Skocz do zawartości

Polski Klub Chińskich Motocykli

lmurawski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Paru Panów którzy szukali drogi na szczyty popularności załozyło sobie własne forum... i chwała im za to. T Dopiero teraz będzie się rozwijał tak jak zyczą sobie tego wszyscy ktorzy chcą w nim działać i współtworzyć formację.

Mowisz o chlopakach z KCMu co zalozyli bam ?

Uwazasz ze to Oni potrzebuja poklasku, chwaly i zaszczytow ? :eek:

Kacpero, prosze Cie .... :icon_rolleyes:

A w obecnej formie z nowym dziwnym regulaminem i zasadami, KCM bardziej aspiruje i podchodzi pod MC lub FG a nikogo z nas to nie interesowalo. :lapad:

No i pamietaj ze jako teraz Klub posiadajacy taki regulamin, jeszcze brakuje Wam statutu i ..... rejestracji w Kongresie Klubow Motocyklowych.

Forma jaka przybral nowy KCM jest dla wiekszosci z Nas, starych uzytkownikow KCM, nie do przyjecia i akaceptacji, dlatego powstala inna alternatywna forma pisania i pogadania.

I nie jest to w zaden sposob forma majaca kogokolwiek wyniesc na szczyty :biggrin:

ISRA: 27062
SREU: 614

Jeszua, przepraszam ale jest to jedyne miejsce do wyjaśnień decyzji dla szerszego grona.

tylko gwoli wyjaśnienia: przeniosłem posty dot. kcm do starszego wątku o tymże samym. natomiast wątek o motocyklach bardzo proszę, aby został "apolityczny" ;)

TIA

jeszua

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Mowisz o chlopakach z KCMu co zalozyli bam ?

Uwazasz ze to Oni potrzebuja poklasku, chwaly i zaszczytow ? :eek:

Kacpero, prosze Cie .... :icon_rolleyes:

A w obecnej formie z nowym dziwnym regulaminem i zasadami, KCM bardziej aspiruje i podchodzi pod MC lub FG a nikogo z nas to nie interesowalo. :lapad:

No i pamietaj ze jako teraz Klub posiadajacy taki regulamin, jeszcze brakuje Wam statutu i ..... rejestracji w Kongresie Klubow Motocyklowych.

Forma jaka przybral nowy KCM jest dla wiekszosci z Nas, starych uzytkownikow KCM, nie do przyjecia i akaceptacji, dlatego powstala inna alternatywna forma pisania i pogadania.

I nie jest to w zaden sposob forma majaca kogokolwiek wyniesc na szczyty :biggrin:

Majki decyzje zapadły, odwrotu nie ma. Zerwijmy już ten temat - umówmy się, że wypijmy kiedyś na trasie piwo - nie walmy spamu na fajne fora...

Takie pisaniny nie prowadzą do niczego dobrego... my bawimy się w swojej piaskownicy Wy w swojej umówmy sie tylko, że nikt nie chodzi wysikać się do grajdołka sąsiadów.

Szanuję Waszą decyzję, Wy uszanujcie moją - naszą. I dalej działamy jak komu odpowiada.

Pozdrawiam ciepło wszystkich Banitów :icon_mrgreen:

Kacpero, spoko, nikt nikomu do szklanki nie sika ani nie sypie piachu do paliwa. :flesje: :icon_mrgreen:

Zwyczajnie nagle postanowiles/liscie zmienic zasady gry wiec czesc ekipy sie wykruszyla.

Tak jak napisales, jedziemy kazdy w swoja strone :crossy: :buttrock:

Majki co z tym sikaniem do baku ? Było powiedzieć to bym wysuszył jaszczura do wildka :bigrazz:

Czytam i czytam i wyjść z podziwu nie mogę jak stare chłopy szarpią się w takim gównianym temacie jak klubowanie :banghead: Opamiętania najserdeczniej życzę.

Całuję

Wasz kjujik

Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,
to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz:

poza tym że "Paru Panów" już samo w sobie może być obraźliwe

to proszę nie wprowadzaj może dokonując tych niby "publicznych wyjaśnień"

ludzi w błąd

majkelpl ma rację, że nie o popularność chodziło

ja rozumiem, że:

sporo ludzi miało jedynie dość sytuacji która się tam (- na Twoim prywatnym forum kcm) wytworzyła,

a w czym obaj (- podobnie jak i inni zainteresowani -np. tam obecni) wiemy jaki i czyj był udział...

i Ci ludzie mieli dość tego co i w jaki sposób było tam pisane i robione...

a że nie mogli sobie pisać swobodnie o sprawach w jakich nie zawsze się zgadzali,

z odpowiednia ilością swobody i kultury

- więc jak to ktoś zgrabnie ujął zabrali swoje grabki i inne zabawki

i znaleźli sobie inną odpowiadającą im piaskownicę

- z czystym piachem a co ważniejsze może nawet taką

w której nikt w nikogo niczym nie rzuca

- tylko dlatego, że ten czy ów ma jakieś inne zdanie na jakiś temat

więc niech inni sypią się teraz piachem ; ) - każde dziecko niech jest w takiej piaskownicy w jakiej chce ; )

poza tym że "Paru Panów" już samo w sobie może być obraźliwe

to proszę nie wprowadzaj może dokonując tych niby "publicznych wyjaśnień"

ludzi w błąd

majkelpl ma rację, że nie o popularność chodziło

ja rozumiem, że:

sporo ludzi miało jedynie dość sytuacji która się tam (- na Twoim prywatnym forum kcm) wytworzyła,

a w czym obaj (- podobnie jak i inni zainteresowani -np. tam obecni) wiemy jaki i czyj był udział...

i Ci ludzie mieli dość tego co i w jaki sposób było tam pisane i robione...

a że nie mogli sobie pisać swobodnie o sprawach w jakich nie zawsze się zgadzali,

z odpowiednia ilością swobody i kultury

- więc jak to ktoś zgrabnie ujął zabrali swoje grabki i inne zabawki

i znaleźli sobie inną odpowiadającą im piaskownicę

- z czystym piachem a co ważniejsze może nawet taką

w której nikt w nikogo niczym nie rzuca

- tylko dlatego, że ten czy ów ma jakieś inne zdanie na jakiś temat

więc niech inni sypią się teraz piachem ; ) - każde dziecko niech jest w takiej piaskownicy w jakiej chce ; )

Dzieci, dużee dzieci....Pax Panowie...Rozłam nastąpił ,proszę uszanować postanowienia zarówno jednej ,jak i drugiej strony, bez stroszenia piórek :bigrazz:

Z pewnością nieraz pojedziemy wspólnie na kolejną przejażdżkę motocyklową, bez względu na to, czy ktoś należy do KCM-u, czy też BAMu, MiDu itd, czy też pod flagą" Jacka i Agatki" :biggrin:

Sciskam wszystkich zwaśnionych ,a drogich mi ludków,

Owad miodopędny :biggrin:

Edytowane przez pszczola35

TLS życzę naprawdę sukcesów, radości i pełnej swobody w jak najlepszej atmosferze.

Naprawdę skończmy już tę polemikę... każdy ma w tym sporze swoje racje.

Ludzie którzy zostali na KCM sa tak samo zadowleni jak Ci którzy odeszli na bam. Są tacy którzy korzystają z dobrodziejstw jednego i drugiego... :icon_biggrin: czyli generalnie sukces.

Naprawdę nie mam już checi na jakiekolwiek wyjasnienia... wiec umówmy się, że nie wprowadzamy ludzi w błąd.

Wy nie przyjmujecie pozycji "poturbowanych" ja nie zarzucam nikomu szukania zaszczytów... :icon_biggrin:

Przez dwa lata pisaliście cokolwiek chcieliscie na MOIM PRYWATNYM FORUM :icon_mrgreen: generalnie to ja byłem tam gościem... życzę pogodnej atmosfery na bam i niech reszta w koncu pozostanie milczeniem :icon_mrgreen: też Was kocham :icon_mrgreen:

Dobrze Ja będę honorowym członkiem tego klubu. Postanowiłem. :bigrazz:

A nie pogubisz sie w tych zaszczytach ?

I niestety, tam nic nie zakutasisz :icon_mrgreen:

Przez dwa lata pisaliście cokolwiek chcieliscie

No bo chyba w sumie o to chodzilo, prawda ?

Nikt nikogo inwektywami nie obrzucal, nie bylo wasni i klotni az .....

Nie moglo tak pozostac ? :eek:

nareszcie

- wszyscy przeciez jak jeden mąż w skrytosci ducha marzą o tym na pewno by kolega Yuby siał zgorszenie wszędzie i od tyłu

(np. jakimis tylnymi dzwiami wszedl na forum kcm czy bam

i tam przemycał szczytne ideały mgs'u - a jego daleki zwiad w osobie LH

juz tam zasiał przedwyborczy zamęt ; ))

(a poza tym jesli mnie pamiec nie myli byli chyba zalogowani

- nawet razem z kol. Greedo - więc byłaby to taka silna reprezentacja chinofili czy chinofobow i jakas moze powtórka z rozywki ; ) )

nie znam obecnej sytuacji (po rewolucji pazdziernikowej)

ale funkcja prezesa bylaby w zasadzie dla niego wolna teoretycznie zdaje się -po tym jak dotychczasowy prezes walnął focha i zrezygnował... ; ))