze ktos ma jakies pewne stronki do zakupu do innych czesci.......Z gory dzieki za rady!Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 (...) czy lagi beda pasowac z rocznika 98 do 01....moze ktos ma jakies pewne stronki do zakupu do innych czesci....... Czołem!Wg. katalogu są to inne części. Sprawdź sobie http://fiche.ronayers.com/Index.cfm/Module...up/FRONT_DAMPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi