krystiangniezno Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam wszystkich motórzystów :) jestem tu po raz pierwszy i robię to bo podoba mi się to forum. Jeżeli ktoś posiada informację gdzie by można zdobyć tłok do nz-tki będę bardzo wdzięczny... dokładny rozmiar podam jak tylko będę w garażu obecnie jestem na wyjeździe ale czas goni a chciałbym ten sezon rozpocząć... mile widziana informacja o tarczach sprzęgła .za ewentualne info co do tłoka i tarcz już z góry dziękuję - info na maila bądź na gg :)Pozdrawiam brać motocyklowa Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Tarcze sprzęgła pewnie są całkiem podobne jak w iż-u, które można dostać na allegro. Co do tłoka szukaj na niemieckim ebay, w niemczech są firmy co nadal produkują tłoki do zabytków, z resztą w polsce też są takie, które zrobią tłok,tylko wzór będzie im potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiangniezno Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) Tarcze sprzęgła pewnie są całkiem podobne jak w iż-u, które można dostać na allegro. Co do tłoka szukaj na niemieckim ebay, w niemczech są firmy co nadal produkują tłoki do zabytków, z resztą w polsce też są takie, które zrobią tłok,tylko wzór będzie im potrzebny. witam !tarcze od iża są inne niestety (wcięcia nie są jednakowe) i do tego ebonitowe w dykcie są z metalu z wkładką z korka wewnątrz, niestety ten patent już przerabiałem...ebay pod kontrolą ... niestety efekt jak narazie mizernywlaśnie szukam w Polsce tłoka - może jest ktoś komu zalega....dzięki za odzew Wojtas Edytowane 31 Marca 2008 przez krystiangniezno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Potrzebuje klakson do kachy 6V, bo niestety mój był zamalowany i nie działa, pozatym ma ktoś kontakt na tanie szprychy, bo potrzebuje pilnie!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fapik Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Poszukuje przedniego zawieszenia do BMW R-35 i przedniego siodełka do tego motocykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blitz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Przypomnę się ponownie, gdzie można kupić tłok do CZ 175 62 rocznik ?Najlepiej rozmiar po I szlifie, bo nominał to chyba będzie za mały.Czy muszę szukać starych oryginałów, czy pasuje coś z bardziej współczesnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Przypomnę się ponownie, gdzie można kupić tłok do CZ 175 62 rocznik ?Najlepiej rozmiar po I szlifie, bo nominał to chyba będzie za mały.Czy muszę szukać starych oryginałów, czy pasuje coś z bardziej współczesnych ?Pasuje tłok od nowszej 175 - typ 487 - wystarczy wstawić inną tulejkę w główkę korbowodu (inna średnica swożnia);Moja była maszyna - CZ typ 450 - jeździła właśnie na takim tłoku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Kupię złom z papierami do Jawy 250........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablito886 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 WitamPotrzebuje dzwigienki zaworowe do BMW R2.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Kupie pilnie wał do kachy, może być zatarty, przeciwage ze stożkiem od strony koła zamachowego, PILNE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 kupie wszystkie czesci do jawy 350 sv Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz87 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 brakuję mi napinacza łańcucha do wsk 2ramowej. Taki "ślimak" z blachy. Jeśli ktoś ma nie potrzebny to kupię lub zamienię się za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 kupie wszystkie czesci do shl m04 wersja kielecka, wlacznie z silnikiem Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 poszukuje zakładu w kokolicach Tarnowa gdzie można zregenerować skrzynie lub kupie jakąś w dobrym stanie... ewentualnie jak ktos cos ma o tym jak to poskladać żeby mi 3 biegu nie wybijało bo już tulejki zrobilem i łożyska i nie wiem co dalej :icon_mrgreen: czasem mi wejdzie trójka i chwile ciągnie i wyskoczy a czasem nawet nie wrzuci tylko luz wskoczy mam wrazenie jakby coś nie zazębiało dobrze. TE kłowe dziady troche przeszlifowłaem ale nie widze różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Może ktos wie gdzie mogę kupić obręcze chromowane do urala [ nowe najlepiej czeskie] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi