piasektt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam Posiadam takie kółko, ma za sobą 500km albo i mniej. Alę niestety nie wiem, od czego ono jest. Bardzo was proszę o pomoc. Do czego to kółeczko pasuję. Tu są foty: http://www.bikepics.com/members/piasektt/p2/ Wew średnica w piaście: 12mm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam Posiadam takie kółko, ma za sobą 500km albo i mniej. Alę niestety nie wiem, od czego ono jest. Bardzo was proszę o pomoc. Do czego to kółeczko pasuję. Tu są foty: http://www.bikepics.com/members/piasektt/p2/ Pozdrawiam Transalp ma podobne, tylko chyba szersze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Transalp ma podobne, tylko chyba szersze Chłopie pdobne koło to ma każdy endurak / cross. Alę dzięki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) piasta jak od yz oznaczenie tez. Sprzedajesz?? bo jak za dobra cene to bym byl zainteresowany. Edytowane 27 Grudnia 2007 przez Tomski_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ja też byłbym zainteresowany Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ostatnio na allegro poszła felga excel 18" ale bez piasta i szprych za 40 zł, trochę zniszczona, ale warto było licytować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Szczerze to mam identyczna piaste i kolo w moim kacie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja mam taką w klx250 tylko z deczka inne mocowanie tarczy hamulcowej Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ja pier.... wiekszosc ludzi na tym subforum ma taka sama tylko "zdeczka" inna, yz na 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 moja yz jest podobna do kta i do klx ale z deczka inna. Wybaczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 no to powiem tak że mam taką samą felge z piastą tylko mam dystans założony na inną tarcze! Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Z tej strony koła, gdzie nie ma tarczy hamulcowej, obok łożyska, widać kołnierz z wycięciem. Wygląda to jak miejsce na obsadzenie ślimaka prędkościomierza. Tym bardziej, że wierzch tego kołnierza jest przyszlifowany.Poza tym nie widzę na fotach otworu na szpaner. Chyba że akurat się nie załapał na zdjęciu. Zatem crossówki odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) na 98% kmx a może nawet na 100% , nie pamiętam dokładnego kształtu mocowania tarczy ale raczej takie było Edytowane 27 Grudnia 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Z tej strony koła, gdzie nie ma tarczy hamulcowej, obok łożyska, widać kołnierz z wycięciem. Wygląda to jak miejsce na obsadzenie ślimaka prędkościomierza. Tym bardziej, że wierzch tego kołnierza jest przyszlifowany.Poza tym nie widzę na fotach otworu na szpaner. Chyba że akurat się nie załapał na zdjęciu. Zatem crossówki odpadają. Jest miejsce na szpaner ale został zaślepiony gumką. Czylijezeli jest do KMX do to Dt też ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jest miejsce na szpaner ale został zaślepiony gumkąW kmxie też tak miałem. Czyli jezeli jest do KMX do to Dt też ?nie sądze Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi