Quaad Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 siemka siemka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Szczała Jacek!Fajnie, że nas więcej i więcej. Szkoda, że na bandicie, ale wszystkiego mieć nie można... :smile: ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanea Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Witamy serdecznie...Jak bandyta, to na Bandicie lata...:crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapor Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Miło powitać w naszym gronie. Jacek,trzymaj sie mocno kierownika co by Cie ten Bandit nie zrzucił z siodła.Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 witam kolejnego Bandziora w miescie :) "a bedzie wiecej ,a bedzie ludzi masa "... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKOWRON-GS500E Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja również witam nowe koleżanki i kolegów na forum... Mam nadzieję, że wreszcie przyjdzie wiosna i da nam frajdę szaleństwa na drogach... :) Pozdrawiam cieplutko i wiosennie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A może by zorganizować jakieś Bandyckie spotkano, bo widzę ze tu istny wiosenny wysyp Bandziorów!!! Czołem koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naitsyrk Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A może by zorganizować jakieś Bandyckie spotkano, bo widzę ze tu istny wiosenny wysyp Bandziorów!!! Czołem koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A może by zorganizować jakieś Bandyckie spotkano, bo widzę ze tu istny wiosenny wysyp Bandziorów!!! Czołem koledzy a ilu Bandytow naliczyles?w sobote mozemy zrobic spis powszechny ile i jakich maszyn jest we wrocku.co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 a ilu Bandytow naliczyles?w sobote mozemy zrobic spis powszechny ile i jakich maszyn jest we wrocku.co wy na to ?? Ile.. no nie wiem aż tak skrupulatny nie byłem ale całkiem sporo się przewija przez forum... sobota czemu nie dobrze żeby pogoda dopisała to wszyscy by maszynkami przyjechali.. nie wszyscy lobią jeździć w śniegu czy przy obecnej temp. zależało by mi ze by poznace "Bandytowcow" z naszego miasta. Moze następna sobota będzie więcej czasu żeby zebrać braci :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaan Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Może Bandita nie mam ale wcześniej i taki sprzęt chciałem kupić ale wiatr zawiał mnie w stronę ENDURAKÓW:) pozdro dla Banditów i Reszty Wiary. W sobote obecność obowiązkowa, mam nadzieję że pogoda dopisze, na moto nie będe:( kolano skręcone, ale stawić sie stawie zastanawia mnie tylko czy impreza wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumbo Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja się piszę. Muszę tylko wiedzieć gdzie i o której Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 może za dwa tyg? to jest 5.IV, moglibyśmy wtedy podskoczyć razem do Świdnicy na otwarcie sezonu? Godzina 12, Orle Gniazdo - znane chyba wszystkim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Szczała Jacek!Fajnie, że nas więcej i więcej. Szkoda, że na bandicie, ale wszystkiego mieć nie można... :icon_eek: ucio Te Ucio! Co masz do BANDITÓW??? :icon_rolleyes: :) :biggrin: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Te Ucio! Co masz do BANDITÓW??? ;) :crossy: :icon_twisted: :icon_razz: własnie, co masz do banditów? to takie fajne...motorki są... jak bedę duży, też se takiego kupie :biggrin: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi