Sabcio Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Kolega szuka dla żony 535, jakby ktoś wiedział o ciekawym sprzęcie dajcie sygnał. Kosin. Kolega szuka :crossy: ?Czy wstydzisz się powiedzieć, że Gosia idzie na prawko i kazała znaleźć Tobie moto :) Oby nie był dziurway :flesje: Niech dowiązą razem z wodą :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Kosin. Kolega szuka :flesje: ?Czy wstydzisz się powiedzieć, że Gosia idzie na prawko i kazała znaleźć Tobie moto :) to by swojej virazki nie sprzedawał albo teraz żałuje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 pierwoszow to się w Kletnie spotkamy bo widziałem żeś się zameldował :) znowu łykniemy orzechóweczki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 pierwoszow to się w Kletnie spotkamy bo widziałem żeś się zameldował :) znowu łykniemy orzechóweczki :P Bardzo się cieszę że będę mógł się z tobą zobaczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Marcyś! Jeszcze jedno miejsce dla Michala_R z Gorzowa w Śnieżniku jeżeli sa jeszcze wolne miejsca. Dzieki. Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 to by swojej virazki nie sprzedawał albo teraz żałuje :) Ha, Gosia co prawda ma apetyt na prawko, ale bardziej w okresie wakacji i kto wie czy wtedy nie będę żałował, że sprzedałem 535, bo naprawdę urodziwa była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Marcyś! Jeszcze jedno miejsce dla Michala_R z Gorzowa w Śnieżniku jeżeli sa jeszcze wolne miejsca. Dzieki.Kozak jeszcze sa miejsca...załatwione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Marcys jak jeszcze jest mozliwosc to ja tez poprosze 3 miejsca w sniezniku dla znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ..pisz na PW a nie chlopu glowe zawracasz przed swietami!!!!!!!!!co slychac Mario mdawno sie nie odzywales a ogolnie to wszyscy jacys tacy senni!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 tak jest bzyku, PW również napisanea senni bo jakoś ta wiosna to tylko kalendarzowa przyszła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Macie jakieś namiary na opony z kolcami? Bo nie jestem pewien, że do 20 kwietnia śniegi zejdą. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Może jakieś pinezki albo cuś ? Albo chociaż jakiś zastęp harcerzy, którzy odgarną śnieg w wyższych partiach trasy ? :banghead: Do kwietnia to już się rozpogodzi, mam nadzieję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 a jak nie to sanie trza wyszykowac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) nawiercimy oponki i nity wstrzelimy kto chętny jak cus :biggrin: a skutery sniezne :banghead: A Quady dadzą rade :icon_mrgreen: Edytowane 25 Marca 2008 przez jedrek342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 ee nie będzie tak źlew lutym byłem w kletniei śnieg leżał tylko miejscami na poboczach i to w miejscach gdzie słońce nie dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi