Skocz do zawartości

kolizja motocykla z puszka

Waldi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jak niemam pod reka manetki tylko myszke to nierozrózniam stron. Przywaliłem w prawą.

Takie teksty to zaden jakby to powiedzieć powod do nasmiewania. Ważne, że Ty/My wiemy co było powodem wypadku, a nie "nie wyrobił". To samo co w moim przypadku niezachowanie odpowiedniej odległości przy czym motocyklista się rozkojarzył. Dlatego bezpieczeństwo jazdy też jest ważne w grupie. Ten drugi wykazał się, bo ominął tego co własnie uderzył.

tomek

jak niemam pod reka manetki tylko myszke to nierozrózniam stron. Przywaliłem w prawą.

Takie teksty to zaden jakby to powiedzieć powod do nasmiewania. Ważne, że Ty/My wiemy co było powodem wypadku, a nie "nie wyrobił". To samo co w moim przypadku niezachowanie odpowiedniej odległości przy czym motocyklista się rozkojarzył. Dlatego bezpieczeństwo jazdy też jest ważne w grupie. Ten drugi wykazał się, bo ominął tego co własnie uderzył.

tomek

Zgadza się, ja się skupiłem na tekście, bo jeśli chodzi o to co się wydarzyło na drodze, to nie wymaga komentarza, błąd, lekkomyślność i tyle. Należy wyciągnąć z tego wnioski i pamiętać o tym gdy rozpocznie się kolejny sezon...

Edytowane przez patryk.cbr

Serwus!

WSszystko ok, temat wydaje si e byc poważny i sytuacja dla motocyklisty również i chętnie bym ten temat rozwinął tylko nie bardzo rozumiem dywagacji na temat jakiegos piwa i cystern i w ogóle??? Przepraszam to w temacie????

swiezak z Ciebie dlatego nie rozumiesz o co chodzi... z czasem zrozumiesz skad to sie wszystko bierze.

Serwus!

WSszystko ok, temat wydaje si e byc poważny i sytuacja dla motocyklisty również i chętnie bym ten temat rozwinął tylko nie bardzo rozumiem dywagacji na temat jakiegos piwa i cystern i w ogóle??? Przepraszam to w temacie????

Jeśli film był już na forum omawiany, i ktoś go wrzuci to zgodnie z tradycją stawia piwo :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

www.odszkodowania-wlodarczyk.pl

Jeśli film był już na forum omawiany, i ktoś go wrzuci to zgodnie z tradycją stawia piwo ;) :bigrazz:

po co tlumaczysz ? posiedzi troche na tym forum i sam pozna zasady panujace na tym forum a nie przychodzi raptem godzine jest na forum i juz cos nie odpowiada.

Pierwszy motocyklista wyprzedził. drugi już nie a trzeci ominął drugiego i forda. Moim zdaniem nie została tu poruszona kwestia jazdy w grupie.Trzeba by tu zadać sobie pytanie czy nie poniosły motocyklisty nr 2 instynkty stadne :) Jak kolega wyprzedza to i ja. Do tego za mały odstęp.

Panowie dali piękny popis jak nie powinno się jeździć. Mimo to współczuję gościowi który rozwalił moto. Nie pozwólmy aby jego strata nie poszła na marne i wyciągnijmy z tego filmu lekcje lekcje. :lalag:

Waldi , to że świezak na forum , niekoniecznie oznacza że świeżak w moto-tematyce :)

pzdr.

jane

no i ? mi chodzi o to, ze ten uzytkownik nie zna tego forum a pouczac zaczyna bedac raptem godzine po rejestracji. To czy ma pojecie o motocyklach czy tez nie to kompletnie mnie to nie interesuje.

no i ? mi chodzi o to, ze ten uzytkownik nie zna tego forum a pouczac zaczyna bedac raptem godzine po rejestracji. To czy ma pojecie o motocyklach czy tez nie to kompletnie mnie to nie interesuje.

To,że jest pod takim a nie innym nickiem przez godzinę , dwie czy pięc, nie znaczy iż, zasad tego forum nie zna.

A z resztą , to faktycznie nie powinno Cie interesować.

ps. A forum jest po to by zdanie wyrażac, nie raz czytalam wpowiedzi ludzi którzy chyba nie mają pojęcia o tym co piszą ale wtedy jest ok.

pzdr.

OT

Nie ma jak miłe powitanie nowego uzytkownika przez "doświadczonego". Troche poczucia humoru kolego.

EOT

W tym przypadku byla podwojna ciagla, auto mialo lewy kierunek i chcialo skrecic na droge gruntowa, tuz przed przejsciem dla pieszych oznaczonym znakiem typu "agatka" (zachować szególną ostrożność), wiec nie mowcie ze sie motocyklista zagapil... Poprzednie auto tez wyprzedzone na podwojnej ciaglej... Easy riders :)

OT

Nie ma jak miłe powitanie nowego uzytkownika przez "doświadczonego". Troche poczucia humoru kolego.

EOT

W tym przypadku byla podwojna ciagla, auto mialo lewy kierunek i chcialo skrecic na droge gruntowa, tuz przed przejsciem dla pieszych oznaczonym znakiem typu "agatka" (zachować szególną ostrożność), wiec nie mowcie ze sie motocyklista zagapil... Poprzednie auto tez wyprzedzone na podwojnej ciaglej... Easy riders :)

No wiesz, ja na Twoim miejscu uważałbym co pisze bo "doświadczeni" koledzy gotowi napisać to i owo :buttrock:

ps. jerry żartowałam :)

a tak serio to troche może trzeba sie zastanowić nad wypowiedziami i nie kierować sie zasadą,że skoro od chwili na forum to trzeba pokazać gdzie jego miejsce bo pewnie nawet nie wie co to moto :icon_mrgreen:

wykosztujesz się na ta cysterne!! :icon_razz:

E tam wykosztuje. Do 18nastki uzbiera ze zrzutek za "bylo" te cala cysterne :crossy:

Jeśli film był już na forum omawiany, i ktoś go wrzuci to zgodnie z tradycją stawia piwo :P :flesje:

A Wlodi jest mistrzem w wylapywaniu takich tematow i pisania "Bylo. Stawiasz piwo" :cool: :bigrazz:

krotko po werdykt juz zapadl :)

Witam no róznie bywa ale niestety kierowca moto spanikował a można było by to jeszcze wyprowadzić gdyby utrzymał zimną krew dfo końca ale najważniejsze że nic się nie stało ma nauczkę bo niestety jeszcze gro kierowców nie wie że ma takie coś jak lusterka w swym aucie !!!