VIT66 Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 No myśle ze jednak po to bedzie dobry termin byle nie zadaleko po.. :D bo sie wiosny doczekamy. No i może ja bym sie odważył na jakimś crosie smignąc :D Pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 Qrde super super!! Ognicho na bukrze owjennym i zwiedzanie z superprofesjonalnymprzewodnikiem PGR-em IHAAAAAAAAAAAA DAMY W PALNIK!!!!!!!!!!!! Tylko termin trza ustalic!!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 hmmm PGR ile km od stolicy jest do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 2 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2003 na moje ślepe oko ok 400 kilosówale 3,5h intercity do Bielska + godzina osobówka do goorki :D impreza musi być 100% hard corowa jak to w górach i napewno długo będzie wspominana :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 2 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2003 O masz...400 kilosof :D Oby temperatura dopisala :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Panowie, a macie tam jakieś górki...? :D TO może jabłuszka weźmiemy i pozjeżdżamy... albo narty jakoweś... :? Mnie liczcie! W razie czego rozglądnijcie się może za jakimiś kwaterami, co by PGR nie musiał rodziny ewakuować.. Może być po sylwestrze, albo po świętach. Mi pasuje nawet sylwester! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 3 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 spoko toż to są same góry zalecane zabranie dupoślizgów i innego stuffu pgr ma wolne pokoje nad garażem pare osób sie upchnie aj kco zawsze mozna coś zarezerwować we wiosce ostrzegam impreza porównywalna z elefantem 100%hardcoru i tylko dla TWARDZIELI :D termin dogadamy pgr jest "elastyczny" :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 spoko toż to są same góry zalecane zabranie dupoślizgów i innego stuffu pgr ma wolne pokoje nad garażem pare osób sie upchnie aj kco zawsze mozna coś zarezerwować we wiosce ostrzegam impreza porównywalna z elefantem 100%hardcoru i tylko dla TWARDZIELI :D termin dogadamy pgr jest "elastyczny" :D ja proszę o rezerwacje pokoju i jakiejś fajnej góralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 4 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2003 spoko toż to są same góry zalecane zabranie dupoślizgów i innego stuffu pgr ma wolne pokoje nad garażem pare osób sie upchnie aj kco zawsze mozna coś zarezerwować we wiosce ostrzegam impreza porównywalna z elefantem 100%hardcoru i tylko dla TWARDZIELI :D termin dogadamy pgr jest "elastyczny" :D witamtym razem to i ja dojade na 4 kolkach tylko termin musi byc do zaakceptowaniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 witamtym razem to i ja dojade na 4 kolkach tylko termin musi byc do zaakceptowaniapozdrawiamjedziesz odświerzyć stare znajomości w goorce?? :D :twisted: spoko niech sie ludziska wpisują bo trza wiedzieć ile stancji wynająć :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 6 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2003 Sylwester na moto zajebista sprawa!Moja pani się pyta czy może przyjechać sama z koleżankami. :D Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 8 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 WOW :!: :D Ale czad :!: Widze po frekwencji ze trzeba ostro sie wziac za organizacje 8) Klapek wiesz ze kobiety zawsze mile widziane Dakota trzymam za slowo ze sie pojawisz moze stara znajoma odszukamy :D No to jak?? Moto-sylwester w górach?? Napiszcie czego oczekujecie i co proponujecie zeby bylo jak naj.... pozdroPGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 8 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 No to i ja się postaram stawić, tradycyjnie z dwoma flaszkami :D (musza se odłożyć , bo się już kończą :cry: ). Czego oczekuje :!: :?: Roześmianych Mordziachów :smile2: :smile2: :smile2: :laughing: :laughing: :laughing: Chumor będę miał już troszku lepszy niż w Bolesławcu, składałem Delfinkę :arrow: CAŁA :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 8 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2003 Ja oczekiwalbym doborowego towarzystwa i duzej ilosci goralskich napojow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 Trzeba zrobić listę uczestników i ustalić na poważnie termin. Zarezerwujemy spanie i inne duperele. Trzeba sie juz brać za to żeby były miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi