Skocz do zawartości

Sucho!

Fiery
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Drogi przeschły na mieście i można by śmignąć rundkę albo kilka. Jest ktoś chętny na dziś koło 19-20 pośmigać tak z godzinę po okolicy, tzn w Wwie?

W razie czego proszę o cynk na tel (w profilu).

Temat proszę do oczyszczalni jutro rano.

Pozdr

Edytowane przez Fiery

Kicha. Jeszcze o 16:00 było sucho, godzinę później gdy wychodziłem z pracy - solidna mżawka :D

Zamiast się lansować wracałem do domu pławiąc się w zawiesinie spod kół.

Do oczyszczalni.

dlaczego do oczyszczalni?? ja bym zostawił taki temat...

Fajnie by było przejażdżkę tak na poczekaniu z organizowac,ja bym z chęcią z kims z forum pojeździł,(normalnymi prędkościami),ale czy ktoś chciałby ze mną pojezdzic z pierdzikółkiem (dadam że nawet żwawy jest),tak ,że z chęcią pojeżdze tylko dajcie znak!!

Pozdrawiam

Pozostawiam zatem decyzji moderatora.

Za to możliwe śmiganie dzisiaj w Wwie po 19:00, jeśli nie pojawi się jakaś wilgoć. Dziś rano suchutko z wyjątkami, na które trzeba uważać.

Zimno i sucho, więc jak, będzie ktoś :icon_mrgreen: 19-20 w okolicach centrum? jakby co => tel

Kurde,szkoda ,że nie miałem dzisiaj czasu!! może by jakaś większa ekipa się zebrała np:na sobote?? Ma byc zimno ale sucho,ciepłe rękawice,i skarpety narciarskie i jazda.

pozdrawiam

ja moze odwolam pare spraw i jak by byla pogoda mysle ze spoko, przylaczyl bym sie :) :lalag:

poza tym to obrażam się na moja mamę, bo wmówiła mi, że dziś będzie śnieg i pojechałam do pracy autobusem :icon_eek:

Było metrem pojechać, ewentualnie Radianem do metra, a dalej po szynach. :clap:

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300