p A q Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) mozna by tam miec jakies charakterystyczne znaki albo ubranie zeby latwo rozpoznawac ludzi z forum. znam takie jedno forum co mialo swoje koszulki, moze my tez wymyslimy cos podobnego? proponuje czarna koszulke z wielkimi bialymi napisami "pAq nasz król" :bigrazz: :biggrin: Edytowane 1 Stycznia 2008 przez p A q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Też się wybieram na Expo.Pytanie do ludzi:Czy da się zakupić - na miejscu - odzież i akcesoria u wystawców? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Da sie. Ja kupilem ostatnio blokade na kolo i slizgi Alpiny i to z rabatem 15 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Panowie dopisuję się do (jak na razie skromnej) listy wybierających na EXPO!! Fajnie byłoby się spotkać... jakiś znak rozpoznawczy to wydaję się być dobry pomysł!! :icon_mrgreen: Pozdrawiampanas :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Też się wybieram na Expo.Pytanie do ludzi:Czy da się zakupić - na miejscu - odzież i akcesoria u wystawców? W zeszłym roku byłem z kumplem i kupił kurtke i spodnie Modeki ale w takiej samej cenie co w sklepie, wiec zadna rewelka.Patrząc po cenach nie było rewelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 my równiez stawimy się tam grupką :) ...tylko jeszcze nie wiem, czy bedzie to sobota, czy niedziela W zeszłym roku byłem z kumplem i kupił kurtke i spodnie Modeki ale w takiej samej cenie co w sklepie, wiec zadna rewelka.Patrząc po cenach nie było rewelki....ale masz wiele firm w jednym miejscu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 modeka nigdy nie robi rewelki, gdzie byś nie był. Znalazłem kiedyś gościa na allegro który miał ceny ze znacznym rabatem, ale tylko na kilka modeli i z zamówieniem był problem. Nawet na bajzlu negocjacje cenowe były makabryczne i nie udało sie za wiele uzyskać. Co do Targów. Jak ma się zjechać grupka ludzi z kilku miast to myślę, że pora zacząć szukać lokalu na imprezkę i ewentualny nocleg :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Koszt biletu normalnego - 20 złKoszt biletu ulgowego - 15 złK P I N A :) :) :lapad: Taniej wychodzi kupić dzienny bilet autobusowy i grupą pojeździć od salonu do salonu. Na targach nie ma nic czego nie możnaby zobaczyć w warszawskich salonach motocyklowych, więc za co kasują te 20 zł? Że niby koszt wynajęcia obiektu? Importerzy sami powinni płacić żeby ludzie przychodzili oglądać ich produkty, a nie odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) K P I N A :) :) :lapad: Taniej wychodzi kupić dzienny bilet autobusowy i grupą pojeździć od salonu do salonu. Na targach nie ma nic czego nie możnaby zobaczyć w warszawskich salonach motocyklowych, więc za co kasują te 20 zł? Że niby koszt wynajęcia obiektu? Importerzy sami powinni płacić żeby ludzie przychodzili oglądać ich produkty, a nie odwrotnie.ale np. Padany w Wawie nie przymierzę a do Wrocka mam daleko ;) ...co do ceny biletu :( Edytowane 9 Stycznia 2008 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 hehe, chcę zobaczyć taki salon w którym na codzień kręcą się pół nagie modelki :) :) :lapad: ja tam się wybieram :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 hehe, chcę zobaczyć taki salon w którym na codzień kręcą się pół nagie modelki :) :lapad: :( ja tam się wybieram ;)dobrze, że przypomniałeś ...w tym roku obowiązkowo zabieram kamerę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 K P I N A :lapad: :lapad: :lapad: Taniej wychodzi kupić dzienny bilet autobusowy i grupą pojeździć od salonu do salonu. Na targach nie ma nic czego nie możnaby zobaczyć w warszawskich salonach motocyklowych, więc za co kasują te 20 zł? Że niby koszt wynajęcia obiektu? Importerzy sami powinni płacić żeby ludzie przychodzili oglądać ich produkty, a nie odwrotnie.Ech... kolega wogole nie wie na czym polegaja targi...Wszedzie na swiecie placi sie wejsciowki na tego typu imprezy.W niektorych krajch bilet potrafi kosztowac po 50 EUR. hehe, chcę zobaczyć taki salon w którym na codzień kręcą się pół nagie modelki :lapad: :( ;) ja tam się wybieram :PJak zalozysz taki i zatrudnisz odpowiedni personel to masz gwarantowany tlumw lokalu :) Moze pomyslimy o tym Marcin, co? :) dobrze, że przypomniałeś ...w tym roku obowiązkowo zabieram kamerę :)Jak co roku Alicja pewnie bedzie pokaz miala na Suzuki...a i kilka innych kolezanek pewnie tez spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Co do Targów. Jak ma się zjechać grupka ludzi z kilku miast to myślę, że pora zacząć szukać lokalu na imprezkę i ewentualny nocleg :]ja się tu dopatruje zakamuflowanego zaproszenia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ja się tu dopatruje zakamuflowanego zaproszenia :biggrin:A Ty nic tylko szukasz okazji do pochlanai na imprezkach :flesje: * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ja się tu dopatruje zakamuflowanego zaproszenia :P eee tam przecież ty nie potrzebujesz zaproszenia :flesje: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi