Młody Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Jeżeli nie przebiło opony to wykręc i jezdzij spokojnie. Jeżeli przebiło to wkrec do konca i przez weekend bedziesz jezdzil a w poniedzialek pojedziesz do wulkanizacji i zalożą kołek lub łate. Wykrecając wkręta jak jest dziura powietrze bedize spieprzac jak szalone-jak wkręcisz to będzie uciekać bardzo powoli - sprawdzone w moto i samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 prowadzacej opony sie nie łąta tylnia mozesz dac do wulkanizacji ale przednia musisz nowa kupic Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zorba Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 To byl tyl. Wczoraj dokrecilem wkreta i dzis udalo mi sie dojechac do serwisu Suzuki. Wkrecili kolek i powiedzieli ze mozna zwyczajnie smigac, bo otwor byl za maly i od czola, zeby sprawiac jakies problemy. Ale...wyjeli tez kawalek szkla z innej czesci opony i kazali na to uwazac, bo bylo blisko przebicia i moze sie cos dziac. Zaplacilem 43£. Zrobie jeszcze 2000 mil i przy nastepnym przegladzie wymienie opone. Wybieram sie na zlot do Polski, byc moze zalicze Ukraine i Slowacje, walne 4000 mil. Trudno jest jechac ze swiadomoscia kolkow w oponie taki kawal drogi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 a jakis zlot Bandziorow sie organizuje gdzies???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Zaplacilem 43£to juz trzeba bylo dolozyc te parenascie funi i kupic nowa opone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Bandziorno... Mam do sprzedania tłumiki IXIL Nówki dla Bandytów i nie tylko... Jakby ktoś był zainteresowany to [email protected] POZDRAWIAM Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Cholera, shit .... :D Chyba powróce do koncepcji xenonów. Ostatnio przyjrzałem się z pewnej odległości na to co producent nazywa światłami a ja kupą. Toz to ku*wa bździ a nie świeci. Czyściłem soczewke od wewn i myślałem że chociaż troszke pomoże. Nic nie pomogło.Ma ktoś połowę zestawu xenonów to odkupie :icon_eek: Pozdro Rebel Polecam Ci jak najbardziej ksenonki, teraz duzo jeżdżę motocyklem, dość często w nocy i gdyby nie ksenon to jazda byłaby udręką. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zorba Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 to juz trzeba bylo dolozyc te parenascie funi i kupic nowa opone... Jasne, a swistak...Jeszcze umie liczyc. To jest opona dwuskladnikowa Bridgestone ZR 17. Na srodku masz twarda gume na autostrady i generalnie jazde po prostej, a po bokach miekka gume na zakrety. Kosz opony na tyl z wymiana...154£ !!! W niedziele wybralem sie ze znajomymi na BMF Show do Peterborough. Mialem zamiar tylko popatrzec i sie pobawic...Niestety skonczylo sie na dosc powaznych zakupach :icon_mrgreen: A wiec; wspaniale, basowo brzmiacy wydech Beowulf w kolorze titanium (pasuje mi do srebrnej bestii) http://beowulf-performance-products.com/sh...=2392&catid=184 Przyciemniana owiewka z uwypukleniem ( naprawde mniej dmucha), podgrzewane raczki, kurtki Franka Thomasa na deszcz i sporo pomniejszych detali... :eek: Poszlo sporo kasy, ale jaka radocha :banghead: Wczoraj zamontoealem nowa rure i owiewke, dzis podgrzewane manetki. Wydech Beowulf brzmi wspaniale, wyglada fantastycznie!!! Z czystym sumieniem wszystkim polecam. Jest bardzo lekki , zyskalem ok 5 koni, piekny dzwiek i lepsze spalanie. Teraz czas na opisywane to ostatnio ksenony. Mam juz zarowke i przetwornice, ale rozmiary mnie przerazaja...Nastepny Bike show pod samym domem za dwa tygodnie http://www.bmf.co.uk/Events/pages/gems.php Do tego jeszcze Truckefest zarazem! Mam zaiar sobie sprawic oslone chlodnicy Bandit na tej impie http://www.beowulf-performance-products.co...asp?itemid=2352 I tak z wolna maszyna nabiera wdzieku :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 hehe w srode bede mial tez Beuwolfa warriora chyba taki sam jak Twoj, wiec sie ciesze, ze sie cieszysz hehe :icon_eek: teraz mam fuela, dzisiaj zalozylem bo mi sie nie chcialo czekac, wiec TLUMIK FUEL JEST NA SPRZEDAZ, bardzo ladnie brzmi, ale nie tak ladnie jak bez tlumika :biggrin: to jest dopiero dzwiek! Taka oslone na chlodnice tez mam zamiar zakupic bo sie te blaszki nieszczesne tam wyginaja, a i wdzieku na pewno doda niemalo do mojego bandziorka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witam serdecznie wszystkich posiadaczy i entuzjastów GSFZnacie jakiegoś fachmana z okolic warszawy żeby zrobił mi ksenonki w K6.Szukam również owiewki akcesoryjnej ( z katalogu 2007 ) w dobrej cenie. A jeśli chodzi o jazdę to prowadzi się zajefajnie ( nie latałem lepiej prowadzącym się sprzętem ).Pięknie się składa w winkielki, bardzo elastyczny silnik ( 1200 ) no i ta POWALAJĄCA III - od 40-204 km/h :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ksenonki sam sobie założysz, to nie jest trudne. Koledzy biegnijcie do kiosków po nowy ŚM, dużo miejsca poświęcili naszym silniczkom, jest artykuł o całej rodzinie olejaków :flesje: PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 pytanie : odkrecilem manetke do konca na luzie i obroty mi doszly do 11 tys, czy to normalne, czy powinno dojsc do konca czerwonego pola?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Na to pytanie nie znam odpowiedzi, ponieważ na trzeźwo to nie katuję tak sprzęta, a po pijaku to nie pamiętam :rolleyes: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 wydaje mi się ze nie po to jest skala na obrotomierzu jak i prędkościomierzu żeby musiała sie zamykać :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Na to pytanie nie znam odpowiedzi, ponieważ na trzeźwo to nie katuję tak sprzęta, a po pijaku to nie pamiętam ;)Ja pamiętam, ale nie patrzyłem wtedy na obroty :rolleyes: ....... podnosiłem swojego sprzęta :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi