norbik Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) ehhhh......klimatyczne miejsce... PS. Fajniaste macie avata"tatata"ry :eek: takie popegeerowskie :eek: pozdro Edytowane 11 Lutego 2008 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) PS. Fajniaste macie avata"tatata"ry :eek: takie popegeerowskie :eek: pozdro Normalnie dream team tfwardzieli z warszafy :eek: A najlepsze ze nikt nie wie co tak naprawdę było w tej flaszce ze zdjec, co i tak nie przeszkodziło w wypiciu jej zawartosci :) Edytowane 11 Lutego 2008 przez Dexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Widać,że impreza udana. :lalag: A avatary- wymiękam :biggrin: nawet Aśka poświęciła swojego Smocka kicajacego :biggrin: Jak na Was patrzę to przypomina mnie się piosenka Wałów Jagiellońskich pt " Kukuła Disco"Krowy wydojone--- jeeeeeeeeeeeeeeeeee. świnie nakarmione------ jeeeeeeeee. No to teraz na klepisko i zaczynamy DISCO! Disco kukuła , kukuła disco :flesje: Joanno--- jesteś BOOOOOOOOOOOOSSSSSSSKA! Gdybym była facetem :banghead: Oj poleciałyby te widły na bok :rolleyes: Chlopaki---- normalnie moda prosto z PARIS :buttrock: Pozdrawiam Klasę robotniczo - chłopską --- Joaśka PEES Ciekawe ile procent normy :flesje: wyrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Aker... "Ciapkowate" cudo jest faktycznie nie do pomylenia ;) ale na wszelki pożarnyj słuczaj sprawdziłem rejestrację :lalag: Castro... od naszego ostatniego razu urosły ci kudełki :icon_razz: I wreszcie do wszystkich... jak Bozia dopomoże ( i koledzy z warsztatu :wink: ) to po 20 lutego zapisuję się już teraz "w ciemno" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 TIRKILLER nie obiecuj, nie obiecuj!!!Apropo wycieczki Castro z tymi widłami wygladasz jak diabel i te kudełki ci pasuja tylko zapomniales ogona wystawic hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 TIRKILLER nie obiecuj, nie obiecuj!!!Apropo wycieczki Castro z tymi widłami wygladasz jak diabel i te kudełki ci pasuja tylko zapomniales ogona wystawic hehe :icon_eek: :) :) ogonek jest dostępny tylko dla tej jedynej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ;) Prosze cie nie wiesz co mowisz :icon_razz: zeby jeszcze ona w to wierzyla i ty sam Castro w to nie wierzysz :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ;) ogonek jest dostępny tylko dla tej jedynej :icon_mrgreen:najważniejsze, że nie tylko ta jedyna jes tw stanie zagonic Cie do roboty, bo do twarzy Ci było z pomarańczowym wiaderkiem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 TIRKILLER nie obiecuj, nie obiecuj!!! Obiecanki macanki a Wojtasowi... dobrze?Kurnia słyszałem, że ma przyjść w tym tygodniu Zima z Mrozem... skubana... :icon_mrgreen: a to nie wpłynie dobrze na :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Kurnia słyszałem, że ma przyjść w tym tygodniu Zima z Mrozem... skubana... :) a to nie wpłynie dobrze na :)i bardzo dobrze, bo i tak chora jestem i nie mogę jeździć za bardzo, a byłoby mi przykro jakby wszyscy inni śmigali :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 i bardzo dobrze, bo i tak chora jestem i nie mogę jeździć za bardzo, a byłoby mi przykro jakby wszyscy inni śmigali :biggrin: Ludzie ! Trzeba ją zbanować za te złośliwości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Ludzie ! Trzeba ją zbanować za te złośliwości :biggrin:to nie złośliwości! to szczerość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Kurnia słyszałem, że ma przyjść w tym tygodniu Zima z Mrozem... skubana... ;) a to nie wpłynie dobrze na :bigrazz:Nie wierzę :bigrazz: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 to nie złośliwości! to szczerość :banghead: złośliwa szczerość zapomniałaś dodać ;) a ja wczoraj ... nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 złośliwa szczerość zapomniałaś dodać :banghead: a ja wczoraj ... nie powiemNo powiedz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi