Marcin SF Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 hmm moto spa, a czy deerki przyjmują ? Ja już zacieram łapki na łikendzik, oj będzie się działo. Znowu będę w niedziele się modlił, żeby może już pójść do pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 A mi jest przykro i cholera mnie bierze, że jeszcze nie mam sprzętu pod domem i nie mogę jeździć za bardzo co by móc w dowolnym momencie go przewietrzyć :icon_razz:Czytam te posty i czuję jak żółć mi sie zbiera... :)a czemu jeszcze nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Aker ty to mnie nie strasz bo ja się w sobie zamkne albo zbije butelke he he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wiesz Listek, to było takie twarde męskie zaproszenie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 a czemu jeszcze nie masz?Na razie nie mam apartamentu dla wdówki co by ją przyprowadzić. Sesja właśnie z główki więc pora zabrać się energicznie do szukania.Wyobrażasz sobie?? Sprzęt w listopadzie kupiony do tej pory nie jeżdżony... (ale wyszła poezja, może zacznę konkurować z Joanną? he he). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Odłóż widły będziem godać he he he Albo nie daj mi widły będzie ciekawiej. albo jeszcze inaczej sam zostaw sobie widly a mi daj butelkę he he No wiesz Aker bóg kazał sie dzielić. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Na razie nie mam apartamentu dla wdówki co by ją przyprowadzić. Sesja właśnie z główki więc pora zabrać się energicznie do szukania.Wyobrażasz sobie?? Sprzęt w listopadzie kupiony do tej pory nie jeżdżony... (ale wyszła poezja, może zacznę konkurować z Joanną? he he).ło matko.... no to współczuję... mój od kiedy go zarejestrowałam to chyba dłużej niz tydzień nie stał bezczynnie... a Listku-niestety z flaszki dużo nie zostało... chociaż najważniejsze, że niktod niej nie umarł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 To ze bedzie pusta było do przewidzenia.Aker ja przez butelkę chciałem zasugerowac wymiane naszych specjałów.Badz też dokonanie jakiejś zbiorowej degustacji - ciekawi mnie to twoje 3 metrowe malestwo. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Witam i zapraszam na Ustawkę II - Topienie Marzanny. Zbiórka:- niedziela, 24 lutego- godzina 9:00- parking przy Torwarze (od strony Wisłostrady)- moto zatankowane, pasibrzuch nakarmiony- po ustaleniu ostatnich szczegółów, ruszamy o 9:30 Trasa (~230 km):- prędkość przelotowa 100-120 km/h- Warszawa - Pułtusk - Czerwińsk - Wyszogród - Warszawa :biggrin: http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geoc...12,1.867676&z=9 Kończymy:- okolice Górczewska/Leszno- około 17:00 Atrakcje po drodze:- Pułtusk (B)- lądowisko w Chrcynnem koło Nasielska ©- Czerwińsk nad Wisłą (D)- Kampinos (obiadek w Roztoce) (G) Wszystkie powyższe szczegóły do dogadania, także jeśli ktoś ma pomysły lub uwagi, zapraszam. Jazda w grupie (przypominam): :) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1123474 Ostateczne potwierdzenie aktualności ustawki (np ze względu na pogodę):- niedziela, 24 lutego, 7:00 Pozdro Edytowane 15 Lutego 2008 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 wrrrr.... Fiery... ta Twoja stanowczość! :> :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 mrrr Fiery ty i twoja stanowczość :biggrin: och ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Fiery definitywnie zmień avatar musisz miec z widłami he heJeśłi chodzi o ustawke to nie wiem oddałem kask do malowania.Jednak w głowie zakodowałem Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Fiery definitywnie zmień avatar musisz miec z widłami he he ale Fiery nie może mieć avatara z widlami, gdyż albowiem podły nie dotarł do nas na imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ale Fiery nie może mieć avatara z widlami, gdyż albowiem podły nie dotarł do nas na imprezę Eeetam... przy dzisiejszych możliwościach technicznych, zawsze można mu te widły jakoś dokomponować... i nie koniecznie od razu w plecy :wink: a w ogóle, to bardzo podoba mi się ta stanowczość i w niej wytrwałość :) Kultura na drodze musi być !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacey Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam i zapraszam na Ustawkę II - Topienie Marzanny. :biggrin: Tylko podziwiac :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi