mayki1 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 witam wszystkich czy ktos orjetuje sie jaka moze byc przyczyna duzych drgan szyby i lusterek po przekroczeniu 150 km/h i mam jeszcze pytanie czy wywazenie kół jest obowiązkowe bo na moim XX niema zadnych obciązników na felgach i raczej nie czuje bicia kierownicy .Dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Naturalnie jest wywazenie OBYDWOCH kol obowiazkowe.Jak ktos jest hobby matematykiem to potrafi ci wyliczyc, ile kilogramow "wali" w kolo jezeli brakuje np. tylko 1 grama. Adam PS.Witaj Smoku, juz sie zastanawialem, ze cos cie nie "slychac" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Koła trzeba wyważyć obowiązkowo - nie będzie to kosztowne i czasochłonne, więc jedź do gumiarza a zobaczysz jak znacząco poprawi Ci się komfort jazdy. Adam, nie odzywałem się ... bo robiłem kilometry poznając trasy i takie tam :wink: Już 5 tyś. zrobiłem w tym sezonie ... niestety ostatnio przykasowałem swojego XX'a i teraz jestem na etapie planowania jego odbudowy. Części w sumie na ok. 16 tyś. [nowe z serwisu] więc TU będzie ciągnąć w stronę szkody całkowitej. Szukam więc dobrego grafika do rozrysowania mi wzoru na moto. Będę chciał położyć aerograf ... ale jak to będzie wyglądać to pokażę później :icon_mrgreen: Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 @Smoku 1. przykro mi ze skasowales swojego XX, ale najwazniejsze (mam nadzieje) ze tobie nic sie nie stalo.2. zycze powodzenia w naprawie i odbudowie moto, i juz czekam z niecierpliwoscia na fotki. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nic mi się nie stało, trochę poprzycierałem kombi ale w końcu po to wydałem kupę kasy by mnie chroniło :buttrock: Też mam nadzieję, że z odbudową pójdzie mi szybko :banghead: ... bo już mnie tyłek boli od siedzenia codziennie w "puszce". Tym bardziej muszę się za niego zabrać, bo we wrześniu planujemy wakacje na Chorwacji, a tam nie wyobrażam sobie siedzenia bez XX'a :) Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam! Jak u was w xx-sach jest ze światłem mijania (tzn w której lampie powinno być w dolnej, czy górnej?) U mnie jest na górze, ale widziałem, rownież na dole. jak powinno być? Co myślicie na temat xenona, czy nie ma problemu technicznego, żeby założyć? :PozdrawiamZIBIxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralforlik Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam! Jak u was w xx-sach jest ze światłem mijania (tzn w której lampie powinno być w dolnej, czy górnej?) U mnie jest na górze, ale widziałem, rownież na dole. jak powinno być? Co myślicie na temat xenona, czy nie ma problemu technicznego, żeby założyć? :PozdrawiamZIBIxx Światło mijania jest na górze. Co do xenona to mam zamiast światła mijania i jest rewelka, świeci wszędzie, nie ma puszki która by nie zjechała. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak81 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam Co sygnalizuje pomarańczowa kontrolka "S"? I czy powinna się zaplać przy przekręceniu stacyjki? Siema "S" czyli stand ....po polsku stopka (boczna stopka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 dzisiaj trochę pośmigałem z kolegą na CBR 600 RR z prędkościami do 140 i spalanie moje to równe 6 litrów a RR to trochę ponad 7 - i kto mówił że XX musi palić. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Światło mijania jest na górze. Co do xenona to mam zamiast światła mijania i jest rewelka, świeci wszędzie, nie ma puszki która by nie zjechała. :buttrock:Gdzie kupiłeś xenona ? Czy dużo trzeba rozbierać plastiku, żebydostać się do górnej lampy(nie miałem okazji jeszcze tasm zaglądać) A, może jak kupię to spykniemy sie gdzieś w W-awie to mi pokażesz! ZIBIxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnycbr Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Witam kolegow. Jak to wyglada u was z kanapa? W moim moto mam kanape bagsterta i ma ona spore luzy. Czy oryginalne siedziska trzymaja sie lepiej, czy poprostu ten typ tak ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralforlik Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Gdzie kupiłeś xenona ? Czy dużo trzeba rozbierać plastiku, żebydostać się do górnej lampy(nie miałem okazji jeszcze tasm zaglądać) A, może jak kupię to spykniemy sie gdzieś w W-awie to mi pokażesz! ZIBIxxtrzeba odkręcić dwie śrubki tu przy wypełnieniu, dwie te czarne spinki pod zegarami i dwie od szybki. Spoko jak będziesz chciał to możemy sie gdzieś styknąć albo podskocz do mnie pod wawe (przy okazji bedziesz miał przejażdzkę), w razie co służę pomocą przy montażu. Kupiłem na allegro od samochodu 2 szt z kumplem na spółkę wyszło po 100 zł (juz miesiąc i jeszcze swieci :flesje: )Jakbyś miał jakieś pytania to wal na priv albo gg. pzdr Witam kolegow. Jak to wyglada u was z kanapa? W moim moto mam kanape bagsterta i ma ona spore luzy. Czy oryginalne siedziska trzymaja sie lepiej, czy poprostu ten typ tak ma? O jakich luzach mówisz, jeżeli mówisz o luzach kanapy w mocowaniu to nie ma żadnych siedzie jak przykręcona. Pozdrawiam Edytowane 9 Czerwca 2008 przez ralforlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Kanapa nie powinna miec zadnych luzow, ja mam moja w Polsce przerobiona, ale plyta glowna jest oryginalna, tylko gabka i poszycie jest nowe i inaczej wykonturowane.Robiona w www.mariomoto.pl - polecam. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Kanapa nie powinna miec zadnych luzow, ja mam moja w Polsce przerobiona, ale plyta glowna jest oryginalna, tylko gabka i poszycie jest nowe i inaczej wykonturowane.Robiona w www.mariomoto.pl - polecam.AdamDołaczam się do polecenia firmy MARIOMOTO! Też przerabiałem u nich swoją kanapę i jestem bardzo zadowolony! Szybko, solidnie i wzór i kolorystyka -to co chciałem.I o luzach w montażu nie ma mowy!ZIBIxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnycbr Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Czesc. Tak jak pisalem, kanapa jest firmy bagster. Po zamontowaniu jest dosc luzna :bigrazz: ,trudno mi teraz powiedziec, ale moze miec luz ok 2 cm (na boki i lekko w gore). Moze to jakis zamiennik??? Bede musial to porownac z inna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi