rebel Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) nie będą się mieli z czego nabijać bigrazz.gifCzy obręcze kół też bedziesz malował??? Nie będą teraz pasowały do stelaża :smile: Edytowane 25 Lutego 2008 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Janusz, stelaż pomalowałeś w kolorze obręczy? :lapad: p.s. Wczoraj z Rebciem troszke poteroryzowaliśmy puszkarzy na trasie Warszawa-Pułtusk-Płońsk-Czerwińsk-Płońsk-Warszawa :smile: Ponad 250 km nawinięte, było wspaniale :icon_evil: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 No to ja też się chwale, poskładałem potworka i założyłem wyścigowe naklejki na koła aby szybciej jechał :smile:http://www.bikepics.com/pictures/1194555/ Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 na trasie Warszawa-Pułtusk-Płońsk-Czerwińsk-Płońsk to sie zgadza :lapad: Płońsk-Warszawato Ciebie terroryzowali inni :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 klaudiusz, rebel i tak wiem, że mi zazdrościcie moich czerwonych, sssssssssuper sssssssportowych, wypasionych felusi, nie musicie już o tym wspominać :wink: :) PozdroJanuszm PS Tak poza tym, to się na was obraziłem, mogliście dzwonka puścić, że jedziecie na przejażdżkę :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Modem, skąd masz takie naklejeczki? Gdzie można je dostać? Trwałe są? Janusz, to był sponton, wracając z Wisły widziałem Motocyklistów i +9 na termometrze więc SMS i w Niedziele pojechaliśmy sie przejechać. Jak sie ustabilizuje ciepełko to można sie umówić na jakąś cało dniową wycieczke, może pozostałe bunkry? :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Mam lepszego pomysła niż bunkry, co powiesz na Malbork? Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Modem, skąd masz takie naklejeczki? Gdzie można je dostać? Trwałe są? naklejeczki są tu http://www.allegro.pl/item315485543_naklej...onu_szare_.htmlA czy trwałe to nie wiem, dopiero od soboty je ujeżdżam Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Mam lepszego pomysła niż bunkry, co powiesz na Malbork?Malbork tak pod warunkiem że jakimiś bocznymi traskami......7-ką nie jade. W drodze powrotnej mozna by na rybke do Swaderek i później do Wawy przez Przasnysz zapodać. Fajne zawijaski som :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolol Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Malbork tak pod warunkiem że jakimiś bocznymi traskami......7-ką nie jade. W drodze powrotnej mozna by na rybke do Swaderek i później do Wawy przez Przasnysz zapodać. Fajne zawijaski som :D Chłopaki - prośba, jak będziecie planować to dajcie cynk też na forum. Ja zaje* chętnie bym się z Wami wyprawił do Malborka (lepsi Krzyżacy niż bunkry :buttrock:). Ja tylko proponuję, że na ciepełko to chyba nie ma co czekać - wystarczy te parę stopni ..... oby tylko sucho było. A teraz ciemno się robi dopiero koło 18 - to w ogóle można śmiało pohałasować cały dzień. Pamiętam, że jesienią jak bunkry pod Spałą zaliczaliśmy wcale nie było tak bardzo ciepło - a ciemno się robiło już o czwartej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Spoko, Malbork pasuje :buttrock: Tylko bocznymi bardziej jak Rebcio mówi :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Siema chłopaki znacie gdzies jakies stronki gdzie bym mogl kupic płog i błotnik na tylnie koło bo na allegro cos eni moge wynalesc takich bajerków naklejeczki są tu http://www.allegro.pl/item315485543_naklej...onu_szare_.htmlA czy trwałe to nie wiem, dopiero od soboty je ujeżdżam jak juz przetestujesz to powiec jak sie sprawowyway bo takie lamówki fajna rzecz :biggrin:po co szlifowac felge :biggrin: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 znacie gdzies jakies stronki gdzie bym mogl kupic płog i błotnik na tylnie koło http://www.roxymoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Siema chłopaki znacie gdzies jakies stronki gdzie bym mogl kupic płog i błotnik na tylnie koło bo na allegro cos eni moge wynalesc takich bajerków Tutaj powinienes cos znalezc i ceny nawet rozsadne... kupilem, uzywam nawet moga byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Tutaj powinienes cos znalezc i ceny nawet rozsadne... kupilem, uzywam nawet moga byc. mam rozumiec ze na allegro?? czy poprostu czegos zapomniales dopisac:> Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi