p A q Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) mozna by tam miec jakies charakterystyczne znaki albo ubranie zeby latwo rozpoznawac ludzi z forum. znam takie jedno forum co mialo swoje koszulki, moze my tez wymyslimy cos podobnego? proponuje czarna koszulke z wielkimi bialymi napisami "pAq nasz król" :bigrazz: :biggrin: Edytowane 1 Stycznia 2008 przez p A q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Też się wybieram na Expo.Pytanie do ludzi:Czy da się zakupić - na miejscu - odzież i akcesoria u wystawców? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Da sie. Ja kupilem ostatnio blokade na kolo i slizgi Alpiny i to z rabatem 15 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Panowie dopisuję się do (jak na razie skromnej) listy wybierających na EXPO!! Fajnie byłoby się spotkać... jakiś znak rozpoznawczy to wydaję się być dobry pomysł!! :icon_mrgreen: Pozdrawiampanas :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Vatzeque napisał: Też się wybieram na Expo.Pytanie do ludzi:Czy da się zakupić - na miejscu - odzież i akcesoria u wystawców? W zeszłym roku byłem z kumplem i kupił kurtke i spodnie Modeki ale w takiej samej cenie co w sklepie, wiec zadna rewelka.Patrząc po cenach nie było rewelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 my równiez stawimy się tam grupką :) ...tylko jeszcze nie wiem, czy bedzie to sobota, czy niedziela Tangel napisał: W zeszłym roku byłem z kumplem i kupił kurtke i spodnie Modeki ale w takiej samej cenie co w sklepie, wiec zadna rewelka.Patrząc po cenach nie było rewelki....ale masz wiele firm w jednym miejscu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 modeka nigdy nie robi rewelki, gdzie byś nie był. Znalazłem kiedyś gościa na allegro który miał ceny ze znacznym rabatem, ale tylko na kilka modeli i z zamówieniem był problem. Nawet na bajzlu negocjacje cenowe były makabryczne i nie udało sie za wiele uzyskać. Co do Targów. Jak ma się zjechać grupka ludzi z kilku miast to myślę, że pora zacząć szukać lokalu na imprezkę i ewentualny nocleg :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Bartek_N napisał: Koszt biletu normalnego - 20 złKoszt biletu ulgowego - 15 złK P I N A :) :) :lapad: Taniej wychodzi kupić dzienny bilet autobusowy i grupą pojeździć od salonu do salonu. Na targach nie ma nic czego nie możnaby zobaczyć w warszawskich salonach motocyklowych, więc za co kasują te 20 zł? Że niby koszt wynajęcia obiektu? Importerzy sami powinni płacić żeby ludzie przychodzili oglądać ich produkty, a nie odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) karol1001 napisał: K P I N A :) :) :lapad: Taniej wychodzi kupić dzienny bilet autobusowy i grupą pojeździć od salonu do salonu. Na targach nie ma nic czego nie możnaby zobaczyć w warszawskich salonach motocyklowych, więc za co kasują te 20 zł? Że niby koszt wynajęcia obiektu? Importerzy sami powinni płacić żeby ludzie przychodzili oglądać ich produkty, a nie odwrotnie.ale np. Padany w Wawie nie przymierzę a do Wrocka mam daleko ;) ...co do ceny biletu :( Edytowane 9 Stycznia 2008 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 hehe, chcę zobaczyć taki salon w którym na codzień kręcą się pół nagie modelki :) :) :lapad: ja tam się wybieram :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Marcin SF napisał: hehe, chcę zobaczyć taki salon w którym na codzień kręcą się pół nagie modelki :) :lapad: :( ja tam się wybieram ;)dobrze, że przypomniałeś ...w tym roku obowiązkowo zabieram kamerę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 karol1001 napisał: K P I N A :lapad: :lapad: :lapad: Taniej wychodzi kupić dzienny bilet autobusowy i grupą pojeździć od salonu do salonu. Na targach nie ma nic czego nie możnaby zobaczyć w warszawskich salonach motocyklowych, więc za co kasują te 20 zł? Że niby koszt wynajęcia obiektu? Importerzy sami powinni płacić żeby ludzie przychodzili oglądać ich produkty, a nie odwrotnie.Ech... kolega wogole nie wie na czym polegaja targi...Wszedzie na swiecie placi sie wejsciowki na tego typu imprezy.W niektorych krajch bilet potrafi kosztowac po 50 EUR. Marcin SF napisał: hehe, chcę zobaczyć taki salon w którym na codzień kręcą się pół nagie modelki :lapad: :( ;) ja tam się wybieram :PJak zalozysz taki i zatrudnisz odpowiedni personel to masz gwarantowany tlumw lokalu :) Moze pomyslimy o tym Marcin, co? :) M4NIEK napisał: dobrze, że przypomniałeś ...w tym roku obowiązkowo zabieram kamerę :)Jak co roku Alicja pewnie bedzie pokaz miala na Suzuki...a i kilka innych kolezanek pewnie tez spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Marcin SF napisał: Co do Targów. Jak ma się zjechać grupka ludzi z kilku miast to myślę, że pora zacząć szukać lokalu na imprezkę i ewentualny nocleg :]ja się tu dopatruje zakamuflowanego zaproszenia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Aśka napisał: ja się tu dopatruje zakamuflowanego zaproszenia :biggrin:A Ty nic tylko szukasz okazji do pochlanai na imprezkach :flesje: * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Aśka napisał: ja się tu dopatruje zakamuflowanego zaproszenia :P eee tam przecież ty nie potrzebujesz zaproszenia :flesje: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi