Skocz do zawartości

Spotkanie w Brzegu Dolnym

Kosin
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kosiny i Hamiry jesteści WIELCY :wink:

Nie do końca wierzyłem :icon_mrgreen: , że uda się zorganizować tak krótką Imprę w tak Wielkim Składzie !

WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH

którzy zaszczycili nas swoją obecnością z różnych zakątków świata, pokonali nie małe dystanse aby dotrzeć do Brzegu (nie tylko Dolnego).

Dziękuję Adamowi, że zaufał i udostępnił lokum które na szczęście nie ucierpiało.

Dziękuję miłej i pięknej obsłudze :icon_eek: :icon_eek: lokalu.

Dziękuję wszystkim których spotkałem, choć z niektórymi nie zamieniłem ani słowa :banghead: za to że byli.

Do zobaczenia na szlaku!!

Sabcio

P.S. Fotki przekazuję Hamirowi celem ocenzurowania i wrzucenia co trzeba gdzie trzeba.

P.S.2 Wielkie Dzięki za "Eskortę" podczas WOSP A.D.2008 (zainteresowani wiedzą o co chodzi) oraz za liczne datki na Dzieciaki !!!

:clap: :clap: :clap:

Edytowane przez Sabcio

Parafrazując post Homera podziękowanie od ADAMA z FARAONA

za!!!!!::::

nirwanę w wannie Sabcia,

Hamiry i Kosiny za lekcję tańca

Wiedzmin za to że beautifull baloons

za mordeczke -Adaś -restaurator

za i w ogóle to była zajefajna impra,

że nad ranem,nie było potem sexu ale pisze się na kolejne zawody,

komuś z kim zaliczyłem glebę ,że wstał i nie dał mi po mordzie

..........

tekst edytowany przez Hamira i Kosina z obsrewacją Cyca.

A teraz odrobina statystyki

Obecnych zarażonych 42 sztuki (w tym właścicel Faraona) (ciekawe czym się zaraził???) :biggrin:

zużyto

230l browara

9 łiskaczy?(0.75)

żubrówka w mixie ilość ??? (Cycowa)

a reszta sami wiecie znasz Borysa to polewoj.

Cyt Homer "komuś z kim zaliczyłem glebę w tańcu,że wstał i tańczył dalej i nie dał mi po mordzie"

nie powiedziane że przy następnym spotkaniu nastąpi rozliczenie kosztów.

Posty edytowane z Lokalu Impry w obecności organizatorów oraz Swiadków....

pozdro

Kosiny

Hamiry

Cyce

ADAM (już śpi za barem) (big baloons nie obecne :wink: )

do następnej impry

W trakcie pisania tych postów siedzimy sobie w Faraonie Adaś polewa (już poszło 3X 0.75) o browarach nie wspomnimy dziewczyny, już nas gonią do domów, jutro do roboty a pić się chce, Adaś mówi że papa się drze i wypad do haty co niniejszym czynimy. :biggrin: :wink: :banghead:

Spóźnione podziękowania dla organizatorów imprezy: Hamira i Kosina ;) oraz wszyskim uczestnikom za dobra zabawę i miłe pogawędki. Tak trzymać, impreza pierwsza klasa i w dodatku uświetniona wspaniałymi, dwuosiowymi (a nawet jedną trzyosiową), dekoracjami. Myślę, że jeszcze kilka takich imprez a właściciel lokalu będzie zmuszony zmienić jego wystrój i nazwę.......

pozdrawiam wszystkich serdecznie

mszachu

W trakcie pisania tych postów siedzimy sobie w Faraonie Adaś polewa (już poszło 3X 0.75) o browarach nie wspomnimy dziewczyny, już nas gonią do domów, jutro do roboty a pić się chce, Adaś mówi że papa się drze i wypad do haty co niniejszym czynimy. :icon_mrgreen: :) :)

o żęsz w morde,jechalem z roboty o tej porze przez Brzeg i to Dolny w dodatku,

Kosin?gleba była z Twoją żona?o kurde jak tak ,to se może sam ryj obiję po goleniu?

Organizujemy z Hamirem małe spotkanko Bractwa Motocyklowego w Faraonie w Małej Galerii w Brzegu Dolnym. Spotkanie odbędzie się 12.01.2008. godz 18.00

Napitki :flesje: i wyżerka dostępne w barze we własnym zakresie. Właściciel swój chłop, jak będzie nas więcej zamknie knajpę dla nas.

Szukamy chętnych do zrobienia striptizu (charytatywnie).

Niestety ostatni pociąg z naszej parafii odjeżdża do Wrocka 21.26 jeśli ktoś ma chęć pogaworzyć o Dupie Maryni niech wpada. Oczywiście godzina odjazdu nie dotyczy tych, którzy przyjadą własnym sprzętem. :crossy:

Witam. Na imprezę się już nie załapię ale melduję swoją obecność w środowisku Berechowiaków i okolic.

To ładnie :)

Choćby jeden telefon, info i byłbym, nawet z wanną

- nirwana sama by przybyła :rolleyes:

http://wosp.brzegdolny.pl/galeria.php?go=4

Pozdr.

Sabcio

Sabci. Pozdrowienia od sąsiada garażowego z naprzeciwka. :wink: