kornol Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Miałem oryginalne lusterka i wszystko cacy widziałem, to nie wiem czmeu tak masz. A ustawiłeś sobie wszystko na pewno dobrze? Chyba że masz listki ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrManiak Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Sorki ale nie dam rady przebrnąć przez wszystkie posty :/ powiedzćie mi czy można gpz 37 konna odblokować na 60 koni, i jak taki zabieg wygląda i mniej więcej ile kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Sorki ale nie dam rady przebrnąć przez wszystkie posty :/ powiedzćie mi czy można gpz 37 konna odblokować na 60 koni, i jak taki zabieg wygląda i mniej więcej ile kosztuje ?tobie się nie chce przeglądać ani nawet wstukać w wyszukiwarkę a chciałbyś żeby innym się chciało tłumaczyć to co było pisane wiele razy ?????? :icon_eek: :bigrazz: jezu to juz naprawde przegięcie Z A P O M N I J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrManiak Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 hehe nerwowi tutaj jesteście w tym dziale sport/naked ale ok sorki panowie sorki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 hehe nerwowi tutaj jesteście w tym dziale sport/naked ale ok sorki panowie sorki :lalag: Wcale nie nerwowi... Masz tylko 4 stronki tego tematu... Za dużo? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzinformatyk Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam , piszę z pytaniem o spalanie GPZ 500 S. W jakim przedziale obrotów jazda jest najbardziej ekonomiczna? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam , piszę z pytaniem o spalanie GPZ 500 S. W jakim przedziale obrotów jazda jest najbardziej ekonomiczna? :biggrin: Jazda do ok. 6000rpm i 100-120km/h, trasa, najmniej 4.7lMieszana jazda ok. 5lZ tym, że prawie nie jeżdże po mieście.ciągle w przedziale 120-160 i pare razy 180 - 5,5l Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 U mnie to jest ok. 100-110 km/h na VI biegu, więc w okolicach 5 tys. rpm. Wtedy spala mi znacznie poniżej 5 l/100 km, nawet w okolicach 4 litrów. Powyżej 120 km/h (6 tys. rpm) to będzie juz nieco ponad 5 litrów, a od 7 tys. rpm (140-150 km/h) trzeba liczyć się z ok. 6 litrami na setkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzinformatyk Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam Motorzystów , ja w GPZ 500 mam w obrotomierzu jakiś licznik , chyba NM/obroty , chyba coś w tym stylu , co to znaczy ? Do czego to potrzebne ? Ja się domyślam że więcej się nalicza jeśli jadę na wysokich obrotach a mniej jak na wolnych. O co w ogóle w tym biega ? Jaki mieli cel robiąc coś takiego ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 że masz wyświetlane poziom NM przy obrotach silnika? Ja czegoś takiego nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 A jak toto wygląda? Ja mam w obrotomierzu tylko drugi licznik przebiegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzinformatyk Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 A jak toto wygląda? Ja mam w obrotomierzu tylko drugi licznik przebiegu... Tu mam zdjęcie tego licznika. http://img297.imageshack.us/img297/9295/dsc00039it2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 :lalag: drugi licznik dziennego przebiegu to jest tak jak arcer napisał.Swoją drogą jak chciałbyś liczyć NM/obroty???Nie rozumiem???Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klinton Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Tu mam zdjęcie tego licznika. http://img297.imageshack.us/img297/9295/dsc00039it2.jpg jak dla mnie wygląda to na wskazanie chwilowego spalania :banghead: niezle musiales odkręcił że pokazało Ci 42 galony :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Nooo, nieźle fura na postoju osiąga 42Nm... ciekawe co będzie po starcie :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi