szramer Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 Szramer x1,5 :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 Szramer, psa ze sobą bierzesz? 8O Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 kiedy wpiszecie na listę Dark*star?? aaa i jeszcze może mój kumpel,żeby zrobić przyjemność Dark,ale nie wiem na 100 %...więc jego jeszcze nie wpisujcie..:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 Szramer' date=' psa ze sobą bierzesz? 8O[/quote'] Szramer już nie ma psa :twisted: chcieliśmy go zjeść przed wyjściem do 2OO ale pies był sprytny i przytomnie spierdolił :twisted: Szramer do tej pory nosi żałobe i jest głodny :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark*star Opublikowano 16 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 kiedy wpiszecie na listę Dark*star?? aaa i jeszcze może mój kumpel' date='żeby zrobić przyjemność Dark,ale nie wiem na 100 %...więc jego jeszcze nie wpisujcie..:D[/quote'] Dzięki Martka, że o mnie pamiętasz! Właśnie :D jeszcze ja :D I co z ta zaliczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randy T. Opublikowano 16 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Hej! Reprezentacja Riders'ów z Bielan w postaci conajmniej mojej osoby też się pewnie pojawi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 16 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Hej! Reprezentacja Riders'ów z Bielan w postaci conajmniej mojej osoby też się pewnie pojawi :Dno myśle że bedziesz bo inaczje Ci spacyfikujemy zlot majowy :Da szramer 1,5 to ja czyli 1 i 0,5 litra :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 moze jakies konkursiki?? rzut kega ? Poczwar wiesz że kega już jest szkoda że ppusta i jak ją z wrocka przywieźć?? :mrgreen: Kurna, a my? Pipcol z Goffą. Chyba że nas nie chcecie? Dawać nas na listę ale już! Ktoś tu nie umie czytac :!: Popatrzcie na posta ktorego dopisałem zaraz po tym a to bylo dwa dni przed waszymi smsami i postami Właśnie jeszcze ja I co z ta zaliczką? Zaraz napiszę wszystko...Reprezentacja Riders'ów z Bielan w postaci conajmniej mojej osoby też się pewnie pojawi Randy przeczytaj posty wyżej żeby poznać szczegóły i zapraszamy :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Jeśli chodzi o zaliczkę to podaję nr konta. Nie bede na pw bo nie ma czasu a to zaden sekret jaki mam numer... zawsze moze ktos coś wpłacić jak nie bedzie mial co robic z kasą :mrgreen: A więc BPHPBK S.A. o. Żywiec 50_1060_0076_0000_3020_0087_9528 Piotr Ganczarski :arrow: (PGR :mrgreen: ) W "Tytułem" proszę podać xywe z forum. Wpłata 15 zł od osoby. Pośpiech wskazany... :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 16 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Można sie jeszcze doczepić???????????????????????????Jak tak to mnie wpisać proszę na listę.0,7 samogonu jako wkupne mogę poświęcić :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 16 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 moze jakies konkursiki?? rzut kega ? Poczwar wiesz że kega już jest szkoda że ppusta i jak ją z wrocka przywieźć?? :mrgreen: nie, to nienajwyżej po paru głębszych porzucamy heligonkatylko zeby ktos z roztargnienia nie pomylil jej z kaloryferem bo jeszcze moze sie przepuklinki nabawic :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Maniek x1Michal x1Szramer x1,5Poczwar x1Pipcyk+Goffa x2 Darek x2Darkstar x1Martka x1Peters x2Vitek x1Randy x1Amazonka x2BlackJack x2Dakota x2Redwater (x3 lub x1)Bugi x3PGR x2Egon+Gandzia x2W-max x2Nimo_ck x1 31 osób :!: Chyba wreszcie wszyscy co :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 16 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Piotluś ?? :lol: weź no synecku jakiegoś grila załatw :twisted: wiesz po co no nie?? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Egonku wiem ze grill to podstawa :!: Specjalnie dla Ciebie załatwie, taki żeby dobrze latał :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 16 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Egonku wiem ze grill to podstawa :!: Specjalnie dla Ciebie załatwie' date=' taki żeby dobrze latał :D :D[/quote'] no!! to rozumiem :twisted: tylko żeby zadnych kangooroof tam nie było :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi