KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Hej Warszawa !Jezdzil juz ktos dzisiaj?Slonce zajebiste tylko lekko na minusie.Zastanawiam sie... :banghead:Uważaj, tam gdzie rozjechane kałuże to jest szklanka :buttrock: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 suche drogi, ale mimo wszystko zimno, guma już tak nie trzyma (ja dziś na letnich w samochodzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Pogada gitara do jazdy a ja w pracy :icon_mrgreen: FC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Hej Warszawa !Jezdzil juz ktos dzisiaj?Slonce zajebiste tylko lekko na minusie.Zastanawiam sie... :wink: To przestań :crossy: Na wiaduktach, krzyżówkach i w cieniu może być niepewnie, ja już dzisiaj wyprowadzałem zarzuconą dupę i ciepło mi się zrobiło, ale poza tym jest super :icon_mrgreen: :wink: Wieczorem i tak czeka mnie 70km drogi powrotnej z pracy, ale może przedtem polatam dla przyjemności po city. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Jeśli nie zacznie padać, to wieczorem będzie lepiej niż rano. Mój katamaran się zj****ł (to już 6ty alternator) więc nie mam wyboru... pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 u mnie jeszcze 15 min temu było czyste niebo, a teraz zrobiło się ponuro :evil: ...wieje z północnego wschodu, więc nad Wawą też bedzie pochmurno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Pojechalem ze znajoma samochodem. Jak narazie zaluje.Zobaczymy jaka bedzie pogoda pozniej - albo bede dalej zalowal, albo bede sie cieszyl, ze nie musze wracac :evil:Plus taki, ze poczytam w tramwaju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 pomimo dużego zachmurzenia, prószył jedynie symboliczny śnieżek :) ...asfalt można powiedzieć, że czysty i suchy więc z bananem na twarzy nawinąłem sobie coś ponad 40 km :( Troszkę dziwnie się czułem, bo ludzie patrzyli jak na wariata :) a ja wręcz odwrotnie - podleczony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Widzialem dzisiaj typka na zoltej nowszej DRce kolo kina Femina ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 nieco dzisiaj śnieżek popaduje... cóż... twardym trzeba być :lalag: tylko teraz mi smutno, że Maleństwo stoi na dole i marznie... i moknie... :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Tez widzialem typa na drce :lalag: :biggrin:Z tym ze ja gdzies przed pomnikiem lotnika chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zakręty trzeba brać kwadratowo, uważać na krzyżówkach i za nimi (nawieziona wilgoć lubi przymarznąć), unikać pobocza (ślizgawka), BARDZO uważać na wiaduktach, ślimakach, w okolicy wody. Jeśli gdzieś widzimy kałużę (pewnie zamarzniętą), ominąć szerszym łukiem bo pewnie puszki nachlapały w pobliżu. Wszystkie manewry - przyspieszanie, hamowanie, skręcanie - wykonywać delikatnie i spokojnie. Warto też spasować z prędkości, szczególnie w zakręcie - asfalt choć wydaje się suchy i nie iskrzy się, może być niewidocznie zmarznięty, a mniejsze możliwości złożenia się poszerzają znacznie łuk. No i opony trzymają zupełnie inaczej. Kierowcy puszek różnie - niektórzy zupełnie zapomnieli, inni w szoku stają się niezdolni do manewrów, ale wciąż sporo ustępuje miejsca, pozwala się przecisnąć, zauważa. Generalnie - jazda w takich warunkach to większe ryzyko, bo jest więcej elementów, na które trzeba zwracać uwagę. Ale można. Byle z głową. :lalag: :biggrin: Intruz prychał na mnie gdy go zostawiałem dzisiaj rano pod biurem. I patrzył na mnie swoim reflektorem z wyrzutem "w śnieg? w śnieg?!" :cool: pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Intruz prychał na mnie gdy go zostawiałem dzisiaj rano pod biurem. I patrzył na mnie swoim reflektorem z wyrzutem "w śnieg? w śnieg?!" :lalag: pozdrnooo.... wiem cos o tym... będziemy musieli jakos im to wynagrodzić. jakieś bonusowe pucowanie, alboco... :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Generalnie - jazda w takich warunkach to większe ryzyko, bo jest więcej elementów, na które trzeba zwracać uwagę. Ale można. Byle z głową.Tak trzymać! Ja dziś czekam na kuriera z zimowymi rękawicami i heja!!! :D pozdr "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Tak trzymać! Ja dziś czekam na kuriera z zimowymi rękawicami i heja!!! :D pozdr A ja na przednia mieciutka oponke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi