rybson13 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 ajc jeszcze niedawno tez mialem etzetke:) teraz zaluje ze sprzedalem, ale ceny mz tak wzrosly w gore ze zal bylo nie sprzedawac :notworthy: kiedys napewno kupie cos z rodziny ifa mysle nad trophy albo jaskolka, swoja etz 150 bylem nawet w Borkach a mam tam 240km ;) w jedna strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Gratulacje,ładnie się prezentuje, aby była technicznie tak dobra jak wygląda to będziesz zadowolony. pozdro ps. Już Cię chyba koledzy zapraszali do forum mzkowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Tak tak, zapraszali =] No ciśnie nieźle, na dwójce prawie rwie na koło (może to normalne z etach - nie wiem ;d) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Tak tak, zapraszali =] No ciśnie nieźle, na dwójce prawie rwie na koło (może to normalne z etach - nie wiem ;d) w 251 tak i w 150 z pasazerem :) powiedz ile dales pewnie ponad 2kzl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 w 251 tak i w 150 z pasazerem :) powiedz ile dales pewnie ponad 2kzl 2200, ale dogadaliśmy się na 2100 =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 gratulacje :crossy: :bigrazz: ładnie wygląda, życzę bezproblemowej eksploatacji i jak najwięcej :icon_razz: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robik64 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ładny sprzęcior! Gratulacje! Też miałem Mz i mam po niej najmilsze wspomnienia. Szanuj ją a na pewno Ci się odwdzieczy.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Gratulację, bardzo ładnie wygląda, jeśli mi się nic nie odmieni to za rok też będę szukał 251. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Gratulacje i miłego śmigania :biggrin: :biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 bardzo dobre moto :cool: miałem taki i byłem zadowolony :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Nie ma to jak kultowy MZ ETZ :cool: znajomy ma takie moto, jak będziesz dbał, nie katował go palenie gumy etc to napewno długo będzie służyć. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi