Belgu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 sobota czy niedziela? chętnie się przyłączę Mysle ,ze ten weekend odpada... jakos pogoda nie zanosi sie na dobra a w niedzieleo 5.30 rano jest wyscig Formuly 1 w TV wiec moge byc potem lekko nieprzytomny :biggrin: Poza tym ja tylko zapodalem pryklad traski. Ktos powinien sie zajac dopracowaniemszczegolow czy np mozna wejsc do muzeum w Otrebusach i za ile? Czy park Arkadiajest otwarty czy nie? itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Kurna, ja chyba nigdy z Wami nie pojade. Teraz się żona do Rumunii wypuściła. :icon_razz: Chyba przestane czytać ten wątek, żeby się nie wk****ać. pozdrJuri nie histeryzuj. tak jak Belgu napisał-ten łikend zapowiada sie mizernie, a następny to sifjęta(o w mordę! forumowe jajeczko trza zrobić! :evil: ), a potem to juz prawie kwiecień będzie.... :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq5rk Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 jakos pogoda nie zanosi sie na dobra to zależy na którym kanale TV :D bądźmy dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloski Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Ja chętnie znowu z Wami śmignę ale dopiero po świętach albo w drugi dzień świąt. To chyba też niezły pomysł? A na razie remoncik a poza tym po ostatniej jeździe w czasie burzy muszę dojść do zdrowia. Ehhh... Pozdro. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Stop Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 W niedzielę ma być spox pogoda na :( http://weather.icm.edu.pl/java2/mgram.php?...0&ver=&ikonka=1 No to wstepna propozycja przewiduje:-wyjazd o 9:00 spod hipermarketu na wylocie na Legionowo-trase Warszawa - Legionowo - Serock - Pułtusk - Maków Mazowiecki - Przasnysz - Chorzele - Wielbark - Nidzica (ok. 190 km w tym 1 przerwa 30 min gdzies w połowie drogi na rozprostowanie kosci)-przyjazd do Nidzicy ok 12:00, gdzie mozna bedzie zjesc pizze, kupic miodek, popatrzec na zamek (teraz jest tam hotel :D ) odpoczac i pooddychac swiezym powietrzem-wyjazd ok 14:30 w strone Warszawy- trase Nidzica - Działdowo - Mława - Ciechanów - Pułtusk - Nasielsk - Legionowo - Warszawa (hipermarket na wylocie Legionowo) (ok. 200 km w tym 1 przerwa 30 min gdzies w połowie drogi na rozprostowanie kosci)-przyjazd ok 17:30 Zakladam predkosc ok 110 km/h co powinno dac srednia w granicach 80 km/h.Z atrakcji przewiduje wspomniana juz pizze i wytwornie miodow pitnych, Zalew Zegrzyński :) . Jest tez stadnina koni w okolicy Nidzicy oraz strefa skokow spadochronowych obok Nasielska ale podejrzewam ze jest jeszcze za wczesnie zeby kogos w tych miejscach zobaczyc. No i omijamy glowne drogi :wink: Czekam na propozycje odnosnie modyfikacji trasy, atrakcji po drodze, terminu, organizacji (dla niektorych moze byc za wolno dla innych za szybko, jak bedzie wiecej maszyn to moze podzielimy sie na 2 grupy?) Przyda sie tez dwojka doswiadczonych jezdzcow ktorzy poprowadza grupe. Ja mam w tej dziedzinie doswiadczenie jedynie ksiazkowe :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Belgu spoko plan, tylko chyba czasu może braknąć nawet jak nie wszystko będzie otwarte i na Otrębusy tylko 20 min? Nie byłem, ale tam chyba jest coś więcej niż 5 samochodów?! Pogoda nie zachęca, ale może się coś jeszcze jutro zmieni?! Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 to może ja Tatakisa na plecak wezmę? :icon_mrgreen: Och żesz, w mordę. Dopiero teraz to przeczytałem. Taaaaaaaaaaaaaaaaak, Aśka moge byc Twoim plecakiem :icon_exclaim: . Nigdy jeszcze plecakiem nie byłem, wiec rozumiem, że siedziałbym z tyłu za Tobą, tylko czego bym miał sie trzymać :icon_question: , znaczy ......... co obejmować :icon_question: :rolleyes: Hmmmmm, bardzo, bardzo ciekawa propozycja. I kusząca. Coraz bardziej mi się podoba. :icon_biggrin: A szczur nie będzie zazdrosny :icon_question: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nigdy jeszcze plecakiem nie byłem, wiec rozumiem, że siedziałbym z tyłu za Tobą, tylko czego bym miał sie trzymać :icon_question: , znaczy ......... co obejmować :icon_question: :rolleyes: Hmmmmm, bardzo, bardzo ciekawa propozycja. I kusząca. Coraz bardziej mi się podoba. :icon_biggrin: Ech... rozmarzyłem się troszkę... mam uszkodzony "stop" i chyba nie mogę jeździć samodzielnie :crossy: ... i też nie byłem od BARDZO DAWNA plecakiem... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Mysle ,ze ten weekend odpada... jakos pogoda nie zanosi sie na dobra a w niedzieleo 5.30 rano jest wyscig Formuly 1 w TV wiec moge byc potem lekko nieprzytomny :P Poza tym ja tylko zapodalem pryklad traski. Ktos powinien sie zajac dopracowaniemszczegolow czy np mozna wejsc do muzeum w Otrebusach i za ile? Czy park Arkadiajest otwarty czy nie? itp...muzeum za jakieś 5 - 8 pln, nie pamiętam, ale warto.J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ech... rozmarzyłem się troszkę... mam uszkodzony "stop" i chyba nie mogę jeździć samodzielnie :D ... i też nie byłem od BARDZO DAWNA plecakiem... :crossy:Marzyciel, "nie dla psa kiełbasa", za stary jesteś na takie ekscesy :) :) Konkurencja si znalazła ........... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Marzyciel, "nie dla psa kiełbasa", za stary jesteś na takie ekscesy :) :evil: Konkurencja si znalazła ........... :bigrazz: Cóż... Lepszy stary, rozmarzony kundel, co raz na jakiś czas szarpnie jakieś mięsko, niźli "pies ogrodnika" :crossy: ( z punktu widzenie kundla - oczywiście). Ale i tak będę was ubezpieczał, jakby co... od tyłu :) :D ... tym bardziej, że w Arkadii byłem w poprzednim sezonie i co nie co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 No, tośmy sobie pomarzyli obaj. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ja tam jutro jade przed siebie...czy tak czy owak;) 200 czy 4oo na zimówkach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 11-11.30 dzisiaj Tesco Górczewska , lecimy na Żelazową i może dalej... :biggrin: wycieczka nie planowana jak ostatnie :icon_mrgreen: więc bez marudzenia jakby co :icon_mrgreen: do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jadę... beze mnie nie odjeżdżać proszę :icon_mrgreen: R. :icon_mrgreen: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi