Dual Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 DAKOTA a do mnie wyslałes? na razie nic nie dostałem.Ja Tobie wysłałem foteczki i czekam na Twoje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Witam Do mnie tez nic nie dotarlo... :? Dakota, Ty chyba za duze pliki wysylasz i nie dochodza na nasze konta, sprobuj to podzielic na 2 lub 3 e-maile jesli mozesz. Moje konto to [email protected] i na 100% jest puste bo sciagam na bierzaco poczte. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 trzeba miec tak jak PGR konto 40-megowe z jednorazowym 8 megowym :banghead: :arrow: :banghead: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 5 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 Witam Do mnie tez nic nie dotarlo... :? Dakota' date=' Ty chyba za duze pliki wysylasz i nie dochodza na nasze konta, sprobuj to podzielic na 2 lub 3 e-maile jesli mozesz. Moje konto to [email protected] i na 100% jest puste bo sciagam na bierzaco poczte. Pozdrawiam[/quote'] witam do mnie nic nie wrocilo a wyslalem na 100 % teraz wyslalem jeszcze raz UWAGA NIE WYSYLAM Z KONTA DAKOTAA WIECmoze uwazacie za spam i kasujecie???? jeden plik ma 3800 kb a drugi 1900 kb jezeli do jutra nie dojda prosze o wyslanie maila na moj adres a ja odesle zdjecia poza tym DUAL jezeli moje zdjecia nie doszly to skad masz moj email???na ktory wyslales swoje zdjecia on jest tylko do wysylania pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 6 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2004 Także ponawiam prośbę o zdjęcia Mój mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 6 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2004 Dakota mam bo dostalem od Ciebie maila bez zdiec i wcisnąłem "odpowiedz" i sie widzisz udało.A wczoraj wieczorem dostałem 4 maile ze zdieciami od Ciebie i serdeczne dzieki. :banghead: Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 6 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2004 A może zdjęcia z imprezy są takie "ostre" że je na granicy konfiskują? :lol: :oops: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2004 No ja tam widzialem ze dobrze sie bawiłeś i oto chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2004 Niemogąc dojechać na określone miejce zostało mi tylko obejrzenie zdjęć.Musiało być ostro :lol: -wnioskuje po części zdjęć.Gratuluje pomysłu!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIASIEK Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 moze mi ktos przesle...jestem ciekawy jak impra wygladala...[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Bardzo chętnie wybierzemy się do Węgierskiej Dziurki, więc w razie jakiejś listy dopiszcie mnie i holly. Przeciścimy rowy dla prezesów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 To już wiem żeby nic nie organizować :mrgreen: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 To już wiem żeby nic nie organizować :mrgreen: :clap: nie pitol tylko mysl co gdzie i jak :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 To robić listę chętrnych a wtedy się pomyśli co gdzie i jak... Ario wyznaczam Cię na Listowego :mrgreen: I czekamy na frekwencje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 To robić listę chętrnych a wtedy się pomyśli co gdzie i jak... Ario wyznaczam Cię na Listowego :mrgreen: I czekamy na frekwencje 8) ja Cie wyznaczam na organizatora! podawaj termin i miejsce, jak to tam szlo?... Wiejska Gorka? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi