Aśka Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A moze by tak w ktoras sobote lub niedziele wyskoczyc z Wawy do Nidzicy na pizze? Znam jedna fajna miejscowke zaraz przy rynku :wink: Z innych atrakcji bedzie fabryka miodow pitnych, gdzie mozna sobie zrobic zapasy tego szlachetnego trunku :bigrazz: W obie strony wyjdzie ok 310 km Znajda sie chetni?chętni się zawsze znajdą. a jesli chodzi o pizze to na mnie zawsze można liczyć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A bardzo chętnie ................ tylko nie Trasą gdańską :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Znajda sie napewno :) No to ciesze sie bo tam jest naprawde niezla pizza. Pamietam ja jeszcze z poprzednich wakacji :icon_mrgreen: Musze tylko znalezc sposob zeby sie dowiedziec, czy przypadkiem nie jest otwierana tylko w sezonie. Glupio byloby jechac na darmo :bigrazz: Btw. to ty z nami wracales z kabat przez brodno i pekin :P ? Tak, dzieki za wspolna przejazdzke. Nie ma to jak oszroniony wizjer kasku :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A co to, znów sie ktos wyłożył?!?!?! :icon_mrgreen: Od nas nikt... Marianiego tata mial krakse w Wawce jak sobie brykal po okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jesli chodzi o yaceya to w miare ok - jest w szpitalu - otwarte zlamanie palca w stopie i poobijany, moto da sie naprawic. Pozdrow tate. Eh w piatek sam mialbym dzwona z paniusia, ktora na kabatach najwidoczniej pomylila droge bo nagle i bez zastanowienia postanowila sobie zawrocic tuz przede mna :icon_mrgreen: Szczesliwie staram sie uwazac na skrzyzowaniach i nie jechalem zbyt szybko. Odkad zaczalem jezdzic na moto mam taka mysl, ze wszyscy kierowcy powinni zaczynac od motocykli i doswiadczyc ulicznego ruchu z tej perspektywy to moze potem bardziej uwazali by za kolkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dziękuję za zajefajną niedzielną wycieczkę i dodaję parę fotek: http://marcin4.fotosik.pl/albumy/388271.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damjan Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dzieki, bylo OK! ;) Tacie marianiego zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dziękuję Wszystkim za fajna wyprawę :biggrin: czekam teraz na Arkadię i okolice :cool: oraz inne wyprawyJeżyk-cukiernia :lalag: godna polecenia innym ;) Robert-dobra robota prowadzącego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A moze by tak w ktoras sobote lub niedziele wyskoczyc z Wawy do Nidzicy na pizze? Znam jedna fajna miejscowke zaraz przy rynku :icon_razz: Z innych atrakcji bedzie fabryka miodow pitnych, gdzie mozna sobie zrobic zapasy tego szlachetnego trunku :icon_biggrin: W obie strony wyjdzie ok 310 km Znajda sie chetni? Dobry pomysł z chęcią się przyłączę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dziekuję wszystkim za miłe spędzenie niedzieli na moto :bigrazz:...a w szczegolnosci Marli za skrzyknięcie grupy, Robertowi za prowadzenie , a Belgu i marcin2 za uwiecznienie nas :wink: Na następnej ustawce tez postaram sie byc , chociaż z sobotami to u mnie będzie cięzko , ale niedzielne to 99%Pozdrawiam :D Belgu !.....na następnej wycieczce powinienem byc z plecaczkiem , to może i Ty bys Tatakisa ze sobą zabrał zeby z wprawy nie wypadł :P, zawsze by było razniej dwóm plecaczkom :) ....( ciekawe jaką bedziemy miec wtedy prędkosc przelotową :) ) , a poza tym wielu na pewno by chcialo zobaczyc tatusia w takiej roli :)Pozdrowienia dla rodziny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 dzięki z wspólne śmiganko, zapowiadałem sie kilka razy na ustawce, ale w końcu sie udało :) Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Belgu !.....na następnej wycieczce powinienem byc z plecaczkiem , to może i Ty bys Tatakisa ze sobą zabrał zeby z wprawy nie wypadł :(, zawsze by było razniej dwóm plecaczkom :D ....( ciekawe jaką bedziemy miec wtedy prędkosc przelotową ;) ) , a poza tym wielu na pewno by chcialo zobaczyc tatusia w takiej roli ;)Pozdrowienia dla rodziny :PChciałbyś cwaniaku, ja jako plecak - niedoczekanie :). Żebyście sobie jaja ze starszego pana robili :) Prędzej ja Belga na zadupek posadzę.Jeszcze ze 3 tygodnie i wymiotę was Czarną Bestią z asafaltu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Chciałbyś cwaniaku, ja jako plecak - niedoczekanie :clap:. Żebyście sobie jaja ze starszego pana robili :evil: Prędzej ja Belga na zadupek posadzę.Jeszcze ze 3 tygodnie i wymiotę was Czarną Bestią z asafaltu. :D Hahahaha...:) Innej odpowiedzi nie mogłem sie po Tobie spodziewac :)My też nie mozemy sie doczekac Twojego powrotu na trasy ... :P Pochwal sie najszybciej jak tylko bedziesz mogł swoim nowym moto :clap: Pozdrawiam Jeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Belgu !.....na następnej wycieczce powinienem byc z plecaczkiem , to może i Ty bys Tatakisa ze sobą zabrał zeby z wprawy nie wypadł to może ja Tatakisa na plecak wezmę? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 to może ja Tatakisa na plecak wezmę? :buttrock: A co na to Radian? :D Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi