G3d Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Zielu olej trzeba bylo samemu zmienic, a o naped sie spytac, bo ja np. mam kontakt do goscia, ktory nie tak daleko od ciebie zmienia naped od reki.Nie to, zebym cie chcial denerwowac, ale juz bys jezdzil :clap: :)Dzis pogoda taka sobie...Wczoraj sie pojezdzilo widzielismy jakiegos gixa w dziwnym malowaniu [a raczej moja kobita, ja bylem zajety unikami, bo strasznie mnie chcieli rozjechac :)] i jakos svke chyba.Aska tez bylem wczoraj w okolicach Gagarina :clap:, ale kolo 16-17. Edytowane 31 Stycznia 2008 przez G3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Hehehe, gdybym mial szczura na kasku to pewnie tez by mi ustepowali :biggrin: Ja jakos nie zauwazylem zeby ktos sie nami przejmowal na drodze o tej porze roku, jak sie wcisne to pojade.To dziwne, bo ja akurat jestem z miasta Ojca Tadeusza, a mimo to kierowcy są mili :biggrin: W sezonie niestety różnie bywa.Może dlatego, że w sezonie mają już dość moto, a zimą to ewenement, więc podziwiają :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 To dziwne, bo ja akurat jestem z miasta Ojca Tadeusza, a mimo to kierowcy są mili :biggrin: W sezonie niestety różnie bywa.Może dlatego, że w sezonie mają już dość moto, a zimą to ewenement, więc podziwiają :biggrin:wiesz.... może oni nie ustępują z sympatii, ale dlatego, że się diabła boją, bo im Rydzyk powiedział, że motocykliści to wcielenie zła :icon_razz: Aska tez bylem wczoraj w okolicach Gagarina :P, ale kolo 16-17.o tej porze to porządni ludzie w pracy siedzą ;)Hehehe, gdybym mial szczura na kasku to pewnie tez by mi ustepowali :) a szczura trzeba niebawem uprać, bo się czarny robi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 hmm czarny szczur, a ma już kocie ruchy ? :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Moje Maleństwo zostało wczoraj wyrwane ze słodkiego snu, dostało świeżutką bakterię, uzupełniony tłuszczyk, bak dopełniłam ognistą wodą, świecę oczyściłam, a mój Kociak ani mru, mru...Focha mi moja Kobietka strzeliła, obiecałam jej tylko, że jak już odpali to ją tak za te humory przegonię...pewnie się zlękła nieco... W efekcie wieczór był spędzony na czyszczeniu gaźnika, poszło całkiem sprawnie, tylko mocowanie filtra powietrza po całej akcji było dość upierdliwe, no ale najważniejsze: moja Kicia, wreszcie przestała się jeżyć i dąsać i słodko zamruczała (gorący całus dla Czarka :*) . Ze względu na późną porę darowałam jej latanie po nocy, ale za to dziś się troszkę postudziłyśmy :D a pączki po godzinie lekcyjnej studzenia się na wietrze dobrze dziś wchodzą, dobrze :D, nadrabiam zaległości wagowe, ale i tak jeszcze mi sporoooooo brakuje, żeby dorównać masą mojemu tłustemu Kociakowi :D Aura dziś nie taka kiepska, bałam się, że będzie gorzej, wiatr trochę osłabł, asfalt tylko miejscami zalany, na szczęście nie w trupa :P, temperatura odczuwalna, jak zawsze na moto +30 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 hmm czarny szczur, a ma już kocie ruchy ? :Da teraz masz tu przyjechać i wyczyścić mi monitor, który przez Ciebie oplułam! :D a szczur kocie ruchy ma póki co tylko kiedy zbliża się gwałtownie do ziemi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 hehe a gdzie oddałeś sprzęta? do motomotion.. oddajac powiedzialem ze mi sie nie spieszy ale nie myslalem ze bedzie taka fajna pogoda :/ Zielu olej trzeba bylo samemu zmienic, a o naped sie spytac, bo ja np. mam kontakt do goscia, ktory nie tak daleko od ciebie zmienia naped od reki. wiesz ja u niech mialem obiecane ze kupia mi olej i zmienia za friko na poczatku sezonu, naped tez mi kosztach wymieniaja tym razem bo od nich bralem motor wiec nie szukalem innego warsztatu, ale dzieki za info :D nie dość, że wszyscy jakos tak stali w korku, że miałam chyba ponad metr na jazdę środkiem, to jeszcze jeden Pan, który akurat zmienił pas i stał nieco na środku, jak zobaczył mnie w lusterku, to zjechał, żebym się zmieściła jak w korkach stoja to patrza w lusterka, gorzej jak korkow nie ma.. wtedy potrafia o nich zapomniec :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 150km nawinięte na oponki. A przy okazji sprawdziłem stopery w uszach - działają, nie czuć w ogóle zmęczenia po jeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 wreszcie odebrałem moja kawe z serwisu, kurde zapomniałem jak to fajnie się śmiga, ale pierwsze zakręty rano to miąłem śmierć w oczach (przyzwyczajenie do 4 kolek i abs), teraz tylko sprzeta umyc i naawijac kilometry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch07 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 widać źle Ci z oczy patrzy :biggrin: wczoraj nie dość, że wszyscy jakos tak stali w korku, że miałam chyba ponad metr na jazdę środkiem, to jeszcze jeden Pan, który akurat zmienił pas i stał nieco na środku, jak zobaczył mnie w lusterku, to zjechał, żebym się zmieściła ;) a wieczorem w drodze na pizzę Pan Taksówkarz na Gagarina zapytał gdzie kupujemy części do yamahy :crossy: To jest wyższość płci pięknej :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Huh nawinalem 60 km dzisiaj :) Zmarzlem jak cholercia i do tego padly mi kierunki, swiatlo stopu, obrotomierz i swiatlo luzu :/ Winne prawdopodobnie urzadzenie mikroprocesorowe :/ (mijania, dlugie, pozycje dzialaja) Do tego zgubilem okulary :/ :/ Pod jakas ciemna gwiazda sie urodzilem chyba bo co raz jakis pech staje na drodze... :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zobacz bezpieczniki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 a ja mam to gdzies,zaczekam jak bedzie juz przynajmiej plus 8-10 st i sucho, bo teraz to wiecej sie tzreba koncentrowac zeby gleby nie zaliczyc niz na przyjemnosci z jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Eeee tam dzis bylo sucho :biggrin:Prognoza pogody byla gowniana, a okazalo sie, ze w sumie nie bylo tak zle :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 no... to fakt.... ładnie było. ale i tak doszłam do wniosku, że skoro Maleństwo po 2 wycieczkach nadal jest czyste, to nie będę go wyciągać na chociaż lekko mokre ulice :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi