bestia Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ja się dostosuje do innych z prędkością :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość livgren Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Hej, super pomysł :clap: Co do prędkości, z powodu profilu wyjazdu wyłącznie przepisowa ;) A dokąd się dojeżdża moturami, bo chyba nie do kaplicy? :wink: I rozumiem, że przejazd środkiem przez całą Aleję NMP :cool: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ja też się piszę, pewnie będzie nas przynajmniej trzech. podział na grupy pewnie wyjdzie spontanicznie, zresztą nie wiem czy jest sens, samochody sie na grupy nie dzielą, każdy jedzie tak jak mu pasuje, oczywiście nie sprawiając przy okazji problemów innym, i finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirson Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ja też się piszę, pewnie będzie nas przynajmniej trzech. podział na grupy pewnie wyjdzie spontanicznie, zresztą nie wiem czy jest sens, samochody sie na grupy nie dzielą, każdy jedzie tak jak mu pasuje, oczywiście nie sprawiając przy okazji problemów innym, i finał Własnie - każdy jedzie tak jak mu pasuje, jednym pasuje jechac w grupie a innym pasuje jechac w pojedynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 (...) jednym pasuje jechac w grupie a innym pasuje jechac w pojedynkenie zmienia to jednak faktu, że fajnie byłoby spotkać się w jednym miejscu i ruszyć razem, potem niech już sobie każdy sunie jak mu wygodnie - tak pewnie uformują się grupy według preferowanej przelotowej No i pozostanie wybór miejsca startu - bo jak zjedzie się kilkadziesiąt motórów to stacja benzynowa może okazać się za ciasna ;) ;) :smile: :wink: :crossy: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Zrobimy małą blokadę stacji :P Może z tego powodu będziemy mieli jakąś zniżkę na tankowanie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) No ba musi by zniżka :) Ja nagrywam juz innych, prawdopodobnie bede jechał na :buttrock: :buttrock: :notworthy: :lalag: motomoze jeszcze ktos sie dołączy, zobaczymy. Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez Tangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Już czas odświeżyć temat pielgrzymki na Jasną Górę . Gdzie i o której spotyka się grupa z Warszawy o prędkosci przelotowej 100-120 km/h ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Panowie i Panie.Dla porządku i aby wszyscy mogli się odszukać i umówić założyłem ten wątek. Jaka przelotowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jaka przelotowa ???290 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jaka przelotowa ???Pewnie jak w zeszłym roku ....................... do 220 km/h :icon_twisted: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 290 ;-) oooo wygląda na to że Ufi erłana odkurzy w końcu :) Pewnie jak w zeszłym roku ....................... do 220 km/h :) Jeśli taka to z chęcią się dołączę z tym że ja olewam Górkę Przeprośną i paradę i w związku z tym preferowałbym spotkanie o 9:00, wyjazd ok. 9:20, jakaś kawka + tankowanie na MC w Piotrkowie Trybunalskim i przylot do Cz-wy ok. 11:30. Co Wy na to :icon_twisted: Jeśli będzie padało to ja pasuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) oooo wygląda na to że Ufi erłana odkurzy w końcu :banghead: No niestety :-(Tak mi się napisało. Gdybym jechał...Nie pojadę bo do końca miesiąca jeszcze o kulach będę chodził. Zdecydowałem się na zaległą operację kolana i mam przerwę :-(.Erłan już w marcu pofruwał jak motylek. Teraz cichutko popiskuje w garażu ze zgryzoty ;-). Jego młodszy braciszek KTM'ik też...Będę co najwyżej trzymał za Was kciuki i obejżę chętnie relację w TV :-/ Jak będziecie widzieć gdzieś kamery - dzidujcie. Niech inwalida też ma coś z życia ;-). Obiecjuę, że będę darł japę na całe gardło, jak Was w TV zobaczę ;-) -UFI- Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez UFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzetz150 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) 7:00 na Shellu za Jankami w niedzielę 20 kwietnia ??? Pytam rutynowo, bo wydaje mi się że to już ustaliliśmy, a wszyscy razem to co najwyżej ruszymy a później i tak rozdzielimy się na mniejsze grupy :biggrin: Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez mzetz150 Cytuj Ride to Live - Live to RideRomet PONY 301>Mz ETZ 150>Yamaha XJ 600N>Honda VFR 750F>Honda VTR 1000F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Według ścigacz.pl i tematów na gronie. Warszawska grupa zbiera się w niedziele o 6.30 przy starym zniszczonym "Zajeździe nadarzyńskim" (przy trasie katowickiej -za Jankami) http://mapa.szukacz.pl/?&nc=471197&ec=6240...go%20Walentego& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi