majkelpl Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Paru Panów którzy szukali drogi na szczyty popularności załozyło sobie własne forum... i chwała im za to. T Dopiero teraz będzie się rozwijał tak jak zyczą sobie tego wszyscy ktorzy chcą w nim działać i współtworzyć formację. Mowisz o chlopakach z KCMu co zalozyli bam ? Uwazasz ze to Oni potrzebuja poklasku, chwaly i zaszczytow ? :eek: Kacpero, prosze Cie .... :icon_rolleyes: A w obecnej formie z nowym dziwnym regulaminem i zasadami, KCM bardziej aspiruje i podchodzi pod MC lub FG a nikogo z nas to nie interesowalo. :lapad: No i pamietaj ze jako teraz Klub posiadajacy taki regulamin, jeszcze brakuje Wam statutu i ..... rejestracji w Kongresie Klubow Motocyklowych. Forma jaka przybral nowy KCM jest dla wiekszosci z Nas, starych uzytkownikow KCM, nie do przyjecia i akaceptacji, dlatego powstala inna alternatywna forma pisania i pogadania. I nie jest to w zaden sposob forma majaca kogokolwiek wyniesc na szczyty :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Jeszua, przepraszam ale jest to jedyne miejsce do wyjaśnień decyzji dla szerszego grona. tylko gwoli wyjaśnienia: przeniosłem posty dot. kcm do starszego wątku o tymże samym. natomiast wątek o motocyklach bardzo proszę, aby został "apolityczny" ;) TIA jeszua Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperpo Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Mowisz o chlopakach z KCMu co zalozyli bam ? Uwazasz ze to Oni potrzebuja poklasku, chwaly i zaszczytow ? :eek: Kacpero, prosze Cie .... :icon_rolleyes: A w obecnej formie z nowym dziwnym regulaminem i zasadami, KCM bardziej aspiruje i podchodzi pod MC lub FG a nikogo z nas to nie interesowalo. :lapad: No i pamietaj ze jako teraz Klub posiadajacy taki regulamin, jeszcze brakuje Wam statutu i ..... rejestracji w Kongresie Klubow Motocyklowych. Forma jaka przybral nowy KCM jest dla wiekszosci z Nas, starych uzytkownikow KCM, nie do przyjecia i akaceptacji, dlatego powstala inna alternatywna forma pisania i pogadania. I nie jest to w zaden sposob forma majaca kogokolwiek wyniesc na szczyty :biggrin: Majki decyzje zapadły, odwrotu nie ma. Zerwijmy już ten temat - umówmy się, że wypijmy kiedyś na trasie piwo - nie walmy spamu na fajne fora... Takie pisaniny nie prowadzą do niczego dobrego... my bawimy się w swojej piaskownicy Wy w swojej umówmy sie tylko, że nikt nie chodzi wysikać się do grajdołka sąsiadów. Szanuję Waszą decyzję, Wy uszanujcie moją - naszą. I dalej działamy jak komu odpowiada. Pozdrawiam ciepło wszystkich Banitów :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Kacpero, spoko, nikt nikomu do szklanki nie sika ani nie sypie piachu do paliwa. :flesje: :icon_mrgreen: Zwyczajnie nagle postanowiles/liscie zmienic zasady gry wiec czesc ekipy sie wykruszyla. Tak jak napisales, jedziemy kazdy w swoja strone :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Majki co z tym sikaniem do baku ? Było powiedzieć to bym wysuszył jaszczura do wildka :bigrazz: Czytam i czytam i wyjść z podziwu nie mogę jak stare chłopy szarpią się w takim gównianym temacie jak klubowanie :banghead: Opamiętania najserdeczniej życzę. Całuję Wasz kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 poza tym że "Paru Panów" już samo w sobie może być obraźliwe to proszę nie wprowadzaj może dokonując tych niby "publicznych wyjaśnień" ludzi w błąd majkelpl ma rację, że nie o popularność chodziło ja rozumiem, że: sporo ludzi miało jedynie dość sytuacji która się tam (- na Twoim prywatnym forum kcm) wytworzyła, a w czym obaj (- podobnie jak i inni zainteresowani -np. tam obecni) wiemy jaki i czyj był udział... i Ci ludzie mieli dość tego co i w jaki sposób było tam pisane i robione... a że nie mogli sobie pisać swobodnie o sprawach w jakich nie zawsze się zgadzali, z odpowiednia ilością swobody i kultury - więc jak to ktoś zgrabnie ujął zabrali swoje grabki i inne zabawki i znaleźli sobie inną odpowiadającą im piaskownicę - z czystym piachem a co ważniejsze może nawet taką w której nikt w nikogo niczym nie rzuca - tylko dlatego, że ten czy ów ma jakieś inne zdanie na jakiś temat więc niech inni sypią się teraz piachem ; ) - każde dziecko niech jest w takiej piaskownicy w jakiej chce ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) poza tym że "Paru Panów" już samo w sobie może być obraźliwe to proszę nie wprowadzaj może dokonując tych niby "publicznych wyjaśnień" ludzi w błąd majkelpl ma rację, że nie o popularność chodziło ja rozumiem, że: sporo ludzi miało jedynie dość sytuacji która się tam (- na Twoim prywatnym forum kcm) wytworzyła, a w czym obaj (- podobnie jak i inni zainteresowani -np. tam obecni) wiemy jaki i czyj był udział... i Ci ludzie mieli dość tego co i w jaki sposób było tam pisane i robione... a że nie mogli sobie pisać swobodnie o sprawach w jakich nie zawsze się zgadzali, z odpowiednia ilością swobody i kultury - więc jak to ktoś zgrabnie ujął zabrali swoje grabki i inne zabawki i znaleźli sobie inną odpowiadającą im piaskownicę - z czystym piachem a co ważniejsze może nawet taką w której nikt w nikogo niczym nie rzuca - tylko dlatego, że ten czy ów ma jakieś inne zdanie na jakiś temat więc niech inni sypią się teraz piachem ; ) - każde dziecko niech jest w takiej piaskownicy w jakiej chce ; ) Dzieci, dużee dzieci....Pax Panowie...Rozłam nastąpił ,proszę uszanować postanowienia zarówno jednej ,jak i drugiej strony, bez stroszenia piórek :bigrazz: Z pewnością nieraz pojedziemy wspólnie na kolejną przejażdżkę motocyklową, bez względu na to, czy ktoś należy do KCM-u, czy też BAMu, MiDu itd, czy też pod flagą" Jacka i Agatki" :biggrin: Sciskam wszystkich zwaśnionych ,a drogich mi ludków, Owad miodopędny :biggrin: Edytowane 19 Października 2009 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawoska Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 z odpowiednia ilością swobody i kultury ...to prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperpo Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 TLS życzę naprawdę sukcesów, radości i pełnej swobody w jak najlepszej atmosferze. Naprawdę skończmy już tę polemikę... każdy ma w tym sporze swoje racje. Ludzie którzy zostali na KCM sa tak samo zadowleni jak Ci którzy odeszli na bam. Są tacy którzy korzystają z dobrodziejstw jednego i drugiego... :icon_biggrin: czyli generalnie sukces. Naprawdę nie mam już checi na jakiekolwiek wyjasnienia... wiec umówmy się, że nie wprowadzamy ludzi w błąd. Wy nie przyjmujecie pozycji "poturbowanych" ja nie zarzucam nikomu szukania zaszczytów... :icon_biggrin: Przez dwa lata pisaliście cokolwiek chcieliscie na MOIM PRYWATNYM FORUM :icon_mrgreen: generalnie to ja byłem tam gościem... życzę pogodnej atmosfery na bam i niech reszta w koncu pozostanie milczeniem :icon_mrgreen: też Was kocham :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dobrze Ja będę honorowym członkiem tego klubu. Postanowiłem. :bigrazz: A nie pogubisz sie w tych zaszczytach ? I niestety, tam nic nie zakutasisz :icon_mrgreen: Przez dwa lata pisaliście cokolwiek chcieliscie No bo chyba w sumie o to chodzilo, prawda ? Nikt nikogo inwektywami nie obrzucal, nie bylo wasni i klotni az ..... Nie moglo tak pozostac ? :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dobrze Ja będę honorowym członkiem tego klubu. Postanowiłem. :bigrazz: Yuby a co tak skromnie, czemu nie na prezesa :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 nareszcie - wszyscy przeciez jak jeden mąż w skrytosci ducha marzą o tym na pewno by kolega Yuby siał zgorszenie wszędzie i od tyłu (np. jakimis tylnymi dzwiami wszedl na forum kcm czy bam i tam przemycał szczytne ideały mgs'u - a jego daleki zwiad w osobie LH juz tam zasiał przedwyborczy zamęt ; )) (a poza tym jesli mnie pamiec nie myli byli chyba zalogowani - nawet razem z kol. Greedo - więc byłaby to taka silna reprezentacja chinofili czy chinofobow i jakas moze powtórka z rozywki ; ) ) nie znam obecnej sytuacji (po rewolucji pazdziernikowej) ale funkcja prezesa bylaby w zasadzie dla niego wolna teoretycznie zdaje się -po tym jak dotychczasowy prezes walnął focha i zrezygnował... ; )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Swieza krew czesto jest potrzebna i na wymieszanie konieczna. :buttrock: Co innego motocykle ... dojscie do idealu koniec :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Czyli, że już doszedłeś :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Z motocyklem tak, z kobietami wciaz mi sie zmienia :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi