Artur_125 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Namierzyłem i ściągnąłem kapitalny film o wszystkich dziedzinach sportu motocyklowego z 1971 roku! Rewelacyjne zdjęcia, świetnie oddające klimat zawodów z tamtych lat! Polecam! On Any Sunday"Dokument prezentujący życie zawodowych motocyklistów oraz entuzjastów tego typu sportów, do których należał legendarny aktor Steve McQueen. Film stara się przedstawić ludzi, którzy poświęcają swój czas, nieustannie biorąc udział w wyścigach na torach oraz naturalnych trasach, czasem ryzykując własne zdrowie a nawet życie, ukazać ich zaangażowanie i motywacje." Link do Torrenta!info i sceeny Hej-|sorki Artur za glupie pytanie ale co mam zrobiz z tymi torrentami??pzdrŚciągnij program do pobierania torrentów (ja używam BitComet) instalujesz, a następnie klikasz: Download Torrent z linków które podałem i otwierasz za pomocą BitComet ja sciagam trojke czasami sie cos sciagnie ale narazie stoje na 50%. jak mi ktos powie jak bezposrednio podac link do torrenta z bitcomet'a to zapodam. Nie pamietam gdzie znalazlem.Klikasz prawym na torrenta na liście. następnie: Właściwości, i kopiujesz link z zakładki: Task Link Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 A ja polecam "Dust to Glory" dokument o rajdzie Baja 1000. Możemy tam głównie zobaczyć Hondy XR650 w akcji :icon_eek: Pamietam jeszcze jakis stary polski film gdzie latali na Jawach enduro i CZtach tylko nie moge sobie tytułu przypomnieć, może ktoś pomoże ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 A ja polecam "Dust to Glory" dokument o rajdzie Baja 1000. Możemy tam głównie zobaczyć Hondy XR650 w akcji :bigrazz: Pamietam jeszcze jakis stary polski film gdzie latali na Jawach enduro i CZtach tylko nie moge sobie tytułu przypomnieć, może ktoś pomoże ??!! Tytulu sobie raczej nie przypomne, ale w filmie koles jezdzil na jawie i zabijal kierowcow jakims obluchem (takim jak kominiarze nosza) :icon_eek: Jezeli dobrze mysle .... Mam racje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jeśli mowa o polskich filmach to warto zobaczyć MOTÓR ! "Motór to film autorski Wiesława Palucha, utrzymany w konwencji "filmu drogi". Jest to pierwszy obraz polskiej prowincji na styku zmian ustrojowych. W beznadziei lat 80-tych, bohaterowie filmu tworzą kult "motóra", który był próbą zbudowania swoistego "antymitu", kiedy motocykl WSK-a kojarzył się z tzw. "burakiem" i zaściankowością." Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annihilator Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 tu jest sporo nawet sixdays2007 CHILE DVD ładna jakość a ten film co jawą pomykali nosił nazwę prywatne śledztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 tu jest sporo nawet sixdays2007 CHILE DVD ładna jakość "Tu" czyli gdzie?Może zapodałbyś linka bo bardzo bym chciał obejrzeć tego sixdays'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor075 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 (edytowane) jezeli chodzi o enduro, to polecam e-mule sa prawie wszystkie eliminacje z 2006-2007 i podsumowanie calosci sezonu 2005 , napewno sa tez filmy pełnometrażowe, ale niewiem jakie dokładnie bo mnie za bardzo nie interesują! Edytowane 9 Grudnia 2007 przez Sikor075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annihilator Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 http://isohunt.com/torrents/enduro to ten link sixdays Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutomb Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Co jest, filmów nie oglądacie? :banghead: Ma ktoś film instruktażowy Stefana Everts'a?Jesli pytasz o STEFAN EVERTS - MOTOCROSS TECHNIQUE to ja mam :bigrazz: jezeli chodzi o enduro, to polecam e-mule sa prawie wszystkie eliminacje z 2006-2007 i podsumowanie calosci sezonu 2005 , napewno sa tez filmy pełnometrażowe, ale niewiem jakie dokładnie bo mnie za bardzo nie interesują!Zgadza sie. Wszystko co mam sciagnalem OSLEM. To co mam ponizej: ENDURO TECHNIC BY PROCIRCUIT (tutaj jezdzi m. in. Giovanni Sala)DUST TO GLORYSTEFAN EVERTS - MOTOCROSS TECHNIQUETRAVIS PASTRANA REVELATION 199TRAVIS PASTRANA & NITRO CIRCUS 1-3JEREMY McGRATH - TECHNIQUES OF A CHAMPIONENDURO CHAMPIONAT DEL MONDOERZBERG RODEO 2004, 2005, 2006SIXDAYS 2005, 2006WEC 2005WEC 2006 ROUND 1-8CRUSTY DEMONS - prawie wszystkie ale roznie z jakoscia w niektorych czesciach chociaz obejrzec sie daRick Johnson - Trucchi E Tecniche Del SuperCrossREDBULL ROMANIACS 2005, 2006ENDURO SHARK EXTREME 2005LONG WAY ROUNDLONG WAY DOWNRACE TO DAKARRALLY PARIS-DAKAR 2002 W gorszej jakosci:Red Bull-Last Man Standing 2005 Extreme EnduroJeremy McGrath - STEEL ROOTS 1,2 troche inne klimatyF650 MAINTENACE (SERVICE 2CD)MOTÓRBEYOND THE LAW i pewnie cos by tam jeszcze sie znalazlo co mi umknelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Z dawnych polskich filmow polecam "Motodrama" z Jackiem Fedorowiczem...Pozdr. Janek Klekotek 748 / Dr 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotre Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 polecam stronę z torrentami http://www.extremebits.org jest tam naprawdę dużo filmów ;) niestety trzeba się rejestrować :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) ENDURO BOJZ - polski dramat sensacyjny z 2000 roku http://torrenty.org/torrent/180222 oglądał ktoś ? Edytowane 14 Grudnia 2007 przez Artur_125 Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Mi się ten film nie podobał a te "endura" z tego filmu to yamaha tw 200-bez komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 ENDURO BOJZ - polski dramat sensacyjny z 2000 roku http://torrenty.org/torrent/180222 oglądał ktoś ?hej Artur mogłbys podac jeszcze raz ten link b cos mi nie działa niw wiem czemu.a chetnie bym oglądnal ten film.pzdr :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Panowie, mam fajny filmik z wyprawy enduro po Turcji(niestety nie mój :D )Film 40 min. w formie slajdów , oraz wstawki filmowe z pokonywania różnych etapów chyba tygodniowej podróży do tego lux podkład muzyczny RedHotów. Niestety ma 715 mb więc nie mogę go udostępnić przez portal sendspace lub wyslijto. Zrobione jest to przez niemiecką firmę ( www.yoshimoto.de ) która organizjue takie wyjazdy do Turcji.Na tej stronie również super zdjęcia- polecam!Jeśli ktoś ma możliwość podania mi namiarów ( piszcie na PW) na jakiegoś ftp'a czy inną stronę akceptującą tak duży plik to mogę załadować. Film znakomicie się sprawdza jako podkład wizualno dźwiękowy przy zimowych rozmowach na wiadomo jakie tematy przy piwku. Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi