Sabcio Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) Kosiny i Hamiry jesteści WIELCY :wink: Nie do końca wierzyłem :icon_mrgreen: , że uda się zorganizować tak krótką Imprę w tak Wielkim Składzie ! WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICHktórzy zaszczycili nas swoją obecnością z różnych zakątków świata, pokonali nie małe dystanse aby dotrzeć do Brzegu (nie tylko Dolnego).Dziękuję Adamowi, że zaufał i udostępnił lokum które na szczęście nie ucierpiało.Dziękuję miłej i pięknej obsłudze :icon_eek: :icon_eek: lokalu.Dziękuję wszystkim których spotkałem, choć z niektórymi nie zamieniłem ani słowa :banghead: za to że byli. Do zobaczenia na szlaku!! Sabcio P.S. Fotki przekazuję Hamirowi celem ocenzurowania i wrzucenia co trzeba gdzie trzeba. P.S.2 Wielkie Dzięki za "Eskortę" podczas WOSP A.D.2008 (zainteresowani wiedzą o co chodzi) oraz za liczne datki na Dzieciaki !!! :clap: :clap: :clap: Edytowane 14 Stycznia 2008 przez Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Dziękujemy z Madzią za wspaniałe spotkanie.Było super.Nada pawtarit :buttrock: :icon_mrgreen: Szczególne podziękowania dla organizatorów--Hamira i Kosina :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Parafrazując post Homera podziękowanie od ADAMA z FARAONA za!!!!!:::: nirwanę w wannie Sabcia, Hamiry i Kosiny za lekcję tańcaWiedzmin za to że beautifull baloonsza mordeczke -Adaś -restauratorza i w ogóle to była zajefajna impra,że nad ranem,nie było potem sexu ale pisze się na kolejne zawody,komuś z kim zaliczyłem glebę ,że wstał i nie dał mi po mordzie .......... tekst edytowany przez Hamira i Kosina z obsrewacją Cyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 A teraz odrobina statystyki Obecnych zarażonych 42 sztuki (w tym właścicel Faraona) (ciekawe czym się zaraził???) :biggrin: zużyto 230l browara 9 łiskaczy?(0.75) żubrówka w mixie ilość ??? (Cycowa) a reszta sami wiecie znasz Borysa to polewoj. Cyt Homer "komuś z kim zaliczyłem glebę w tańcu,że wstał i tańczył dalej i nie dał mi po mordzie" nie powiedziane że przy następnym spotkaniu nastąpi rozliczenie kosztów. Posty edytowane z Lokalu Impry w obecności organizatorów oraz Swiadków.... pozdro Kosiny Hamiry CyceADAM (już śpi za barem) (big baloons nie obecne :wink: ) do następnej impry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCE Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 W trakcie pisania tych postów siedzimy sobie w Faraonie Adaś polewa (już poszło 3X 0.75) o browarach nie wspomnimy dziewczyny, już nas gonią do domów, jutro do roboty a pić się chce, Adaś mówi że papa się drze i wypad do haty co niniejszym czynimy. :biggrin: :wink: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 (edytowane) To ładnie :icon_evil: Choćby jeden telefon, info i byłbym, nawet z wanną - nirwana sama by przybyła :buttrock: http://wosp.brzegdolny.pl/galeria.php?go=4 Pozdr. Sabcio Edytowane 14 Stycznia 2008 przez Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 A ja kurna musze w domu siedzieć :icon_evil: Dobrze że w lodówce jakieś piwko mam, przynajmniej chorobowe jakoś przyjemniej minie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Przy najbliższej wizycie żądam (!!!) pozdrowienia Big Baloons :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mszachu Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Spóźnione podziękowania dla organizatorów imprezy: Hamira i Kosina ;) oraz wszyskim uczestnikom za dobra zabawę i miłe pogawędki. Tak trzymać, impreza pierwsza klasa i w dodatku uświetniona wspaniałymi, dwuosiowymi (a nawet jedną trzyosiową), dekoracjami. Myślę, że jeszcze kilka takich imprez a właściciel lokalu będzie zmuszony zmienić jego wystrój i nazwę.......pozdrawiam wszystkich serdeczniemszachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 W trakcie pisania tych postów siedzimy sobie w Faraonie Adaś polewa (już poszło 3X 0.75) o browarach nie wspomnimy dziewczyny, już nas gonią do domów, jutro do roboty a pić się chce, Adaś mówi że papa się drze i wypad do haty co niniejszym czynimy. :icon_mrgreen: :) :)o żęsz w morde,jechalem z roboty o tej porze przez Brzeg i to Dolny w dodatku,Kosin?gleba była z Twoją żona?o kurde jak tak ,to se może sam ryj obiję po goleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 o żęsz w morde,jechalem z roboty o tej porze przez Brzeg i to Dolny w dodatku,Kosin?gleba była z Twoją żona?o kurde jak tak ,to se może sam ryj obiję po goleniu? Dobrze prawisz Homer :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 i jeszcze mała porcja fot kolegi Sabcia http://picasaweb.google.pl/hamir56/Faraon_Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienkibolo Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Organizujemy z Hamirem małe spotkanko Bractwa Motocyklowego w Faraonie w Małej Galerii w Brzegu Dolnym. Spotkanie odbędzie się 12.01.2008. godz 18.00 Napitki :flesje: i wyżerka dostępne w barze we własnym zakresie. Właściciel swój chłop, jak będzie nas więcej zamknie knajpę dla nas. Szukamy chętnych do zrobienia striptizu (charytatywnie). Niestety ostatni pociąg z naszej parafii odjeżdża do Wrocka 21.26 jeśli ktoś ma chęć pogaworzyć o Dupie Maryni niech wpada. Oczywiście godzina odjazdu nie dotyczy tych, którzy przyjadą własnym sprzętem. :crossy: Witam. Na imprezę się już nie załapię ale melduję swoją obecność w środowisku Berechowiaków i okolic. To ładnie :) Choćby jeden telefon, info i byłbym, nawet z wanną - nirwana sama by przybyła :rolleyes: http://wosp.brzegdolny.pl/galeria.php?go=4 Pozdr. Sabcio Sabci. Pozdrowienia od sąsiada garażowego z naprzeciwka. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Mamy z Kosinem propozycję dla dolnobrzeskiego towarzystwa, aby 22.03 urządzić (o ile aura pozwoli) porządne moto powitanie wiosny. W sobotę nie w piątek ponieważ większość z nas pracuje. Co wy na to. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 no nie wiem ...daleko tak do tego Dolnego Brzegu ...ludzie po knajpach na motocyklach jeżdżą ...... jednym słowem przyjade, jak tylko coś bedzie :biggrin: ... może być wcześniej :D ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi