kacha46 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 prosze o opinie czy za wymiane tuleji cylindrowych zaworow i gniazd zaworowych wymiana tlokow od mlucha(utwardzonych)1000zl to drogo????i gdzie w poznaniu najlepiej zrobic regeneracje walu korbowego(chodzi o emke)z gory dziekuje za opinie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Poznan to tylko popularny "PAN MAREK".Emke to:wał 300złszlif 150złtłoki od poldasa lub malucha 100zł za kompletzawory od paradowskich 250zł za kompletdolicz frezowanie, docieranie albo wstawienie nowych gniazd to i tak Ci taniej wyjdzie. Jak coś ślij do łodzi, u nas jest zakład , istnieją od 1948 nonstop i nigdy mnie nie zawiedli, codziennie z nimi współpracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Wedlug mnie to dobra cena jezeli razem z regeneracja walu i jesli jest to wykonane fachowo i z dobrych materialow, nie ma co sie zastanawiac... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacha46 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Poznan to tylko popularny "PAN MAREK".Emke to:wał 300złszlif 150złtłoki od poldasa lub malucha 100zł za kompletzawory od paradowskich 250zł za kompletdolicz frezowanie, docieranie albo wstawienie nowych gniazd to i tak Ci taniej wyjdzie. Jak coś ślij do łodzi, u nas jest zakład , istnieją od 1948 nonstop i nigdy mnie nie zawiedli, codziennie z nimi współpracuje. Dokładnie gość w cenie 1000zł wytulejował by mi dwa cylindry dał dwa tłoki wraz z pierścieniami od malucha dodatkowo utwardzone+nowe zawory i planowanie głowic bez regeneracji wału.przy okazji to co polecacie tłoki ruskie czy fiatowskie? Ajakieś namiary na PANA MARKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Dokładnie gość w cenie 1000zł wytulejował by mi dwa cylindry dał dwa tłoki wraz z pierścieniami od malucha dodatkowo utwardzone+nowe zawory i planowanie głowic bez regeneracji wału.przy okazji to co polecacie tłoki ruskie czy fiatowskie? Ajakieś namiary na PANA MARKA?To dokładnie chce cię ten gość ..hm...takie podobne w znaczeniu do "wykorzystać" xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacha46 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 [Wiesz nie chodzi mi o 100 zł bo jak mam z tym jeżdzić w tę i z powrotem a tak gość robi to na miejscu i jak widziałem jego robote to chyba robi to dobrze"TAKĄ MAM NADZIEJE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 [Wiesz nie chodzi mi o 100 zł bo jak mam z tym jeżdzić w tę i z powrotem a tak gość robi to na miejscu i jak widziałem jego robote to chyba robi to dobrze"TAKĄ MAM NADZIEJE"Tez sądzę ze robi to świetnie jeśli nadal uważasz że "robi to dobrze" ^^Z tą tylko różnicą że ja myślę o naciągactwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacha46 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Może ktoś z was robił ostatnio remont silnika w rusku, napiszcie ile was to kosztowało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Może ktoś z was robił ostatnio remont silnika w rusku, napiszcie ile was to kosztowało!!!Masz , poczytaj sobie tutaj http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=87171&hl= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Jedno mnie zastanawia, co to sa "specjalnie utwardzone tloki malucha" ??? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacha46 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Dzięki!!!! dochodzę do wniosku że tanio tego nie zrobie. Jedno mnie zastanawia, co to sa "specjalnie utwardzone tloki malucha" ??? Adam M.Szczeże ci powiem że nie wiem na czym polega to utwardzenie!ale zanim się na nie zdecyduje to gościa dopytam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Dzięki!!!! dochodzę do wniosku że tanio tego nie zrobie.To chyba dobry kierunek żeby dojsć do wniosku że lepiej zrobić porządnie .Szczeże ci powiem że nie wiem na czym polega to utwardzenie!ale zanim się na nie zdecyduje to gościa dopytam!Obstawiałbym że albo zacznie coś opowiadać o gotowaniu albo chciał założyć używane . Opisz co powiedział , proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacha46 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 To chyba dobry kierunek żeby dojsć do wniosku że lepiej zrobić porządnie . Obstawiałbym że albo zacznie coś opowiadać o gotowaniu albo chciał założyć używane . Opisz co powiedział , proszę .Będe się z nim widział w niedziele to dopytam i tobie odpisze!!A wogule to w sobote jadę na łudke po klamoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 kacha46 jak zrobisz tanio to będziesz to robił jeszcze raz i ten już drugi raz przekroczy koszt zrobienia raz a pożonnie więc nie oszczędzaj. Co do takich napraw to Pan Marek Olechowski z Poznania, wpisz imię i nazwisko w gooogle, jest jedyna ufną osoba z tamtych rejonów którą znam. On będzie wiedział co zrobić, ceny ma duże ale naprawde jest to zrobione solidnie. 1000zł to troszke mało, bo zapomniałem o pożonnych łożyskach skf, simerach niemieckich itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacha46 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Dięki wojt@s za infoo :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi