Fiery Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) Drogi przeschły na mieście i można by śmignąć rundkę albo kilka. Jest ktoś chętny na dziś koło 19-20 pośmigać tak z godzinę po okolicy, tzn w Wwie? W razie czego proszę o cynk na tel (w profilu). Temat proszę do oczyszczalni jutro rano. Pozdr Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 DAMN... już chciałam się zgłosić, ale zapomnaiłam, że zaraz na piwo idę.... :) poza tym to obrażam się na moja mamę, bo wmówiła mi, że dziś będzie śnieg i pojechałam do pracy autobusem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Kicha. Jeszcze o 16:00 było sucho, godzinę później gdy wychodziłem z pracy - solidna mżawka :icon_mrgreen: Zamiast się lansować wracałem do domu pławiąc się w zawiesinie spod kół. Do oczyszczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Kicha. Jeszcze o 16:00 było sucho, godzinę później gdy wychodziłem z pracy - solidna mżawka :D Zamiast się lansować wracałem do domu pławiąc się w zawiesinie spod kół. Do oczyszczalni. dlaczego do oczyszczalni?? ja bym zostawił taki temat...Fajnie by było przejażdżkę tak na poczekaniu z organizowac,ja bym z chęcią z kims z forum pojeździł,(normalnymi prędkościami),ale czy ktoś chciałby ze mną pojezdzic z pierdzikółkiem (dadam że nawet żwawy jest),tak ,że z chęcią pojeżdze tylko dajcie znak!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Pozostawiam zatem decyzji moderatora. Za to możliwe śmiganie dzisiaj w Wwie po 19:00, jeśli nie pojawi się jakaś wilgoć. Dziś rano suchutko z wyjątkami, na które trzeba uważać. Zimno i sucho, więc jak, będzie ktoś :icon_mrgreen: 19-20 w okolicach centrum? jakby co => tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Kurde,szkoda ,że nie miałem dzisiaj czasu!! może by jakaś większa ekipa się zebrała np:na sobote?? Ma byc zimno ale sucho,ciepłe rękawice,i skarpety narciarskie i jazda. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Kurde,szkoda ,że nie miałem dzisiaj czasu!! może by jakaś większa ekipa się zebrała np:na sobote?? Ma byc zimno ale sucho,ciepłe rękawice,i skarpety narciarskie i jazda.pozdrawiam ja moze odwolam pare spraw i jak by byla pogoda mysle ze spoko, przylaczyl bym sie :) :lalag: Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 poza tym to obrażam się na moja mamę, bo wmówiła mi, że dziś będzie śnieg i pojechałam do pracy autobusem :) [/color]Oooo, to rodzice juz wiedza? :buttrock: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 jak ktos będzie smigał dzisiaj większą paczką to dajcie znać na tel w profilu,please.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Oooo, to rodzice juz wiedza? :)połowa rodziców wie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Większa paczka (tak na oko ponad 20 sprzętów) przewinęła się wczoraj przez Białołękę. Szczegóły w temacie :( http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1097780 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 połowa rodziców wie :buttrock:Z reguly to ta druga polowa dowiaduje sie pierwsza :buttrock:. A jak to mama przyjela i w ogole? :flesje: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 poza tym to obrażam się na moja mamę, bo wmówiła mi, że dziś będzie śnieg i pojechałam do pracy autobusem :icon_eek: Było metrem pojechać, ewentualnie Radianem do metra, a dalej po szynach. :clap: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi