lukikmx Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam zmieniam olej w lc4, czy w tych silnikach olej smarujacy cylinder smaruje sprzegło ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) tak... a co za różnica?? Edytowane 2 Grudnia 2007 przez Stifler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukikmx Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) tak... a co za różnica?? szukam osobnego wlewu do oleju przekładniowego, bo przedtem mialem 2t ! Edytowane 2 Grudnia 2007 przez lukikmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 szukam osobnego wlewu do oleju przekładniowego, bo przedtem mialem 2t !Ten sam olej smaruje skrzynię sprzęgło, układ korbowo tłokowy i rozrząd. Dlatego musi być lepszej jakosci niż w 2T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 od razu polece castrola r4 racing :bigrazz: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam zmieniam olej w lc4, czy w tych silnikach olej smarujacy cylinder smaruje sprzegło ???Potrzebny Ci jest manual albo zwykła instrukcja eksploatacji aby dowiedzieć się gdzie i jaki olej lać do tego silnika. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 tutaj nie jest jak w samochodze ze odzielny jest olej do skrzni i silnika. Tutaj jest jeden olej i smaruje wszystko. Wiec rozgrzej silnik spusc stary olej wymien filtr oleju wlej nowy i lataj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jestes pewien ze w tym modelu KTM tak jest ?Ja nie jestem pewien jak jest wiec nie pisze. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Lumikkmx:moja rada, zainstaluj program eMule. odpal go, wpisz w wyszukiwarce KTM manual.mi wyskoczylo od cholery pozycji, sciagnij sobie pare, przestudiuj. poznasz przy okazji motocykl Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi